:** Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Czas wolny jest w ciszy poobiedniej i po 19;30. Łazienki spoko wygladaja na nowe ale nie wiem a na podworku stoi nocny kibel czynny od 22 do 6 rano , a i prysznic jest taki nocny 5zł za 7min. Jutro postaram sie wkleic wiecej fotek. DO ALEKSANDROSSY : I co pomogło? Quote
:** Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A jak nie da się to wejdzcie na moj profil na nk. Natalia Kaczmarczyk Piekary Śląskie 15 lat. Quote
Aleksandrossa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 hieh, dopiero jak się na nk zaloguje xd tak to jest jak się daje fotkę z nk xD Quote
:** Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 HMM... Nie miałam innego wyjscia bo normalnie nie chciało sie wkleic. ); Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 :** napisał(a):Czas wolny jest w ciszy poobiedniej i po 19;30. Łazienki spoko wygladaja na nowe ale nie wiem a na podworku stoi nocny kibel czynny od 22 do 6 rano , a i prysznic jest taki nocny 5zł za 7min. Jutro postaram sie wkleic wiecej fotek. DO ALEKSANDROSSY : I co pomogło? a ile trwa ten czas wolny? a w tych łazienkach "dziennych" to jak z prysznicami? bo wiesz ja to codziennie mysie włosów :eviltong: ale na jakieś pierdoły z wygladem nie było czasu? xD a były jakieś wyjscia ..... do sklepu itd: Quote
:** Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 file://localhost/C:/Users/Natalia/Desktop/DSC05831.JPG Quote
:** Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Cisza trwa 1h lazieki niedawno zostały chyba odnowione. Jak narazie zabrali nas na mega dlugi spacer na molo i do lasu. Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 fajnie a w lesie też trzeba sprzatać? chyba nie? a jakieś jedzenie samodzielnie sobie przyrządzałaś czy nie ? xD Quote
MakeBelieve Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jak sie zalogowałam na nk to tez sie pokazało ;d ale zamiast pierwszej fridy jest Klaudia z Fantą ^ ^ zazdroszczęęę. a ja jadę chyba na ozp5 jeszcze, ale nie bede miała nowego obiektywuu Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 zazdrościć to moge ja!:( bo nie wiem czy jadę a szanse są bardzo bardzo małe nawet nie wem czy w ogle są:( ja majac takie około 3 tysiące.. no bo dwa obozy to bym oszalała! :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 :** napisał(a):Cisza trwa 1h lazieki niedawno zostały chyba odnowione. Jak narazie zabrali nas na mega dlugi spacer na molo i do lasu. a powiedz mi jak hasior znosi pogode ? a w ogóle gorąco u was czy nie ? i jak hasior na torze sobie radzi ? :) za wykąpanie się trzeba płacić ? :o ahahahaha. :o Quote
Guptasek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Przede wszystkim powiedz Karolinie od Baszy ,że dziś było spotkanie klasowe ; D a reszte jej opowiem jak wróci :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
MakeBelieve Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 trzeba płacić w nocnym. w normalnym za darmo. westie_justa- ale tam nie można chodzić do kuchni i sobie samemu gotowac oO Quote
Aleksa. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 MakeBelieve napisał(a):trzeba płacić w nocnym. w normalnym za darmo. westie_justa- ale tam nie można chodzić do kuchni i sobie samemu gotowac oO aaa ok. ;) Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 MakeBelieve napisał(a):trzeba płacić w nocnym. w normalnym za darmo. westie_justa- ale tam nie można chodzić do kuchni i sobie samemu gotowac oO no wiem.. ale sie zastanawiam jakie jedzenie sobie kupowaliście np: zupka chińska to niee bo wode trza zagotowac.. ale lodówka jest xD:D Quote
Merenwen Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Czy ktoś może te zdjęcie zalinkować na imageshack? :roll: Ile było psów na pierwszym turnusie? I ile jest na drugim?:diabloti: Quote
Merenwen Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 westie_justa napisał(a):no wiem.. ale sie zastanawiam jakie jedzenie sobie kupowaliście np: zupka chińska to niee bo wode trza zagotowac.. ale lodówka jest xD:D Czajnik do gotowania wody jest w domku kadry przecie. Budynie czekoladowe mile widziane :diabloti:. Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 tak? ale można sobie tak iśc... i poprosic i zagotowanie wody :oops: ? no to zupki cińskie warto zabrać :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 westie_justa napisał(a):tak? ale można sobie tak iśc... i poprosic i zagotowanie wody :oops: ? no to zupki cińskie warto zabrać :evil_lol: Kadra na szczęście nie gryzie :evil_lol: Biedy chih, jedyny w klasie small na agi :) Quote
MakeBelieve Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mozna samemu tez wziąć :)) na ozp1 było 25 ludzi, 22 psy. a na dwójce nie wiem :)) Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 karola&gacek napisał(a):Kadra na szczęście nie gryzie :evil_lol: Biedy chih, jedyny w klasie small na agi :) to dobrze :evil_lol:znaczy wiesz ja to mogę być nawet taka ..... rozmowna ale jak ktoś mi sie wydaje taki raczej że mnie nie lubi czy nie miły to sie bję :eviltong: my też będziemy small :evil_lol: a to był obóz I stopnia ten poczatkujący? Quote
Yuveza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 że.. co wszystki I, II, III stopień jest razem? aha..... ja bym pewno musiała na ten pczt. Quote
Recommended Posts