Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

MB - tak, tak zarezerwowane, jutro odsyłam dokumenty :multi:
Przepraszam, że nic nie pisałam, ale wyjechałam z psem i rodzinką na kilka dni, w miejsce gdzie nie ma ani zasięgu, ani elektryczności :evil_lol:
Żelka - moja psica dogada się z każdym psem, niezależnie od wieku i na pewno nie będzie problemów, jeśli będzie nawet z 2 suczkami w pokoju. Ja bardzo chętnie bym z Tobą i kimś jeszcze zamieszkała :razz: W grupie raźniej ^^

Posted

Haha, Marta, mój pies ma to samo, za każdym razem jak biorę w łapsko kliker :D.
A czy ktoś z poprzedniej czwóreczki nie orientuje się przypadkiem, czy Nefre się wybiera na obóz w tym roku? ;>

Posted

Hehe fajnie się czyta te relacje z obozu:D z tego co czytam to jest tam sympatycznie i miło... gorzej jak sie pomyśli że się tego nie doświadczy :(

Posted

Moja druga psina dziś rodzi. Tylko że ona jest na śląsku a ja w wielkopolsce. :-( Ostatnia widomość była taka że urodziła 4 szczenię.

Posted

[quote name='Keja']MB - tak, tak zarezerwowane, jutro odsyłam dokumenty :multi:
Przepraszam, że nic nie pisałam, ale wyjechałam z psem i rodzinką na kilka dni, w miejsce gdzie nie ma ani zasięgu, ani elektryczności :evil_lol:
Żelka - moja psica dogada się z każdym psem, niezależnie od wieku i na pewno nie będzie problemów, jeśli będzie nawet z 2 suczkami w pokoju. Ja bardzo chętnie bym z Tobą i kimś jeszcze zamieszkała :razz: W grupie raźniej ^^[/QUOTE]
ihihhi, to super! Możemy wtedy zamieszkać we trzy! Ale będzie fajnie! :D

Posted

To ja bd odliczać :D

OZP2 - 9dni

PS: U nas w Olsztynie też pada, a miałam siano jechać zbierać. Kupiłam Ognisi nowe bajeranckie szelki i obrożę od Taks na obóz :D. I to wszystko co na razie na obóz zakupiłam :/. Jeszcze smaczki, nowa smycz by się przydała, znaczy nie nowa tylko wg jakaś :D. I linka długa (potem bd na czym królika paść :D.)

Posted

Jenyy... Jeszcze tylko 9 dni, a ja nawet smaków nie kupiłam. :mad: Tak czy inaczej, mam pytanie kierowane do dziewczyn, które już chociaż raz jechały na OZP pociągiem. Mianowicie - czy podczas przystanków (czy w ogóle jakieś dłuższe są?) jest możliwość by pies załatwił potrzeby fizjologiczne? No i czy da się zadzwonić do biura Wandrusa z prośbą o zmienienie z dojazdu własnego na zorganizowany? Oczywiście wiem, że wtedy trzeba doplacić dodatkową sumę pieniędzy.

Posted

Ja juz się nie mogę doczekać jak w nstępnym roku będę kupowała rzeczy na ozp!:loveu::D będzie moc zakupów!:evil_lol: oczywiście nie zapominając o nowych szelkach, i masie smakołyków!!