karola&gacek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Raaaany.... jak tak to ja idę z ozp4. 15 psów + ~10 z poza forum, heh amsaffikowa to radze ci uciekać z tego turnusu ;) Chyba pojade na ozp3. Quote
Merenwen Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ej no, ludzie, dzieci drogie, dajcie se spokój już z tą czwórką! xD Piętnaście osób zostaje, o! (Ola, Ola, bierzesz Sarkę na czwórkę? :loveu:) Właśnie, Ulu, właśnie. Moje kundliszcze też ma jedne parciane szelki od paru lat, a i tak trzy czwarte i więcej spacerów odbywa się bez nich. Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Hej ja w tym roku chciałam się wybrać na obóz.. ale chcę się dowiedzieć czy warto.. noi nie chciałabym być tam sama (mam 14lat;)) pewnie byłby to Ozp 2.. ale tego jeszcze nie wiem;) Quote
Guptasek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ja na Twoim miejscu bym jechała z nami na 4 :D:D:D Quote
Ola164 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ozp4 szykuj się :loveu: Nie wiem jeszcze czy biorę Sarkę... Quote
MakeBelieve Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 niee, ludzie niech zostanie max 17 osób, bo to już naprawde za duzo.. mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak na kochanej jedyneczce 2010 ;D tutaj chyba wszyscy powinni sie jako tako dogadywac.. amstaffikowa- uwazaj, duza grupa psów ^^ mi pasuje tylko czwórka i piątka, a skoro na 5 nikogo nie bd.. Quote
Eta_carinae Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Napisał Eta_carinae A moja obroża jest dość nowym nabytkiem i kierowałam się raczej wyglądem... czy nie ścierają się? Czy zatrzaski są wytrzymałe? W końcu mam Owczarka niemieckiego :diabloti: Chcę kupić Kali szelki... ale nie wiem który model lepszy. Powiem szczerze, że mam już takie: a zastanawiam się nad kupnem takiego modelu jak te na dole i nie wiem czy kupować nowe (te poniżej), czy dać sobie spokój i zostawić stare (te powyżej.) (będą wykonane z jakiejś innej taśmy, chodzi mi tylko o model) Chcesz się zamienić na trochę? Ja mam takie jak te na drugiej focie. Ja jadę na OZP2 - chyba się nie spotkamy xd. Ludzie, błagam weźcie się ogarnijcie z tą czwórką!! :crazyeye: Dwójeczka też fajna :cool3: xd. Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ja jeśli będę jechać to na 2 albo 3/4 5 mogłoby być ale 3 jest tylko jedna osoba.. Quote
Fantowa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No to ozp5 się pewnie nie odbędzie xD Ludzie z czwórki - rezerwujcie, bo niedługo miejsc nie będzie xd Quote
paulina&lucy Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ja już wysłałam papierki na czwóreczkę:cool3: Nie mogę się doczekać! Tylko, że strasznie dużo ludu jedzie na 4... Quote
Estowa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 karola&gacek napisał(a): 15 psów + ~10 z poza forum. Karola, 16, bo jadę z dwoma. Amstaffkowa chyba jednak, na 4 jest spoooro psów :D o konfikty nie trudno ^^ Quote
kamila lakusiowa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Eta_carinae napisał(a):Ja jadę na OZP2 - chyba się nie spotkamy xd. Jest jeszcze poczta :) Quote
Eta_carinae Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Nie chcę się zamienić :p. Zastanawiam się nad kupnem szelek mac leather tych różowych (bo już mam różową obrożę) tylko nie wiem czy są wystarczająco mocne - czy się nie rozwalą ... bo siedemdziesiąt parę złotych to sporo jak na szelki, które mają być na jeden spacer - no nie? xd Quote
Rudawa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Właśnie, Ulu, właśnie. Moje kundliszcze też ma jedne parciane szelki od paru lat, a i tak trzy czwarte i więcej spacerów odbywa się bez nich. Bo my may grzeczne psy i bez smyczy wychodzimy :D. A, że małe to się ludzie nie czepiają. A ja wg zauważyłam wielki postęp u Ognisi bo gania psy tylko jak jej czarodziejską komendę "Eś" powiem :D. I jestem bardzo dumna bo na OZP to każdy min raz od niej dostał. Proszę gratulować to jej przekaże xD. PS: A pro po przepełnionej czwórki to gdyby się kilka osób z czwórki na piątkę przeniosło to każdy był by szczęśliwy, a najbardziej Klaudia :D. Zwłaszcza Ci z płochliwymi albo zaczepnymi psami. Quote
Merenwen Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Gratulacje dla Ognichy ;>! Ja mam tylko nadzieję, że nie dojdzie za dużo ludu spoza dogo... Byłoby śmiesznie, gdyby okazało się, że miejsc w domkach brakuje! W ogóle pies mi się popsuł. Od rana chodzi taka przybita, że szok. A czy ktoś tu się wybiera na zawody agility 25-26.06 do Czechowic za Gliwicami? :cool3: Quote
Estowa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Gratulacje! :P JA bym się na piątkę wybrala, ale termin mi nie pasuje :P Quote
Kasia&Mela Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 W ogóle pies mi się popsuł. Od rana chodzi taka przybita, że szok. a Mela coś zaczęła kuleć na jedną łapę... Quote
Guptasek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Gratulacje :) Kasiu Meli na 1000% przejdzie :) Jacek jest zbyt wesoły , jest u nas peeeełno rodziny więc wszyscy się nim zachwycają . Jest ciągle miziany i dostaje pełno pyszności. On za bardzo kocha ludzi :P Quote
Ola164 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A moj autystyczny pies właśnie lezy na podłodze i gryzie butelke po coli i usiłuje wylizać wszystko co w niej zostało... im więcej osób tym weselej, nie narzekać ^^ Ale 11 jest nasza :loveu: Quote
Estowa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Już nie narzekam :serduszka: Nie mogę się doczekać, zeby Was poznać ^^ Quote
karola&gacek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Estowa odkryłam Dracową miłość do sierści berneńczyków :lol: nie wiem jak to opisać, ale wygląda to komicznie. Ciekawe czy zareaguje tak na Este - jakbyś była z nią w Krakowie to mogłybyśmy się spotkać [SIZE="1"]/Draco zdał egzamin z PT I na 194 punkty :loveu::loveu::loveu: Quote
Estowa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Karola, super gratulacje! Esty nie będzie w Krk niestety :P ale ozp niedługo ^^ Quote
Kasia&Mela Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Kasiu Meli na 1000% przejdzie :smile: Wiem, ale mam nadzieję że przejdzie szybko bo obóz coraz bliżej :) Quote
Recommended Posts