Aleksandrossa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja na 100% moge jechac :p ale nie wiem czy na 4 czy na 1 :) Quote
wenabc Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 słuchajcie nie cyztam tyle dlatego pytam sie kolejny raz czy ktoś organizuje obóz frisbee albo agility? Na wakacje Quote
Kasia&Mela Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Aleksandrossa jedziesz z czarnym, tak :)? coby nikt nie szukał - LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego Shetanka, 16 lat z psem kundlem OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie (na razie na 90%) Doma 13 lat, z sunią setera irlandzkiego Chein. 13 lat, z psem terrier tybetański amstaffikowa z psem w typie amstaffika OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa *książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?;)] * ładowarke do komórki Quote
MakeBelieve Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 bordercollie, to nie ten temat... wandrus to oboz posluszenstwa-agility-wypoczynkowy. pasuje, to jedz, nei, to szukaj dalej.. Ja tez nie wiem po co ten basen ;d Zapewne zeby psy chłodzic, ale po co brac taki basen skoro wiadomo, że wszystkie inne psy sie wpakują i się zniszczy? Aleksandrossa- jedź na czwórkę! Bd razem w domku i będzie supeeer! <333 Quote
Aleksandrossa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Tak, z czarnym :D MakeBelieve- no jeszcze nie jestem pewna, chciałabym na 4 ale rodzice coś nosem kręcą że nie będzie kiedy całą rodziną jechać... Ale jeszcze namówię na 4 :D Quote
Ola164 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa *książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?;-)] * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ * identyfikator dla psa! Quote
Estowa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa *książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?] * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ * identyfikator dla psa! * to takie do wyjmowania kleszczy Quote
Aleksandrossa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego Shetanka, 16 lat z psem kundlem OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie (na razie na 90%) Doma 13 lat, z sunią setera irlandzkiego Chein. 13 lat, z psem terrier tybetański amstaffikowa z psem w typie amstaffika Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga ---------------- jeah, jadę na 4 :D Quote
Guptasek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Aleksandrossa czemu myślałam ,że jedziesz z Yorkiem ?:) Quote
Aleksandrossa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 hmm... Bo w avku york jest xD? Ale to york babci :p a co myslicie o specjalnym poidle dla psa na podroz? Przyda sie? Jak tak z siostra i mama gadalam to sie smialysmy ze do jednej walizki z psem sie nie zmieszcze :p trzeba powoli zaczac smaczki dla psa skupowac :p ach, ja chce wakacje Quote
Merenwen Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa * książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?] * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ - chyba jednak lepiej nie... xD * identyfikator dla psa! * to takie do wyjmowania kleszczy * dres na ewentualny bieg nocny Aleksandrossa - tu się nie ma z czego śmiać...! Ja będę z siebie dumna, jak w dwie walizy się upchnę :D. Quote
basza95 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Basza ma wszystko ogromne (cała jest ogromna) więc jedna torba specjalnie dla psa :) Jak bd jechać to się zapakuje (mamusia pomoże !) gorzej jak wracać - bd ciężko. Ostatnio porównywałam jej miski z miskami yorka mini mojej cioci. Tamten ma jakieś mini że dłoń nie wchodzi a to to jakieś wanny dwie. Quote
Guptasek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja zabieram poidełko :) Dziele wasz ból co do rzeczy psa. jak jeździłam z Bokserką to jej była jedna torba.. Jak brałam Borysa [pseudo cocker spaniel:D] to miał swoją walizeczkę .. Sądzę ,że jak wezmę Jake'a to się do jednej zmieścimy :) Quote
Fantowa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa * książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?] * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ - chyba jednak lepiej nie... xD * identyfikator dla psa! * to takie do wyjmowania kleszczy * dres na ewentualny bieg nocny * [FONT=Palatino Linotype]dobry humor [/FONT] Rok temu zapakowałam się w jedną walizkę wraz z Fantą, która mała nie jest xD Da się, jednak trzeba ograniczyć swoje rzeczy do minimum... A tego chyba nikt nie lubi :diabloti: Quote
wenabc Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 MakeBelieve napisał(a):bordercollie, to nie ten temat... wandrus to oboz posluszenstwa-agility-wypoczynkowy. pasuje, to jedz, nei, to szukaj dalej.. Ja tez nie wiem po co ten basen ;d Zapewne zeby psy chłodzic, ale po co brac taki basen skoro wiadomo, że wszystkie inne psy sie wpakują i się zniszczy? Aleksandrossa- jedź na czwórkę! Bd razem w domku i będzie supeeer! <333 Aha spoko popatrzę Quote
Eta_carinae Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków *woreczki na kupy *smycze i obroże (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa * książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) [po co?] * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ - chyba jednak lepiej nie... xD * identyfikator dla psa! * to takie do wyjmowania kleszczy * dres na ewentualny bieg nocny * [FONT=Palatino Linotype]dobry humor * ręczniki dla psa i dla siebie; jakaś szmatka do wycierania łap (jak by padało, czy cuś) * może przydatny okazać się gwizdek - (jak masa psów lata w kółko, nie zwracając na nic uwagi, to nie wiem, czy tak łatwo zareagują na komendy głosowe... ) * szelki i obrożę - na biegach terenowych i przy zabawie lepsze są szelki... no i można łatwo psa odciągnąć w razie czego ;) a obroża tak na co dzień. sorry za czcionkę - coś mi się pochrzaniło o.O [/FONT] Quote
Merenwen Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Basza, jak będziecie wracać, to będzie mniej karmy :D. U mnie pięć puszek mokrej karmy swoje waży, jeszcze jak się odliczy część zużytych kosmetyków, smaków dla psa i tak dalej, to wraca się już dużo łatwiej. Quote
Estowa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja to już kompletnie nie wiem jak ogarnę. Ja jedna walizka, Esta torba, sheltie plecak i to co się nie zmieści to od transportera, torby z klatką dla Esty lub do podręcznej ! xD Ej, może tak na liście wstawić P przy nickach jeśli ktoś pociągiem jedzie ! :D w nawiasie może być skąd :D Quote
Aleksandrossa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ja pociagiem z Wawy jade :p a wiecie czy w poblizu bedzie jakis sklep? Bo jakby co zeby dla psa mieso nawet i kupic :p Quote
Ola164 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jakieś 400 metrów dalej jest Biedronka :loveu: Ja z Korą się do jednej walizki zawsze mieściłam + dość spory plecak, choć pół rzeczy było jej... Jeśli pojedziemy same to i w tym roku się uda zmieścić, jednak wolałabym żeby się nie musiało udać... Quote
Estowa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Aleksandrossa napisał(a):ja pociagiem z Wawy jade :p ja też ja też :D Quote
Aleksandrossa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Estowa napisał(a):ja też ja też :D O i bardzo dobrze :D Quote
Kasia&Mela Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 LISTA RZECZY NA OZP * Pies + ew. następne psy (czytać koniecznie męczyć rodzinę!) * Ze dwie paczki tabletek na ból gardła i coś na pierwsze objawy choroby... * Jeżeli jedziemy autem , picie * Karma dla psa * duuużo różnych atrakcyjnych smaczków * woreczki na kupy * smycze, obroże, szelki (sporo, dobrze mieć pod ręką a nie szukać jednej w syfie w domku) * latarka ^^ * jedzenie! jakby dali zdechłe parówki na sniadanie czy cuś ;>> * coś na komary * dla psa zabezpieczenie przed kleszczami * chusteczki do nosa * kostium kąpielowy * ubrania, bielizna, kosmetyki itd. * kliker (dla klikających) * min. 2 miski dla psa * książeczka zdrowia psa * kałko (czymś się trzeba smarować) * koc dla psa * aparat <3 * klapki do pryszniców * kasa (biedronkowe żarcie kusi ^^) * jakaś linka, żeby psa przed domkiem przywiązać * MEGAFON (to bardziej dla zeszłorocznego ozp4, które teraz jedzie na ozp5 ^^) * ładowarkę do aparatu! * karte pamięci, żeby było dużo fot ;D * wiatraczek <33 * kubek i gorące zupkii! * czajnik? * zabawki dla psa * coś do czytania, słuchania muzyki itp. (na to nie ma czasu ^^) * legitymacja(potrzebna np. do pociągu do ulgowego biletu, poza tym zawsze sie przyda) * Pendrive albo płytki na zdjęcia obozowe * miski dla psa * frisbee dla tych rzucających * miska, kubek, łyżka * dmuchany basen (taki jak dla dzieci) * ładowarke do komórki * przenośną lodówkę? ^^ - chyba jednak lepiej nie... xD * identyfikator dla psa! * to takie do wyjmowania kleszczy * dres na ewentualny bieg nocny * [FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][SIZE=2]dobry humor[/FONT] [FONT=Verdana]* r[/FONT][FONT=Verdana]ęczniki dla psa i dla siebie; jakaś szmatka do wycierania łap (jak by padało, czy cuś)[/FONT] [FONT=Verdana]* może przydatny okazać się gwizdek [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]* linka 15 metrów[/FONT] [FONT=Verdana]* posłanie dla psa (jeśli śpi z nami - ulubioną poduszkę i kochaną przytualankę naszego piesa :loveu: albo naszą :evil_lol:)[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][SIZE=2]Eta_carinae - obroże, smycze, szelki już były ;)[/FONT][/FONT] Quote
Rudawa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Wczoraj mnie nie było ale dzisiaj jestem i odpisuję po co basen. A po to żeby postawić gdzieś w cieniu i się chłodzić albo żeby psy miały taką publiczną miskę. Albo żeby sobie picie włożyć żeby się chłodziło. A jak się weźmie jakieś dywaniki łazienkowe i na dnie poukłada to i psy bd mogły wchodzić :D. Takie obozowe miejsce spotkań, jak ławka pod sklepem :D Quote
Recommended Posts