Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ej, ej czwórkowcy! Mam sprawę. Jestemn teraz za granicą i nie mam jak zapłacić za przesyłkę smaków więc mogę na czyjś adres zamówić z ozp4 z zapłatą za przesyłkę (max. do 50zł) i ktoś mógłby zapłacić, przywieźć mi na ozp a ja bym wtedy temu komus oddała kasę.
Mam nadzieję, że zrozumieliście. Jeśli ktoś może to proszę na PW :D

Posted

Eta_carinae napisał(a):
Kasia, jeszcze słowo o karimacie, a nie doczołgasz się na turnus w przyszłym roku xd.

Hehe :D Libero ze swoją karimatą, przypał Kasi w biedronce, opowieści Agatki, wieczorne odpały i Zenkek-spod kibla wymiatają :D:D:D
Eta_carinae napisał(a):
Na prawdę świetne foty ;)
Już za Wami tęsknię - dzięki wszystkim za świetną zabawę!
( ze szczególnymi pozdrowieniami dla survivalowców i Agatki xd.)

Dziewczyny, mam prośbę:
Właśnie przeglądam foty z OZP2 na swoim aparacie... no i mam zdjęcia niemal wszystkich, z wyjątkiem siebie i swojego psa - jeżeli ktoś ma jeszcze zdjęcia Kali, to bardzo bym prosiła.

Ja też mam zdjęcia wszystkich tylko nie siebie i Blanci, także dziękuję za fotki Karolinie i z chęcią obejżę dzieła innych ;)

Posted

Jeżeli ktoś chce zdjęcia oryginalne (nie przycięte, w oryginalnym wymiarze, bez ramki i podpisu) to proszę napisać o które chodzi, a wkleję oryginał. A jak chcecie więcej zdjęć jakiegoś konkretnego psa, to też piszcie - nie gryzę. Tylko po prostu nie jestem w stanie wkleić od razu wszystkich fotek - zapewniam, że mam ich więcej niż w galerii, a wybrałam tylko jedne z najładniejszych.

Casablanca - to ja się uśmiechnę do Ciebie po foty Kali, a Ty do mnie po foty Blanki ;)

Posted

Estowa napisał(a):
Ej, ej czwórkowcy! Mam sprawę. Jestemn teraz za granicą i nie mam jak zapłacić za przesyłkę smaków więc mogę na czyjś adres zamówić z ozp4 z zapłatą za przesyłkę (max. do 50zł) i ktoś mógłby zapłacić, przywieźć mi na ozp a ja bym wtedy temu komus oddała kasę.
Mam nadzieję, że zrozumieliście. Jeśli ktoś może to proszę na PW :D

ponawiam. ;))

Posted

[quote name='Eta_carinae']Casablanca - weź wrzuć te foty Kali jak łapała frisbee i to jak leciała na supermena przez skok w dal! Błagam ;) - zależy mi na nich.
https://profiles.google.com/102719407657406355861?tab=qh#102719407657406355861/photos/5632565249702786193
Proszę, działa? :D pierwszy raz wrzucam zdjęcia na picasa i nie wiem czy będzie dobrze :D wybrałam te najładniejsze z frizbee, jak chcesz resztę to mogę dać

Posted

[quote name='Eta_carinae']Kasandra, kurde, genialna jesteś! Te zdjęcia są boskie
Twoje też ;) masz jeszcze jakieś Blanki? Jak tak to poproszę orginały kasandra241298@wp.pl

Zdjęcia z mojego albumu jak chcecie, to możecie sobie kopiować i używać nie wiem,np. do bannerów lub na blogach, stronach www ;)