Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Merenwen']O, a ja Tośkę skądś kojarzę... ;>

15 dni!!! :D

W ogóle w czasie trzeciego turnusu o Ryn zahaczy obóz żeglarski z mojej szkoły, miałam być z nimi! -,-

Moją Tośke kojarzysz ? :D

Posted

JADĘ NA OZP 3 !!!!!

super :smile:!
A ja właśnie wróciłam z ozp1 i ozp2 i chcę wszystkim podziękować za wspaniale spędzony czas :cool3: za różne przypały i odpały, za cudowny pierwszy turnus którego nie zapomnę do końca życia :loveu::loveu::loveu: i za bardzo fajny drugi turnus, za Jorana i za survivalowców (drugi turnus), za niepowtarzalną atmosferę, za to że tak wiele się z Melą nauczyłyśmy i za to że poznałam tyle zajebistych osób :eviltong:
Kocham Was ;*

a to album Roxany z ozp1 z najcudowniejszymi zdjęciami na świecie - https://profiles.google.com/102480875508004718146#102480875508004718146/photos/5627748112875534673

Posted

wreszcie więcej fot a nie tylko kilka z fejsa! I Kaaasia wróciła! Jak palec Klaudii? <33
I wgl jak było? Opowiadaj ; D Chociaż juz od Kamili sie wszystkiego dowiedziałam chyba jeśli chodzi o jedynke :*

Posted

Jak palec Klaudii? <33

Dzisiaj rano przynosiłam jej śniadanie do domku^^
ozp1 - Łysy, Zimne Łokcie i ogarnij bordera
ozp2 - obóz survivalowy, przypał w Biedronce, Libero i jego karimatka (Dominika wie o co chodzi :lol:) i napad Fanty na domek 18

Posted

wychodzi, no ale jak ona nie da rady nic zrobić :PP
haha, nie wiem o co chodzi ale spoko ^^ Kama pakowac się !
O wggl sluchaj sluchaj! Moglabys kupic mi w Rynie w tym zoologicznym woreczki na kupy? Bo Klaudia mowila ze sa na sztuki, po 2,50. To bys mi wziela kazdego koloru tylko zamiast czarnych to 2 niebieskie.. Hm? A kase Ci oddam jakos.

Posted

kasia8579 napisał(a):
Zdjęcia cudowne :D
A był bieg terenowy? :D

Na ozp2 był, na ozp1 z tego co słyszałam to nie. Było cudownie - survivalowcy, Biedronka, Lakuś i Agatka :) Jak zgram zdjęcia i wstawię to dam linka.

Posted

Hejka długo tu nie zagladalam po powrocie z ozp1 . Było niesamowicie pozałam tyle zajebistych ludzi. Tych wakacji nigdy nie zapomne. A co dla Klaudii w palec sie stało?? O tak fanta polubiła 18 zawsze cos z niej wyżerała. Juz tęsknie za wami ;** dlaczego to trwa tak krótko ;((

Posted

Było cudownie - survivalowcy, Biedronka, Lakuś i Agatka :smile:

Agatka - "rozszarpię go na strzępy, poucinam mu ręce i głowę, wsadzę do śmietnika, utopię w jeziorze, zamorduję pilnikiem..." To mówi 7 letnia dziewczynka, która lubi różowy i lalki barbie :) Dziwne dziecko :-D I te jeszcze "bardzo cię lubię" z miną królika^^ Nie każdy wytrzymywał to psychicznie.
A co dla Klaudii w palec sie stało??

Mela miała starcie z Fantą i podczas rozdzielania udziabała przypadkiem Klaudię ;)
Kasia, jeszcze słowo o karimacie, a nie doczołgasz się na turnus w przyszłym roku xd.
hahaha :evil_lol: dobrze, dobrze... Libero rządzi :lol:!

Posted

Ach, ozp 2 <33 Nie mogę się już doczekać, aż spotkamy się za rok, miejmy nadzieję w tym samym gronie :razz: Ale zaraz czegóż Wy chcecie od Agatki? Przecież ona była taka słodka, ten jej nieodparty urok, gdy udawała chomika i mówiła jak to bardzo Cię lubi :evil_lol: I tak najlepszy był mój down na torze jak wpadł do 18, ukradł kość i zaczął z nią latać w tą i z powrotem xd. Nie minął nawet jeden tydzień, a ja już tęsknię... Tfu, nawet dwa dni nie minęły. Karolina świetne zdjęcia ;3 Szkoda tylko, że tak mało. :-( Survival budzący o 3:20 przebija wszystko ^^

Posted

Na prawdę świetne foty ;)
Już za Wami tęsknię - dzięki wszystkim za świetną zabawę!
( ze szczególnymi pozdrowieniami dla survivalowców i Agatki xd.)

Dziewczyny, mam prośbę:
Właśnie przeglądam foty z OZP2 na swoim aparacie... no i mam zdjęcia niemal wszystkich, z wyjątkiem siebie i swojego psa - jeżeli ktoś ma jeszcze zdjęcia Kali, to bardzo bym prosiła.