Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Justa- to zależy kto czym psa karmi. Ja biorę puszki mokre Applaws bo to szybciej wydaje mi się mój pies wchłonie niz suchą, po szkoleniu smakami.. Wgl ostatnio kupiłam garść RC dla małych szczeniaków a moja to uwielbia jak smaczki, hahahaha.
Kurde, stówa na karte -.- Omygyy! Ola, a taka 8gb starczy na cały obóz? ^^

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Ale mnie mama nie puści samej pociągiem ;// W tym największy problem. Uraz z przed lat.. Hmm kiedyś miała problemy z przednią prawą łapką bo za bardzo jej deptałyśmy (brak przyzwyczajenia do małego stworzenia..), ale to nei ta łapa. Mechaniczna wada tznn?

Marta, a ty nie jedziesz przypadkiem ne wystawę do Olsztyna 3 lipca?

Posted

Ale z kim mam niby jechać do Olsztyna? Wy nie jedziecie, u Ani nie ma miejsca. Więc odpada.
Kama, a nie bierzesz za mało żarcia? 5kg.. Ile w tamtym roku wzięłaś? Chociaz może starczy.

Ja jak napisałam- Applaws mokra, 5 puszek (bo to pięciopak) ale i tak zostanie troche.

Posted

Jej aż tyle żarełka :o!? ja pewnie wezmę (jak będę jechać oby:() z jakieś 1-2 kg suchego pro plan które zazwyczaj je wieczorem albo kupię Acane na wagę;) i 3 puszki animondy carno 400g i ze 2 paszteciki animondy po 150g
to zazwyczaj na obiadki czyli po południu a Wy ile razy dziennie będziecie dawać?
no do tego jeszcze ciacha na nagrody i jakieś przekąski;)
Jej ja chcę jechać!!:placz::placz:

Posted

Klaudia bierze tyle, bo jedzie na wszystkie turnusy! (zazdroszczę cholerooo! <33)
Daisy je raz na 2-3 dni, hahaha. Ale to suche. Zobaczymy jak z mokrym. Na pewno nie częściej niż 1 dziennie.

Posted

Wylączali prad? :lol:

Ja biorę dla berneńki 3 kilo bozity a Maly nie mam pojęcia jeszcze co i ile :P
a i skąd bierzecie próbki RC? Mi mowili, że nie wysylaja.

Posted

strefa royal canin ;D tam sie wybiera i przysyłają, jeśli maja próbki proponowanej karmy. ;dd mi wczoraj przyszła próbka mini sterilised i medium sterilised bo stworzyłam sobie nowe psy;pp

Posted

Klaudia. napisał(a):
Pakuję psa i mam dosyć xD Już dwie walizki są jej, wymiękam.
Będzie Ci się chciało bawić się w prostowanie włosów? Ja tam nie miałam czasu, żeby do lusterka patrzeć, chyba, że przy myciu zębów xD

Chciałaś patrzeć do tych lusterek w domkach? I może jeszcze zobaczyć w nich swoje odbicie?! xD

Posted

Marta- mi tez wczoraj doszly a w ogole nie pamietam kiedy zamawialam xD i z Techni-Cal :D a sama nie wiem ile karmy dla czarnucha brac... Chyba wezme takie pudeleczko (ok.2 kg) i z 3 albo 4 puchy Animondy... Ja juz powoli smaki skupuje xD poki co mam te probki, 2 paczki parowek z Lidla, jakies ciastkowate z Lidla i 500g kostek z pedigree..

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Klaudia bierze tyle, bo jedzie na wszystkie turnusy! (zazdroszczę cholerooo! <33)

O jeja:o na wszystkie ????? !!!! boże! jeja to troche sie wykosztujesz jak jeden kosztuje ok. 1600 a tu 5
ja nie wiem czy nawet na jeden pojadę :placze: proszę trzymajcie kciuki oby sie udało!:( proszę<3:(

Posted

westie_justa napisał(a):
O jeja:o na wszystkie ????? !!!! boże! jeja to troche sie wykosztujesz jak jeden kosztuje ok. 1600 a tu 5
ja nie wiem czy nawet na jeden pojadę :placze: proszę trzymajcie kciuki oby sie udało!:( proszę<3:(

u mnie ta sama sytuacja.

Posted

znaczy wiesz u mnie rodzice są jak najbardziej za! chcą żebym pojechała ale tutaj pozostaje kwestia pieniędzy z którymi krucho:( nie ze jestem jakaś biedna czy coś ale też nie 'dziana' no i są inne wydatki...
ale bądźmy dobrzej myśli

Posted

westie_justa napisał(a):
znaczy wiesz u mnie rodzice są jak najbardziej za! chcą żebym pojechała ale tutaj pozostaje kwestia pieniędzy z którymi krucho:( nie ze jestem jakaś biedna czy coś ale też nie 'dziana' no i są inne wydatki...
ale bądźmy dobrzej myśli

no u mnie tak samo...:(

Posted

o kurczaki, dałam Młodej przed chwilą kurczaka z szynką i warzywami. Puszka ma 156 g, ja dałam połowę czyli ok. 70-80g. Słuchajcie, tak wsunęła aż uszy się trzęsły. Super karma, puszka taka kosztuje 5-6 zł, ale przy małym psie to nie tak drogo, a widac dokładnie każdy groszek, marchewkę, szynkę. Super!

Posted

no a ja kupowałam karme po 100 g i to pod koniec już nie chciała jeść a to było na jakieś tydzień-2. A teraz mokrą 150 g będziemy jeśc przez 2 dni ;D Ave!
Tak chce ozp1, wtedy szybciej już czas minie, bo bedzie się odliczac obozami ;PP

Posted

Marta - 100 zł za dobrą karte to nie jest dużo ;)
Mi w zeszłym roku starczyło.
Obecnie oszczędzam migawkę i nie robię już 10 zdjęć tego samego ujęcia, a jedno, max 2 jesli mi sie naprawde podoba.

Co do żarcia ja dla kory biorę jakieś 3 puszki i kilka saszetek, syfu który uwielbia i je tylko na wyjazdach - pedigree junior... :roll:
do tego około 600 gr karmy britt.
Rożne smaczki i próbki karm ;)

A jeśli jedzie ze mną Sara to wiadomo że bedzie tego więcej, ale jeszcze nie wiem w jakim składzie jedziemy ;)

Posted

Merenwen, chodzilo mi o te lustra w toaletach xD
jak by co - jestem na laptopie zagranicznym i polskich znakow nie ma.
Musze sie w poniedzialek zabrac za krojenie 5kg suszonych zoladkow, watrob, pluc, jelit...