Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estowa']owczarek szetlandzki to to małe, to duże berneńczyk :D
[URL="http://www.dogomania.../members/91614-Guptasek"][B]Guptasek, [/B][/URL]miło mi :D to dobrze, że Esta też będzie miziana, bo przez ostatnie dni miała na mnie focha :D dziś się trochę przeprosiła :D[/QUOTE]

duże to wiem. :loveu:

Posted

Paula, TAK SZYBKO!? Szacun dla mistrza! Ale jest pojętny.. No i dla Ciebie też, dobrze jego uczysz widać ;DD
A ja o 7 wyszłam z psem zbudzona przez siostrę, posiedziałam na kompie 10 minut i poszłam spać, teraz tak mi głowa boli, że masakra.

Posted

Toż jedynka jutro wyjeżdża. Aż straciłam rachubę czasu i zapomniałam o tym! Patrzcie, np. dla mnie to jeszcze tylko dwójka będzie 'normalna' i normalnie będę się nudzić w domu, z kumpelami etc, a na trójce to będę schizować i odliczać dni do NASZEJ CZWÓRKIIIII! <33

Posted

Ja bedę miała masakrę. Z Francji wracam 30 lipca, 1 sierpnia jadę na trening agility do Tarnowa a 2 sierpnia już wyjeżdżam do Wawy, aby 3 wyruszyć z dworca :D

Posted

Buu, nie udało się :(
Staraliśmy się o adopcje ragdollka, kociaka 8 miesięcznego, wykastrowanego.
Jednak właściciele się rozmyślili i kot zostaje u nich.
Dla kocurka to lepiej...
Jednak mnie trochę zal ogarnia ze nie zamieszka u nas to futerko :(

Posted

A ja mam nadal cichutką nadzieje że się uda może z 5...:( czwóreczka byłaby fajna ale nie wiem czy sie wyrobie.... zaraz zerkne kiedy ona jest..