ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Boże, ale ja wam zazdroszczę <33 pierwszy obóz już za 2 dni!!!! :)) Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ewelina, jedziesz na któryś? Wgl byłaś w Mariampolu na wystawie, co nie !? ;PP Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 NO niestety nie dam rady :( Byłam byłam a co??!! ;* Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A jajeczko, bo widziałam Ciebie i tak się zastanawiałam czy Ty to Ty ;P rozmawiałaś z Anią przez chwile, a ja z nią się zabrałam ; ) A w Prenach Wasz haszczakowy namiot widzialłam, ale Ciebie nie zlokalizowałam ^^ Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Trzeba było podchodzić xD Tam tyle polaków było :PP ej no, a Ty przy jakiej rasie siedziałaś? Ring mi chodzi? Sorki za off xD A tak w ogóle to w tym roku też robicie rozety czy nie?? :) ja w zeszłym roku z Gosią zorganizowałyśmy bardzo ładnie wyszły :)) Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hmm czekaj, gdzie my siedzieliśmy.. tam za stoiskami tymi ze smakami, w szarym namocie :P przed nami takie świetnie jazgoczące sznaucery małe siedziały. Dziewczyno, ja zbyt nieśmiała żeby podejść do kogoś! A polaków fakt, jak mrówek było :)) A co do rozet to nei wiem, ja miałam plan zrobić koszulki, ale sama nie wiem. Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A z jakimi psami byliście?? :)) Do finałów byliście :)) OOOoo a jakie koszulki?? :)) Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ania z Ulim grzywkiem i Michał z samkiem. Niee, zwinęliśmy się wczesnie dosyć ;) Ania Ulego nie wystawiała, bo na zly adres wysłała zgłoszenie i potem jej nie przyjęli ^^ Haha. W Prenach w niedzielę byliśmy na finałach ale to tak już odchodząc. Kto dostał bisa w Mariampolu? a koszulki farbami akrylowymi robię. na sprzedaż też :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Estowa napisał(a):Karola od Draco, chyba Cie dzisiaj widziałam. Lecz balam sie podejsc bo nie wiedzialam czy to Ty xD Miałam białe /strasznie usyfione przez Draco:shake:/ portki i zielono-białą bluzke. Znalazłam wygodny kaganiec dla Draco i w sumie spędziliśmy 8h w pociągu (4h w jedną strone) więc trening przed obozem zaliczony. Tylko nie wiem jak on wytrzyma dłużej bez siku :shake: Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Aaaaaa no to super ;)) Szkoda tylko że się nie wystawialiście w sobotę z Ulim :) Wiesz co nie wiem kto wziął całego BIS bo musiałyśmy się zbierać,bo ja tylko w sobotę byłam ;P Ale ja II na MP w starszej grupie, BOB i BOB Baby z Aussie :) Ciekawe co się zmieniło w Rynie :)) i mi tak kadra pasuje a tu klapa ;) A tak btw to widziałam że wszyscy się przedstawiali to i ja nie będę gorsza :) Część osób z was myślę że mnie zna. Nazywam się Ewelina i mam 15 lat. Mieszkam w Lublinie. Moim psiakiem jest suczka Siberian Husky Amber :)Mimo iż jest z rodowodem w moim domu są jeszcze 3 kundelki: Vanilia, Rose i Jasmin <3 Psami interesuję się pewnie jak większość z was od dziecka ;) Obecnie zajmuję się nauką i wystawianiem psów na wystawach psów, czyli handlingiem ;) Interesuje mnie także grooming :) Hmm jak macie pytania to z chęcią odpowiem.. A i na obóz z psem jeżdże od 2008 roku :) Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nie jeździsz od 2008 bo w tym roku nie masz jak! Weź chodz na 5 do nas :PP Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Właśnie 5 odpada :(( kurcze no :// żeby OZP 1 był od 23 to bym była, a tak to klapa ;(( Quote
ewka122 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bułgaria :( Dwanaście wystaw nocny ;* ;)) Nawet nie zdążę do Hiszpanii pojechać :( A czy wiadomo czy ogrodzili tor czy właściciel ośrodka dalej się nie zgodził? :( Quote
MakeBelieve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 O jaa, to Ty całe wakacje masz zajęte! Tor zapewne nie będzie ogrodzony. A szkoda, chociaż w sumei mój pies i tak z toru nie zwiewa ^^ Quote
kamila lakusiowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Klaudia. napisał(a): Musze sie w poniedzialek zabrac za krojenie 5kg suszonych zoladkow, watrob, pluc, jelit... Bierzesz ze sobą? Masz lodówkę? Quote
kamila lakusiowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 MakeBelieve napisał(a):na kocie radzę uważać, bo zawiera więcej białka a małego psa łatwo przebiałkowac (?). Karmy dla kotów niszczą dla psa nerki :/ Quote
Merenwen Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Lodówka jest w domku kadry :p. A my się na obozie będziemy odczulać na długie zakręcone tunele... Na zawodach wczoraj musiała coś sobie zrobić, jak biegła, bo dzisiaj ni w kija nie chciała przejść -,-... Czwóreczko, 37 dni do wyjazdu! :loveu: Quote
Fantowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 kamila lakusiowa napisał(a):Bierzesz ze sobą? Masz lodówkę? One są suszone, lodówka niepotrzebna ;) Dzisiaj kroiłam to wszystko i mam dosyć. Płucka się najfajniej kroi, w środku są jak taka gąbka :cool3: Wątrobę jeszcze uszło pokroić, jelitka też, ale żołądków całych nie dałam radę skroić, będą jako gryzak lub nagroda specjalna :lol: Quote
Aleksandrossa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Co tu tak cicho :]? Kupował ktoś te ciacha? http://swiatkarm.pl/p,bosch_biscuit_lamb_rice_1kg,7810,65.html Quote
:** Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cześć. Mam prośbę. Doradżcie proszę. Mam roczną suczkę mieszańca wyżła niemieckiego z płochaczem. Wykonuje niektóre komendy ( jak ma ochotę ), przychodzi na zawołanie ale jest strasznie nieufna w stosunku do ludzi. Nie wiem na który z poziomów mam jechać na podstawowy czy średnio zaawansowany? Czy ktoś będzie na drugim bądź trzecim turnusie ? Quote
Ppx Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Miłej zabawy :) ! (i być może do zobaczenia na 5 xd) Quote
Kasia&Mela Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :** jedź na początkujący ;) http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy (nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka Kamila od goldena Max1412 (Paulina) 16 lat, z psem posokowcem bawarskim OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie Gabi 15 lat, z suczką labradora Żelka111 14 lat, z 9msc suczką labradora OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Shetanka, 16 lat z psem kundlem P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela P(Wrocław) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela Ola, 15 lat, z suczką spanielką paulina&lucy, 13 lat, z suczką w typie westa Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. Quote
MakeBelieve Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :** też mi się wydaje, że jedź na początkujący ; ) zawsze można się przenieść, ale lepiej wskoczyć na wyższy niż spaść ^^ Takie moje zdanie. a ozp2 i 3 jadą osoby, tutaj jest tylko podanych kilka z dogo, więcej jedzie nei z tego forum ;]] zapraszamy Quote
Estowa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 MakeBelieve napisał(a): więcej jedzie nei z tego forum ;]] z jakiego? :D Quote
Recommended Posts