Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ej no, ludzie, dzieci drogie, dajcie se spokój już z tą czwórką! xD Piętnaście osób zostaje, o!
(Ola, Ola, bierzesz Sarkę na czwórkę? :loveu:)

Właśnie, Ulu, właśnie. Moje kundliszcze też ma jedne parciane szelki od paru lat, a i tak trzy czwarte i więcej spacerów odbywa się bez nich.

Posted

Hej ja w tym roku chciałam się wybrać na obóz.. ale chcę się dowiedzieć czy warto.. noi nie chciałabym być tam sama (mam 14lat;))
pewnie byłby to Ozp 2.. ale tego jeszcze nie wiem;)

Posted

niee, ludzie niech zostanie max 17 osób, bo to już naprawde za duzo.. mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak na kochanej jedyneczce 2010 ;D tutaj chyba wszyscy powinni sie jako tako dogadywac..
amstaffikowa- uwazaj, duza grupa psów ^^ mi pasuje tylko czwórka i piątka, a skoro na 5 nikogo nie bd..

Posted

Napisał Eta_carinae
A moja obroża jest dość nowym nabytkiem i kierowałam się raczej wyglądem... czy nie ścierają się? Czy zatrzaski są wytrzymałe? W końcu mam Owczarka niemieckiego :diabloti:

Chcę kupić Kali szelki... ale nie wiem który model lepszy. Powiem szczerze, że mam już takie:

a zastanawiam się nad kupnem takiego modelu jak te na dole i nie wiem czy kupować nowe (te poniżej), czy dać sobie spokój i zostawić stare (te powyżej.)
(będą wykonane z jakiejś innej taśmy, chodzi mi tylko o model)

Chcesz się zamienić na trochę? Ja mam takie jak te na drugiej focie.

Ja jadę na OZP2 - chyba się nie spotkamy xd.

Ludzie, błagam weźcie się ogarnijcie z tą czwórką!! :crazyeye:
Dwójeczka też fajna :cool3: xd.

Posted

karola&gacek napisał(a):
15 psów + ~10 z poza forum.

Karola, 16, bo jadę z dwoma.
Amstaffkowa chyba jednak, na 4 jest spoooro psów :D o konfikty nie trudno ^^

Posted

Nie chcę się zamienić :p. Zastanawiam się nad kupnem szelek mac leather tych różowych (bo już mam różową obrożę) tylko nie wiem czy są wystarczająco mocne - czy się nie rozwalą ... bo siedemdziesiąt parę złotych to sporo jak na szelki, które mają być na jeden spacer - no nie? xd

Posted

Właśnie, Ulu, właśnie. Moje kundliszcze też ma jedne parciane szelki od paru lat, a i tak trzy czwarte i więcej spacerów odbywa się bez nich.
Bo my may grzeczne psy i bez smyczy wychodzimy :D. A, że małe to się ludzie nie czepiają. A ja wg zauważyłam wielki postęp u Ognisi bo gania psy tylko jak jej czarodziejską komendę "Eś" powiem :D. I jestem bardzo dumna bo na OZP to każdy min raz od niej dostał. Proszę gratulować to jej przekaże xD.

PS: A pro po przepełnionej czwórki to gdyby się kilka osób z czwórki na piątkę przeniosło to każdy był by szczęśliwy, a najbardziej Klaudia :D. Zwłaszcza Ci z płochliwymi albo zaczepnymi psami.

Posted

Gratulacje dla Ognichy ;>!
Ja mam tylko nadzieję, że nie dojdzie za dużo ludu spoza dogo... Byłoby śmiesznie, gdyby okazało się, że miejsc w domkach brakuje!
W ogóle pies mi się popsuł. Od rana chodzi taka przybita, że szok.
A czy ktoś tu się wybiera na zawody agility 25-26.06 do Czechowic za Gliwicami? :cool3:

Posted

Gratulacje :)
Kasiu Meli na 1000% przejdzie :)
Jacek jest zbyt wesoły , jest u nas peeeełno rodziny więc wszyscy się nim zachwycają . Jest ciągle miziany i dostaje pełno pyszności. On za bardzo kocha ludzi :P

Posted

A moj autystyczny pies właśnie lezy na podłodze i gryzie butelke po coli i usiłuje wylizać wszystko co w niej zostało...
im więcej osób tym weselej, nie narzekać ^^
Ale 11 jest nasza :loveu:

Posted

Estowa odkryłam Dracową miłość do sierści berneńczyków :lol: nie wiem jak to opisać, ale wygląda to komicznie. Ciekawe czy zareaguje tak na Este - jakbyś była z nią w Krakowie to mogłybyśmy się spotkać

[SIZE="1"]/Draco zdał egzamin z PT I na 194 punkty :loveu::loveu::loveu: