MakeBelieve Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Justaa, proszę, jedź na 5 ; ) Na czwórce i tak dużo ludzi.. Quote
Yuveza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 A co nie chcesz mnie!? :P Nie no tak na 5, chyba jeżeli w ogóle mam szanse to na 5 ewentualnie na 3;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 westie_justa napisał(a):A ja mam nadal cichutką nadzieje że się uda może z 5...:( czwóreczka byłaby fajna ale nie wiem czy sie wyrobie.... zaraz zerkne kiedy ona jest.. a skąd kaskę weźmiesz jednak ?:D Quote
MakeBelieve Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nie nie, nie o to chodzi, tylko im więcej ludzi i psów, tym łatwiej o jakąś sprzeczkę pomiędzy psami, a wychodzi na to, że mamy psa niezrównoważonego (o, przepraszam, odpowiada rzucaniem się na warknięcie), a ja nie chcę znowu zepsuć psa i po to jade na obóz zeby ją socjalizować, Paula z małym tak samo ;D Po prostu i tak dość duzo ludzi będzie. ;D Quote
Guptasek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Justa pojedź na 5 to też pojadę ! ;) moi rodzice się zgodzili . Olka przekonuj rodziców na lipiec ! Quote
Eta_carinae Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Buu, nie udało się :-( Staraliśmy się o adopcje ragdollka, kociaka 8 miesięcznego, wykastrowanego. Jednak właściciele się rozmyślili i kot zostaje u nich. Dla kocurka to lepiej... Jednak mnie trochę zal ogarnia ze nie zamieszka u nas to futerko :-(Kurczeee - szkoda ;( A widzisz, mój kocur też kastrat, tylko że trochę starszy. Ta rasa słynie ze swojego jedwabistego futerka - (mój je ma, ale już dać się pogłaskać nie ładska -.-), tego że są spokojnymi - (mój jak ma odpał, to dosłownie po ścianach biega) i cierpliwymi pieszczochami (tę kwestię pozwolę sobie wymownie przemilczeć -.-) i nawet nie umieją się bronić... (mój o mało nie wydrapał Kali oczu!) Ale jak głodny, to łazi za mną i jęczy dopóki nie dostanie żreć. Już mu groziłam, że go na rękawiczki przerobię, ale jakoś się nie przejął... bo poleciał obgryzać mój kabel od laptopa -.- xd Nienawidzę tych stworzeń, zbyt cichych i zbyt inteligentnych. Jak na mój gust - nie ma to jak tępa lojalność głupiego psa Quote
Guptasek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 (nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka Kamila od goldena Max1412 (Paulina) 16 lat, z psem posokowcem bawarskim OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie Gabi 15 lat, z suczką labradora Żelka111 14 lat, z 9msc suczką labradora Rudawa 16 lat, z suczką corgi :** (Natalia) 15 lat, z suczką mieszaniec wyżła z płochaczem OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Shetanka, 16 lat z psem kundlem P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela P(Wrocław) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela Ola, 15 lat, z suczką spanielką paulina&lucy, 13 lat, z suczką w typie westa P (Katowice) Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Guptasek 16lat z psem West Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. Quote
Yuveza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Aleksandra95 napisał(a):a skąd kaskę weźmiesz jednak ?:D No nie wiem jak pogadam jeszcze z tatą to może jakoś kase wykombinujemy.. ale to nic pewnego:shake: MakeBelieve napisał(a):Nie nie, nie o to chodzi, tylko im więcej ludzi i psów, tym łatwiej o jakąś sprzeczkę pomiędzy psami, a wychodzi na to, że mamy psa niezrównoważonego (o, przepraszam, odpowiada rzucaniem się na warknięcie), a ja nie chcę znowu zepsuć psa i po to jade na obóz zeby ją socjalizować, Paula z małym tak samo ;D Po prostu i tak dość duzo ludzi będzie. ;D No tak rozumiem;) Guptasek napisał(a):Justa pojedź na 5 to też pojadę ! ;) moi rodzice się zgodzili . Olka przekonuj rodziców na lipiec ! Z chęcią bym pojechała, moi rodzice niby też się zgodzili ale kasy niema... no zobaczymy moze się uda:D! a jak nie to następny rok;) Quote
Merenwen Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Eta_carinae napisał(a): Jak na mój gust - nie ma to jak tępa lojalność głupiego psa No błagam... -,- Quote
Eta_carinae Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Napisał Eta_carinae Jak na mój gust - nie ma to jak tępa lojalność głupiego psa No błagam... -,- No przecież w przenośni! Quote
Guptasek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 OZP2 jutro wyrusza :) za jakieś 4 tygodnie My jedziemy ! zauważyliście ,że znowu jest o jeden dzień turnus krótszy ? Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zobaczcie jakiego mamy fajnego gościa :D [video=youtube;1RWhAHnoOOE]http://www.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fw atch%3Fv%3D1RWhAHnoOOE&v=1RWhAHnoOOE&gl=PL[/video] Quote
Guptasek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szczeniaczek ? :loveu: Ja dziś jadę na wieś do znajomych . : ) pobawię się troche z ich seterką :loveu::loveu::loveu: Tylko.. Aparat został na jachcie :angryy: Quote
Ola164 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Rysia, umówimy sie w gdańsku za rok. Nie mogę w lipcu, 30 robie zdjęcia na weselu. Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Guptasek napisał(a):Szczeniaczek ? :loveu: taa, 3 miesiące ma :D Ale nieźle z Nerkiem szaleją :P Quote
Casablanca Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Guptasek napisał(a):(nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie Gabi 15 lat, z suczką labradora Żelka111 14 lat, z 9msc suczką labradora Rudawa 16 lat, z suczką corgi :** (Natalia) 15 lat, z suczką mieszaniec wyżła z płochaczem Hej :) Ja też jadę na drugi turnus, 13 lat z chihuahuą długowłosą :evil_lol: Z tego co wiem to agairiki jednak nie jadą :shake: Może pisałyście wcześniej, ale nie czytałam już dosyć długo tego wątku, bo mi gdzieś zginął. Kto jedzie pociągiem z Gdańska? Quote
Yuveza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 O Kasandra włąsnie się chciałam zapytać dlaczego niema Cie na tym watku:lol: Quote
Casablanca Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 westie_justa napisał(a):O Kasandra włąsnie się chciałam zapytać dlaczego niema Cie na tym watku:lol: Hehehe :D szkoda, że chciałaś pytać dzień przed obozem, jak tu się już wszyscy znają :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Hehe, e tam może nie wszyscy;) a Ty nie znasz wszystkich?:evil_lol: Quote
Rudawa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 To koniecznie musisz poznać :D. Ja jadę na OZP2 z sunią corgi, która ma na imię Ognicha. Mam na imię Ula i 16 lat. W domku bd mieszkać z Baszą95 która ma niufa :D. Jak jesteś wariatką to się zgadamy xD. Teraz Ty powiedz coś o sobie... Quote
Casablanca Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 westie_justa napisał(a):Hehe, e tam może nie wszyscy;) a Ty nie znasz wszystkich?:evil_lol: Znam Kasia&Mela ;) i agairiki, ale Aga nie jedzie :( Quote
Casablanca Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Rudawa napisał(a):To koniecznie musisz poznać :D. Ja jadę na OZP2 z sunią corgi, która ma na imię Ognicha. Mam na imię Ula i 16 lat. W domku bd mieszkać z Baszą95 która ma niufa :D. Jak jesteś wariatką to się zgadamy xD. Teraz Ty powiedz coś o sobie... Mam na imię Kasandra, ale mówią Kasi :D Mam 13 lat i jadę z chihuahuą o imieniu Blanka. Nie wiem z kim będę w domku. Można powiedzieć, że jestem wariatką :evil_lol: już się nie mogę doczekać jutra ;) Quote
Rudawa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No to się zgadamy :D. Lecę na dni Olsztynka, wracam ok 23,24, 1 xD. Quote
Recommended Posts