Eta_carinae Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Makebelieve - nie chodzi o to, czy tania czy droga - cena nie gra roli. Dla mnie ważna jest jakość i między innymi dla tego pytałam o Orlando bo nie znam. Kamila - jak Cię dorwę, to zabiję xd. W końcu sama zostanę na OZP2, bo coraz więcej człowieków rezygnuje, a jak widać na zamieszczonym obrazku, nowi wybierają inne turnusy ;( Ale cóż... Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 18 kg, ale to na 5 turnusów :diabloti: Dzisiaj mi przesyłka ze światakarm w dwóch pudłach doszła - biedny kurier :evil_lol: Więc tak: 15kg żarcia, kilogram żwaczy, kilogram płucek, kilogram suszonej wątroby, 50 kurzych łapek, cztery te takie słoiczki macedowych smaków, 12 puszek Animondy, woreczki, z 30 prasowanych kości, szampon dla psa i 2 suche szampony, let's bite, pasta i szczoteczka dla psa :evil_lol: Jutro do Lublina na wystawę jadę, tam fajne smaki sprzedają :cool3: Już się pakować chcę, w sumie smaki już zapakowane w różowej (:loveu:) walizce, bo po co mają mi smrodzić w szafce? :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Eta- czemu zostaniesz sama na dwójce? Toż są osoby ;DD Klaudia współczuje ;D Ja zrobie zakupy w... lipcu? Coś takiego. Czyli.. za miesiąc! ;(;(;( Ale jak Wy już wrócicie z jedynki czy dwójeczki, to ja dopiero będe myslala o pakowaniu, mwahahahah <33 Quote
Merenwen Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A ja zacznę się pakować 2 sierpnia o godzinie 19:00 lub później ^^. Marta, ale Wy to chcecie wysłać już do Rynu do ośrodka czy na jeden adres i na przykład w pociągu się tym podzielić? Quote
MakeBelieve Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ja tez pewnie dzień przed ;D Ja i tak zamawiam ze swiatakarm więc mogłabym Tobie wziąć i na obozie byśmy sie rozliczyły i bym Ci dała te puszki. Bo ja samochodem jade. Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Pochwalę się filmikiem z pokazów agility :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=p42EFRPYNrk Przebieg bez żadnych zmian, głównie pod publiczność - biegać, nie bawić się w zmiany, bo jeszcze porobimy błędy :evil_lol: Odnośnie pakowania - dzisiaj miałam dosyć dziwny sen :evil_lol: Miałam gdzieś godzinkę do wyjazdu na ozp i miałam wszystkie ubrania brudne i wgl. Pamiętam coś, że prałam je i na szybko suszyłam suszarką :scream_3: Quote
paulina&lucy Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Witam ! Wraz ze swoją suczką Lucy wybieram się na OZP4 z Wandrusem . Czy jest gdzieś może lista uczestników ? Jak tak to proszę o linka Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='Estowa'](nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Shetanka, 16 lat z psem kundlem P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela P(Kato) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela Ola, 15 lat, z suczką spanielką OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. wykreśliłam Av z OZP3 tu jest :) Quote
Eta_carinae Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Warto dodać, że to lista osób, które jadą na obóz TYLKO Z TEGO FORUM - ogólnie pewnie jest takich osób dużo więcej :cool1: Klaudia - boski przebieg ;) No i widać dogadujecie się z psiskiem. A tak w ogóle, to nie powiedziałabym, że mieszaniec - niejeden rasowy owczarek wygląda mniej rasowo niż Twój pies xd. My z Kalą nie trenowałyśmy jeszcze na kompletnym torze - tylko tyle co w ogrodzie na pojedynczych przeszkodach. Dopiero w tym roku zaczynamy naszą przygodę ze sportami, bo już jest na tyle duża, żeby zacząć trenować na poważnie - wcześniej bałam się o stawy... Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 (nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Shetanka, 16 lat z psem kundlem P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela P(Kato) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela Ola, 15 lat, z suczką spanielką paulina&lucy, 13 lat, z suczką w typie westa OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. Quote
paulina&lucy Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 dzięki Klaudia, skąd wiesz że mam 13 lat..? xp Quote
Guptasek Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 O weściak na czwórce ! :) Fantowa Super wam idzie ! :* A To tak z dzisiejszej nudy :) Dawno nic nie robiliśmy http://www.youtube.com/watch?v=sYv_-qdejFA Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Genialne! Borcio :loveu: Jakea dopiero poznam xD Quote
paulina&lucy Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ślicznego masz westa ;) Klaudia - fajnie że czytasz bloga, posta nowego dodam dziś wieczorkiem . Quote
Merenwen Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Łaaa, co taki popęd na czwórkę w tym roku? :O A Jake fajnie zapyla :D. Quote
Ola164 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Borys jest cudny <3 Spróbuj go nie zaberać na obóż :-x Ja się nim wystraczająco w gdańsku nie nacieszę :( Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Właśnie, na ozp5 mało uczestników na razie, to weźcie po dwa psy i od razu będzie nas więcej :evil_lol: Quote
paulina&lucy Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Do Guptasek - jaki jest tytuł piosenki w filmiku : Różne różności Jake'a ? Bardzo ją lubię ale nie znam tytułu.. xp Quote
Kasia&Mela Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Klaudia fajne pokazy, ładnie wam szło :cool3: Paulina nareszcie założyłaś Dogomanię :eviltong: Czekam na post na blogu. Na Melowym dzisiaj będzie wieczorem, bo mam dużo do napisania - brałyśmy udział w pokazie agility i dostałyśmy puchar za "najlepszy debiut" z ostatnich zawodów. Meliczek wymiata :loveu: Rysia super filmik. Najlepsze - "Jake. Zadowolony jesteś?" :evil_lol: Quote
Guptasek Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dziękuję :* Olaaa.. nie zabijaj ! :* on kocha siedzieć w domku :D ja też bym jechała na 4 gdyby nie zawody ! :) Quote
Fantowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Kasiu, no to czekam na notkę ;) Na mojego bloga też muszę dodać z filmikiem, ale dodawanie hiperłączy szwankuje dziś na Onecie:angryy: Quote
Recommended Posts