Yuveza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 a ja mam pytanie;) jak lets biete dawaćna nagrodę? bo są twarde i duże:roll: Quote
Yuveza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 no ale mówię one takie twarde i jeszcze mają tą "kosteczkę" w środku... Quote
Aleksa. Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 :** napisał(a):Mamy wielki upał. Husky dobrze radzi sobie na torze ( chociarz to jego pierwsza lekcja była ). A pogoda mu nie przeszkadza. :) aaa. a czemu agresywny ? Quote
Aleksa. Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A ja idę na biol - chem i mam tylko 6 chłopców a 24 dziewczyny :(:( Quote
kamila lakusiowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 westie_justa napisał(a):no ale mówię one takie twarde i jeszcze mają tą "kosteczkę" w środku... Ja pokroiłam bez większego problemu. One są mięciutkie. Palcami można porwać :) Aleksandra95 napisał(a):A ja idę na biol - chem i mam tylko 6 chłopców a 24 dziewczyny :(:( Ja też idę na Biol-Chem. Mam 2 chłopaków i 13 dziewczyn. Quote
vege* Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A ja idę na biol - chem i mam tylko 6 chłopców a 24 dziewczyny :(:( To źle? :evil_lol: Ja jestem w Biol-Chem i mam chyba z 7 chłopaków i 21 dziewczyn :eviltong: Quote
Estowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja jestem na biol-chem-fiz-łac i mam 8 chłopaków i 26 dziewczyn :D Quote
Yuveza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Ja pokroiłam bez większego problemu. One są mięciutkie. Palcami można porwać :) No gdzie:o? ja tam jak miałam to takie twarde były (z serem)..;) Quote
kamila lakusiowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 westie_justa napisał(a):No gdzie:o? ja tam jak miałam to takie twarde były (z serem)..;) Ja miałam kaczkę. Pokrojenie ałej paczki zajęło mi nie całe 10 minut. Mam świadków :p Quote
Yuveza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 .... hy tylko paczka ma 5 kawałków :P mało troche no dobra spróbuje:) Quote
Estowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja jutro zamierzam zainwestować w letsy, zobaczyć czy mały je, bo Esta nie ruszy. Quote
Guptasek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kurcze.. no to wyszłam na dziwną ;D i normalnych macie tych chłopaków w klasach ?:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 vege* napisał(a):To źle? :evil_lol: Ja jestem w Biol-Chem i mam chyba z 7 chłopaków i 21 dziewczyn :eviltong: no źle za mało ich. :D a ja też mam biol-chem-fiz :p Quote
Aleksa. Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Ja pokroiłam bez większego problemu. One są mięciutkie. Palcami można porwać :) Ja też idę na Biol-Chem. Mam 2 chłopaków i 13 dziewczyn. co tak Was mało ? :D Quote
Estowa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 U mnie tak praktycznie to jeden jest normalny. Reszta albo fuj, albo dwulicowi <blee> Quote
vege* Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Estowa napisał(a):U mnie tak praktycznie to jeden jest normalny. Reszta albo fuj, albo dwulicowi <blee> U mnie cała klasa jest bardzo zgrana i wszyscy się lubimy, nie ma czegoś takiego, ze jeden odepchnie drugiego, po prostu każdy pomaga każdemu, jak jeden podpadnie drugi się wstawia i zawsze da się wszystko normalnie rozwiązać ;) Tylko jest jedna dziewczyna, totalna tapeciara, myśli, że jest piękna i cudowna, że każdy na nią zwraca uwagę (pominę to, że robi sobie pomarańczową maskę na twarzy i wali niemiłosiernie potem :shake: ). Plotkuje na mnie ciągle i raz już tak wyszłam z siebie, że tak dostała ode mnie z bara, że na ścianie wylądowała :evil_lol: Zniosę wszystko, ale głupich tapeciar i plastików za nic nie przełknę, a jak jeszcze na nie nagadują to niech będą w bezpiecznej odległości ode mnie jeśli życie im miłe :diabloti::evil_lol: Quote
Estowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Vege* zazdroszczę Ci bardzo. My potrafimy się zgrać tylko gdysytuacja tego wymaga, a tak to moja klasa jest bandą idiotów, która jeden drugiemu obrabia tyły. Ja stwierdziłam, że się w to nie bawię, chodzę do szkoły nie dla ludzi teraz. Czasem zdarza się,że siedzę sama na przerwach, ale wolę tak a nie jeśli ktoś miałby do mnie o jakieś wymyślone rzeczy wonty, albo non stop po mnie miałby jeździć. Mam dwie- trzy osoby, którym mogę w pełni zaufać i tylko z nimi się trzymam. edit: ej, je ozpowicze jedynkowcy! Dajcie jakieś zdjęcia nooo... Quote
Guptasek Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja miałam w gim strasznie zrytą klasę. A teraz w sumie zrobiliśmy sobie spotkanie klasowe bio-chemu to mega sie polubiłam z jedną laska . z którą na 1000% bede utrzymywać kontakty pomimo tego ,że nie jesteśmy razem w klasie. liczę na to ,że Ci wszyscy chłopacy będą spoko :lol:a jak nie wszyscy to chociaż kilku :razz: Quote
MakeBelieve Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Taaa, już połowa! O, Paulina dopisz się na liste, ona jest... gdzies? ; )) Quote
:** Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A to nasze wczorajsze ognisko. file://localhost/C:/Users/Natalia/Desktop/IMG_0499.JPG Quote
MakeBelieve Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Natalia,tak nie wchodzi.. Musisz wejść na jakiś hosting, np. imageshack.us i wtedy dopiero ;]] Pozdrów Klaudięę! ; *** Quote
Iza. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 kamila lakusiowa napisał(a): Ja też idę na Biol-Chem. Mam 2 chłopaków i 13 dziewczyn. :O W której szkole takie małe klasy ? Quote
Recommended Posts