Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Dziękuję, mam nadzieję że sobie poradzimy :)
Jedyne czego się boję to upału, ale mamy namiocik więc mam nadzieje że będzie ok.
Też mam tremę, ale pocieszam się że każdy zaczyna od dis-ów. Nawet największe sławy :D Oprócz tego Meli ostatnio bardzo dobrze szło, więc jeśli ja czegoś nie zepsuję albo Mela nie będzie miała gorszego dnia to myślę, że powinno się udać ;) Traktuję to bardziej jako trening, tyle że przy większych rozproszeniach i moim zestresowaniu^^

Posted

Ola, Sarka jest genialna! Taki dzikus uchachany! :D

A ja się pochwalę, że właśnie wróciłam z klasowego wypadu na żagle :loveu:. Zastanawiam się, czy na obóz żeglarski objazdowy się nie wybrać zaraz przed OZP, do Rynu bym zawitała... Tylko, kurczę, drogo! Te dwa obozy to w sumie... prawie pięć tysięcy zł!

Właśnie, właśnie, czy ktoś może wybiera się na zawody do Czechowic koło Gliwic pod koniec czerwca? My tam będziemy w zerówkach przy dobrych wiatrach :cool1:. A w niedzielę występujemy na pokazach agility w Będzinie, więc módlmy się, żeby nie było burzy czy deszczu, bo inaczej mój pies odstawi cyrk pod tytułem "po-mokrej-trawie-nie-biegam-!!!"...
Kasia, wrzućcie filma, jak już zajmiecie te pierwsze miejsce :evil_lol:.

Posted

U nas w szkole luzu nie ma. Dopytują, robią jakieś niezapowiedziane kartkówki :/
Kasiu, dopiero renesans macie? ;O My jutro barok piszemy :/
Z Fantą 11.06 występujemy na pokazach agility na stadionie w Rzeszowie^^ Mam nadzieję, że wszystko się uda ;)
Kasiu, mam nadzieję, że ta 13 szczęśliwa dla Was będzie! ;)
Trzymam za Was kciuki! Za Merenwen z Chapsią też, no i za pogodę xD

Posted

Wszystkim życzę powodzenia ! :) i trzymam kciuki :D
Moja mama jak mnie zobaczyła po moim powrocie ze szkoły to myślała ,że na wagarach byłam :P bardzo mocno sie opaliłam :D
Kasiu macie zająć pierwsze miejsce ! :)

Posted

Kasia, wrzućcie filma, jak już zajmiecie te pierwsze miejsce :evil_lol:.

wrzucimy, wrzucimy :-D
Kasiu, dopiero renesans macie? ;O My jutro barok piszemy :/
A my mamy śmiesznie - na polskim zaczęliśmy własnie barok, na muzyce XIX wiek, na plastyce XX w., na historii... średniowiecze :p Mam nadzieję, że uda wam się pokaz. Fanta pewnie da z siebie wszystko ;)
Dzięki za kciuki, przydadzą się.

Rysia, szkoda że się nie spotkamy na obozie! Ja to nie ta sama osoba co 2 lata temu. Boże, jaka ja byłam kiedyś głupia ;) nie wiedziałam co to kliker^^

Posted

25-26.06
^^
Jeśli miałaby tam być jakieś zawody, to by pewno było napisane w programie wystawy.
Nie ukrywam, że chciałabym, żeby były tam zawody xD Tych oficjalnych tam nie mogłoby być, bo nie ma ich w kalendarzu, więc jakieś bardziej amatorskie zapewne by były.

Posted

Witajcie! :)
Tak właśnie czytam sobie wątek i wasze posty. Ten obóz wygląda na ciekawy, być może pojadę na któryś z turnusów (jutro czeka mnie rozmowa z rodzicami na temat obozu - bo jeszcze nie wiedzą o tym, że mam zamiar pojechać z moim Oskarkiem na OZP ).
Jeżeli chodzi o mnie to nazywam się Amanda. Mam 14 lat i posiadam psa w typie terier pszeniczny. Jeszcze niestety nie trenowaliśmy agility. ;]

Posted

Dziewczyny, w tamtym roku zawody byly, ale nie wiem czy to nie takie wewnętrzne klubowe.
Macie zamiar wpasć do Krakowa na wystawę? Możemy się spotkać jeśli tak :)

Posted

To ja na moment powrócę jeszcze do tematu dogfrisbee. Czy któraś z Was wybiera się na zawody w najbliższych miesiącach, żeby chociaż pooglądać? Tak z ciekawości pytam. Ode mnie najbliżej jest do Sopotu, gdzie będą zawody w sierpniu, no i się wybieram...
Ej, a Pan Darek Radomski prowadzi te całe seminaria dogfrisbee w rożnych miejscowościach kraju - któraś już była, lub zamierza iść? Niestety nie wypada w tym roku na miasto w pobliżu Gdańska, a zależało mi na takiej lekcji ;( Już szukałam czy jakieś szkółki w pobliskich miastach nie oferują lekcji z dogfrisbee, ale widziałam tylko agility... Może któraś się orientuje, gdzie mogę znaleźć takie lekcje, lub chociaż gdzie poszukać? Bo nie będę jeździć z Gdańska przez pół Polski co tydzień na treningi...

Posted

LADC- Latająca akadeima dog chow czy cos takiego to właśnei te seminaria z Darkiem ;) Ja byłam bodajże 2 lata temu u mnie w Białym, fajnie prowadzi ;D Tyle, że to nei są cotygodniowe treningi, tylko semi 1 albo 2 dniowe ;]

Posted

LADC- Latająca akadeima dog chow czy cos takiego to właśnei te seminaria z Darkiem ;-) Ja byłam bodajże 2 lata temu u mnie w Białym, fajnie prowadzi ;D Tyle, że to nei są cotygodniowe treningi, tylko semi 1 albo 2 dniowe ;]

Nie zrozumiałaś mnie: Co do zajęć co tygodniowych, to mówiłam o jakimś szkoleniu - nie o zajęciach Latającej Akademii. Wiem, że to dwudniowe zajęcia. Stwierdziłam, że skoro nie mogę pójść na zajęcia z Darkiem Radomskim, to chociaż chcę zapisać się na zajęcia do jakiejś szkółki - i ten ból, że żadna z tych w pobliżu Gdańska, czy Sopotu chyba nie prowadzi zajęć z dogfrisbee - przynajmniej nie mogę takiej znaleźć... no i pytałam, czy ktoś się orientuje gdzie poszukać, lub jeszcze lepiej: gdzie są prowadzone takie zajęcia. ;)

Posted

Ajaj, to chyba łatwiej Ci będzie poszukać jakichś zapaleńców frisbee, którzy startowali już w zawodach, i poprosić o dokształcanie, bo dogfrisbee w Polsce jeszcze leży i kwiczy...

Karola, terier pszeniczny to irish soft coated wheaten terrier. Może to Ci coś mówi? ;)

Posted

Jesteśmy z Melą po agilitowym debiucie :-D Filmiki wieczorem. Jutro też startujemy. Uważam, że jak na debiut poszło nam super (czyt. Mela nie zwiała z toru, nie podbiegła do sędziego, nie zawąchała się gdzieś pod drodze :) była skupiona i bardzo się starała). Podsumowując 3 przebiegi - dis, bezbłędnie, z jednym błędem ;) No i dostałyśmy od klubu z okazji debiutu prezent :-D Uważam, że było super szczególnie że przyjechałyśmy o 8.30 a wróciłyśmy o 15, w dodatku straszny upał.