Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

My mamy zwykły metalowy kaganiec, muszę w końcu fizjologiczny kupić, bo dwa razy w tygodniu jeżdżę z Fantą na treningi autobusem i często o brak kagańca się czepiają ^^ A tego metalowego nie chcę jej zakładać...
http://ipo-sklep.pl/index.php?p1158,kaganiec-owczarek-niemiecki-malamut-suka-new-kod-ch520 ---> myślicie, że na Fantę by był? Pysk ma wielkości ONka, może ciut mniejszy...
Myślę, że na ozp nie będę musiała go używać, ale zawsze lepiej mieć xD
Luudzie z ozp1 - za miesiąc o tej porze będziemy hmm... mieć ciszę poobiednią? xD Łiii, byle do ozp <33

Posted

dzieki bardzo. Na pewno je obejrze. Ona się raczej z zębami na nikogo nie rzuca ani na żadne psy wiec raczej nie bd nam potrzebny. Ale gdyby poprzewracało jej się w tej główce :) no to wolę wziąć.

Posted

Nooo to ma na imię Sarka, ma 7 lat na karku, jest średniej wielkości, jest czarna, ma białą krawatke i siwy ryjek i jest okropnie kochana <3
Trafiła do schroniska w styczniu po śmierci właścicielki, a od dzieś mieszka u nas ;)
Ogólnie jest szalona, bardzo skoczna, zachowuje sie jak młodziak i jak tylko wychodzę to płacze z żalu...
Troche ustawia Twardziela, ale on nie reaguje na zaczepki w ogóle. Z Korką dogaduje się świetnie, mała od razu ją pokochała ;)

Posted

Gratuluję! ;) Super, że nie bierzesz szczeniaków, ale psa który jednak ma mniejsze szanse na adopcje. Szacun naprawde! :)
A ja własnie kupiłam conversy czarne krótkie za 57 zł ;ddd I powiedzcie mi, ile wziąć par butów zakrytych takich trampek etc na obóz? ; > 2 czy 3?

Posted

Nie wydaje mi się, że na czwórce będzie upał ;D Ja wezmę własnie tak ze 2 pary trampek (mejbi 3), bo bez sensu brac skejty bo będzie za gorąco. Do tego japonki 2 pary (bo pod prysznic) i może własnie rzymianki wezmę.. Kurde ile butów! ;DD A do tego jeszcze reszta, masakiera powiem Wam :)) Wgl niew iem co dla psa wziąć do jedzenia, żeby jadła, bo zapewne nie będzie chciala jeść karmy skoro beda smaczki ;// Możej jakieś mokre żarcie wezmę. Kurcze ja już chce obóz! Faken szit ;D Sory no, ale to już tak niedługo! Wgl muszę jeszcze go zarezerwować! hahahahaha

Posted

hej jestem Marysia mam 13 lat mieszkam w okolicy Torunia - możecie dopisać mnie na listę OZP4- jadę z Emi- moją suczką, roczną golden retrieverką, razem ze mną jedzie Marta moja młodsza kuzynka 12 lat z Juniorem - kilkuletnim (dokładnie nie pamiętam teraz ile on ma) psem w typie spaniela.
Nie bedę na razie bardzo aktywnie udzielać się na forum bo zaraz koniec szkoły a ja niestety mam niezłe tyły do nadrobienia. :(
czeka mnie jeszcze klasówa z chemi i biologii łeee

Piszcie wszystko co warto wiedzieć o obozie, chętnie poczytam i skorzystam z waszych doświadczeń. Dobry pomysł z tą listą rzeczy potrzebnych na obóz- przyda nam się na pewno.

jeszcze raz witam wszystkich psiarzy i pozdrawiam:)

Dzięki MakeBelieve za odpowiedź na forum goldenkowym- mama przekazała mi namiar na ten temat więc jestem.

Posted

(nowe osoby - na czerwono)
LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO

OZP1 ( 28.06- 9.07 )
Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
Aga 16 lat, z suczką w typie goldena
Magda z suczką on'ka
Nina z suczką on'ka

OZP2 ( 10.07- 21.07 )
Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever
basza95 15 lat, z suczką nowofundland
Marika14 14 lat, z psem husky
Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka
agairiki 13 lat, z psem westie

OZP3 ( 22.07- 2.08 )
Tuni, 16 lat z psem basenji.
Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem
Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym
Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego
Shetanka, 16 lat z psem kundlem
P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski
P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego

OZP4 ( 3.08- 14.08 )
MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką
P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak
P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą
Gaba 14 lat, z piesiek sheltie
Doma 13 lat, z sunią setera irlandzkiego
amstaffikowa z psem w typie amstaffika
P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela
P(Kato) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini
Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever
Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela

OZP5 ( 15.08- 26.08 )
Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec
Guptasek 16 lat, z pieskiem west
Mati 16 lat, z suką Labrador

Kadra:
OZP1- P. Karolina, P. Gosia
OZP2- P. Karolina, P. Gosia
OZP3- P. Karolina, P. Gosia
OZP4- p. Marek, Ciocia Aga
OZP5- p. Marek, Ciocia Aga

P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp.

Posted

MI też stado się powiększyło :D. Hera się oszczeniła i dała 8 kluskowatych stworzonek. I bierzemy suczkę z "noworodkiem" na DT xD. Taka nawet oziko podobna, łaciaty średniak to w typie aussie :D. A co do butów to kupiłam sobie wczoraj najeczki ale raczej ich nie wezmę, straszny skwar w środku. Myślę, że trampki na wypady po południu i jakieś japonki, balerinki czy inne sandały na chodzenie w ciągu dnia.

Posted

A mi brakuje 0,05 w średniej do stypendium :/ Mam 5.35, a od 5.40 dają 2 tys. :|
Także naukę olewam, bo pasek tak, czy siak będzie, a na stypendium nie mam możliwości wyciągnięcia.
Niecały miesiąc do ozp1! <3