Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

A jajeczko, bo widziałam Ciebie i tak się zastanawiałam czy Ty to Ty ;P rozmawiałaś z Anią przez chwile, a ja z nią się zabrałam ; ) A w Prenach Wasz haszczakowy namiot widzialłam, ale Ciebie nie zlokalizowałam ^^

Posted

Trzeba było podchodzić xD Tam tyle polaków było :PP ej no, a Ty przy jakiej rasie siedziałaś? Ring mi chodzi? Sorki za off xD
A tak w ogóle to w tym roku też robicie rozety czy nie?? :) ja w zeszłym roku z Gosią zorganizowałyśmy bardzo ładnie wyszły :))

Posted

Hmm czekaj, gdzie my siedzieliśmy.. tam za stoiskami tymi ze smakami, w szarym namocie :P przed nami takie świetnie jazgoczące sznaucery małe siedziały. Dziewczyno, ja zbyt nieśmiała żeby podejść do kogoś! A polaków fakt, jak mrówek było :))

A co do rozet to nei wiem, ja miałam plan zrobić koszulki, ale sama nie wiem.

Posted

Ania z Ulim grzywkiem i Michał z samkiem. Niee, zwinęliśmy się wczesnie dosyć ;) Ania Ulego nie wystawiała, bo na zly adres wysłała zgłoszenie i potem jej nie przyjęli ^^ Haha. W Prenach w niedzielę byliśmy na finałach ale to tak już odchodząc. Kto dostał bisa w Mariampolu?

a koszulki farbami akrylowymi robię. na sprzedaż też :evil_lol:

Posted

Estowa napisał(a):
Karola od Draco, chyba Cie dzisiaj widziałam. Lecz balam sie podejsc bo nie wiedzialam czy to Ty xD

Miałam białe /strasznie usyfione przez Draco:shake:/ portki i zielono-białą bluzke.

Znalazłam wygodny kaganiec dla Draco i w sumie spędziliśmy 8h w pociągu (4h w jedną strone) więc trening przed obozem zaliczony. Tylko nie wiem jak on wytrzyma dłużej bez siku :shake:

Posted

Aaaaaa no to super ;)) Szkoda tylko że się nie wystawialiście w sobotę z Ulim :) Wiesz co nie wiem kto wziął całego BIS bo musiałyśmy się zbierać,bo ja tylko w sobotę byłam ;P Ale ja II na MP w starszej grupie, BOB i BOB Baby z Aussie :)

Ciekawe co się zmieniło w Rynie :)) i mi tak kadra pasuje a tu klapa ;)

A tak btw to widziałam że wszyscy się przedstawiali to i ja nie będę gorsza :)

Część osób z was myślę że mnie zna. Nazywam się Ewelina i mam 15 lat. Mieszkam w Lublinie. Moim psiakiem jest suczka Siberian Husky Amber :)Mimo iż jest z rodowodem w moim domu są jeszcze 3 kundelki: Vanilia, Rose i Jasmin <3 Psami interesuję się pewnie jak większość z was od dziecka ;) Obecnie zajmuję się nauką i wystawianiem psów na wystawach psów, czyli handlingiem ;) Interesuje mnie także grooming :) Hmm jak macie pytania to z chęcią odpowiem.. A i na obóz z psem jeżdże od 2008 roku :)

Posted

Bułgaria :( Dwanaście wystaw nocny ;* ;)) Nawet nie zdążę do Hiszpanii pojechać :(

A czy wiadomo czy ogrodzili tor czy właściciel ośrodka dalej się nie zgodził? :(

Posted

Lodówka jest w domku kadry :p.
A my się na obozie będziemy odczulać na długie zakręcone tunele... Na zawodach wczoraj musiała coś sobie zrobić, jak biegła, bo dzisiaj ni w kija nie chciała przejść -,-...
Czwóreczko, 37 dni do wyjazdu! :loveu:

Posted

kamila lakusiowa napisał(a):
Bierzesz ze sobą? Masz lodówkę?

One są suszone, lodówka niepotrzebna ;)
Dzisiaj kroiłam to wszystko i mam dosyć. Płucka się najfajniej kroi, w środku są jak taka gąbka :cool3: Wątrobę jeszcze uszło pokroić, jelitka też, ale żołądków całych nie dałam radę skroić, będą jako gryzak lub nagroda specjalna :lol:

Posted

Cześć. Mam prośbę. Doradżcie proszę. Mam roczną suczkę mieszańca wyżła niemieckiego z płochaczem. Wykonuje niektóre komendy ( jak ma ochotę ), przychodzi na zawołanie ale jest strasznie nieufna w stosunku do ludzi. Nie wiem na który z poziomów mam jechać na podstawowy czy średnio zaawansowany? Czy ktoś będzie na drugim bądź trzecim turnusie ?

Posted

:** jedź na początkujący ;) http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy

(nowe osoby - na czerwono)
LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO

OZP1 ( 28.06- 9.07 )
Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
Aga 16 lat, z suczką w typie goldena
Magda z suczką on'ka
Nina z suczką on'ka
Kamila od goldena
Max1412 (Paulina) 16 lat, z psem posokowcem bawarskim

OZP2 ( 10.07- 21.07 )
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
basza95 15 lat, z suczką nowofundland
Marika14 14 lat, z psem husky
Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka
agairiki 13 lat, z psem westie
Gabi 15 lat, z suczką labradora
Żelka111 14 lat, z 9msc suczką labradora

OZP3 ( 22.07- 2.08 )
Tuni, 16 lat z psem basenji.
Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem
Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym
Shetanka, 16 lat z psem kundlem
P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski
P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego

OZP4 ( 3.08- 14.08 )
MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką
P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak
P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą
Gaba 14 lat, z piesiek sheltie
amstaffikowa z psem w typie amstaffika
P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela
P(Wrocław) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini
Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever
Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela
Ola, 15 lat, z suczką spanielką
paulina&lucy, 13 lat, z suczką w typie westa
Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec
Guptasek 16 lat, z pieskiem west
Mati 16 lat, z suką Labrador

OZP5 ( 15.08- 26.08 )

Kadra:
OZP1- P. Karolina, P. Gosia
OZP2- P. Karolina, P. Gosia
OZP3- P. Karolina, P. Gosia
OZP4- p. Marek, Ciocia Aga
OZP5- p. Marek, Ciocia Aga

P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp.

Posted

:** też mi się wydaje, że jedź na początkujący ; ) zawsze można się przenieść, ale lepiej wskoczyć na wyższy niż spaść ^^ Takie moje zdanie. a ozp2 i 3 jadą osoby, tutaj jest tylko podanych kilka z dogo, więcej jedzie nei z tego forum ;]] zapraszamy