Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Nie zapomne jak nam Mela wchodzila do łóżka dodatkowo do naszych dwóch psów ^^
Większość psów na OzP śpi w łóżkach ;)
Moja pod kołdrą :roll:

Posted

Ola-a myślisz, ze moja gdzie? :) W domu ma taki rytuał, że zazwyczaj idzie wieczorem do klatki (chociaz ostatnio kładzie sie na dywanie i czeka aż ja sie położę i wtedy wskakuje ;//), ale po jakiejś godzinie wbija do mnie, narazie na kołdrę. A tak nad ranem, w nocy godz. 1-2 czuję jak drapie mnie, żebym wpuściła pod kołdrę.. I tak spimy słodko <3
No tyle, że moja to mikropies jest.

Posted

A Wy myślicie, że ja biorę ten ponton rozmiarów XXL dla swojego owczarka o.O ?! xd Ten sierściuch ze mną będzie spał (już to mamy przerobione - 5 rano ładuje się i mnie z łóżka wyrzuca, bo pancia nie może się obijać - na spacerek jazda -.-)

Ej.. dziewczyny... ja wiem, że to może nieodpowiedni temat.. ba, to nieodpowiednie forum... Ale może mi która powie, czy ma kota ? xd
Bo mam takie problem, że prawdopodobnie będę mieć kotkę syjamską nowego typu, która ma 10 miesięcy i podobno przylepa... ale nie wiem czy nie lepiej brać młodszego... ale wtedy byłby to najprawdopodobniej kocurek starego typu... no i niby fajnie, ale ja nawet nie wiem jakie są różnice (poza tymi oczywistymi xd) między kotką a kotem? Głupie pytanie, ale proszę, jak ktoś wie, to niech doradzi...

Posted

Kotka a kot to pewnie ta sama różnica co suczka a pies ;D Kotka ma ruję, więc warto wysterylizowac :))

Hahah, ale jak to, bierzesz ponton dla psa na obóz, ale nie dla swojego? A co, Ty będziesz tam nad ranem się ładować? xDD
Przeraża mnie koszt żarcia dla Daisy oO Kupiłam 2 pięciopaki tych puszek Applaws z Animalii w tym jeden na obóz. A ona wpieprza puszki 150g na 2 razy czyli po 75 g na dzień chociaż powinna jeść z 50. Czyli to nam starczy na 10 dni ok. czyli muszę jeszcze dokupić coś, a taki pięciopak kosztuje 30 zł czyli na 1 dzien 3 zł.. I ja mam tym karmić psa ?oO Toż to miesięcznie 90 zł wychodzi, a royal nawet kg jest tańszy.. O matulu..

Posted

Żelka111 - widzę, że nie tylko ja się wybieram z labkiem na OZP2 :multi: I to nawet w podobnym wieku (moja zaledwie 3 miesiące starsza :eviltong:). Hm... A ja nadal nie mam nikogo do domku :cool3: Też jadę pierwszy raz i muszę przyznać, że odrobinę się boję, o to czy sobie poradzimy, ale ja zawsze mam nieuzasadnione obawy :roll:
Kto przygarnie do domku czarnego laba z ADHD? xD

A co do karmy <zaskakująca szybkość reakcji> to my niestety możemy karmić się tylko jedną RC Sensitivity Control blue whiting & tapioca, bo moja to alergik. Dosłownie na wszystko, łącznie z pyłkami. Zapewne więc nie będzie mogła nawet spróbować tych parówek z Biedronki, a szkoda :-( Smaki też bierzemy tylko takie, które nie mogą jej zaszkodzić.

Edit: Moje to jak nic będzie spać tylko na łóżku ^^

Posted

MB to tylko sie cieszyc ze az tak je :) babci yorczyca to takich rzeczy nie rusz, w ogole to wybredny strasznie pies i niejadek... a probowalas jej dawac Shiny Dog? My dzis zakupilismy ID dla Nerka :) i kurze lapki :)

Posted

Ja nie wiem, może kupie animonde znowu, zobacze.. Ehh! Kurczaczki. Wgl wkurzyłam się, zgubiłam szarpak, piłki i klikeeer! Fak. Szarpaki musze kupić, zapłacę 15 zł. Piłki 25 bo na sznurku kupie. Kliker 15 ;// A potrzebuje kasy na obóz.

Posted

Na smaczki? :D ja mam jakąś uzywaną i różową:eviltong: ale ja bym wybrała (i pewnie w końcu kupię) 2 ale nie wiem czy turkusową czy różową, ale 1 b. ładna