Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Czego te domki nie są 4psio-osobowe(os. + pies) + osoba towarzysząca? :placz:[/QUOTE] mogą być :cool3: 2 lata temu na ozp5 byłyśmy przez parę dni 4 osoby+4 psy.
Ola, Rysia - pamiętacie Agatkę :lol:?

Posted

[QUOTE]Golden, niuf, pies podobny do onka, mieszaniec... i przyjaciółka Ulki[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/2103-Obóz-z-psem-)-organizowany-przez-quot-Wandrus-quot/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] [/QUOTE]
Ekhem :<
Jedzie ktoś na dwójkę z Kato?

Posted

[quote name='madziulik_13']O tym chyba wiadomo bo naznaczyłyśmy swoją obecność na drzwiach:cool3:[/QUOTE]

I wiesz, że jak łaziłąm po 15 to dalej były napisy ? ^^ xD
wgl ktoś w kibelku tam w tych po 22 narysował pociąg 'dorysuj wagonik jeśli jesteś na obozie z psem' czy coś w tym stylu ! xD

Posted

"Jak się wys.... to dorysuj wagonik.
Jak jesteś z OzP to dorysuj pieska."

Właśnie, dzięki [B]Kasiu[/B].
Agatka raczej juz na ozp nie pojedzie xD

[B]Ula[/B], ale jak to? bierzesz go tylko na ozp? I co z nim potem?

Posted

[quote name='madziulik_13']O tym chyba wiadomo bo naznaczyłyśmy swoją obecność na drzwiach:cool3:[/QUOTE]
Czyżbym to dzięki Wam miała dyktę zamiast szyby w domku? xD

[quote name='Ola164']
[B]Ula[/B], ale jak to? bierzesz go tylko na ozp? I co z nim potem?[/QUOTE]
Podpisuję się.

Posted

[quote name='Merenwen']Czyżbym to dzięki Wam miała dyktę zamiast szyby w domku? xD[/quote]

Nie, my tylko pisałyśmy :D
to Esta z tamtym roku w 14 lub 16 wybiła szybę :D

Posted

[QUOTE]"Jak się wys.... to dorysuj wagonik.
Jak jesteś z OzP to dorysuj pieska."[/QUOTE]
ooo a ja dorysowałam wagonik, a nie pieska :evil_lol: ale to przypadkiem, musiałam czegoś nie doczytać :evil_lol:

Posted

Ojej . Pewnie dlatego, że każdy dopisuje, przepisuje się sam edytując post. Chyba, że chciałaś być wyróżniona ;>?

Ja też edytowałam.
Przeżyję. :D

Posted

Chein, ale jak? Jesteś tam na liście, tyle, że pewnie stara i na ozp4 jesteś nadal :pZłą widocznie przekopiowałam, ale z ozp wypisana przecież nie jesteś :lol:
Chyba, że chodzi Ci o te domki, że w 4 + przyjaciółka, to my z Kasią jesteśmy, z Ulką byś nie obleciała, bo wiesz jak Ruffik się na psy rzuca, nawet na przejściu przez ulicę.Wiadomo, że nie na każdego, ale jednak na sporą część, a że pies ozpowy Ulki jest podobnych rozmiarów, co Twój Ruffiasty, to poszłoby pewnie o dominację. A gadałam odnośnie ozp2 z Baszą, Ulką i Kasią, chciałyśmy być jakoś razem i się nam udało to rozwiązać, z Tobą normalnie bym na ozp4 była, ale skoro nie jedziesz...
Kasia - musisz mnie zaprowadzić do tej ubikacji, bo kompletnie nie wiem, gdzie ona może być :oops:

Posted

[quote name='Rudawa']Do dziewczyn pytających o Dyzia. Najprawdopodobniej pójdzie do mnie na DT.[/QUOTE]
Ulka, ja Cię podziwiam :loveu: Chociażby za te prezenty urodzinowe, które chciałaś od znajomych... Za to, że co chwila jeździsz do schronu(Ola oczywiście też, podziwiam za schron, śliczne zdjęcia, które zachęcają do adopcji tych zwierzaków - btw na ozp5 chcę mini sesyjkę Fanty i z Fantą :loveu:), za Frację, która będzie Cię kosztowała wiele wysiłku, ale przyniesie jeszcze większą satysfakcję i za wiele innych :loveu:
Też bym tak chciała, lecz u mnie schron od 16 :shake: O DT nie ma co mówić, ledwo na Fantę w bloku przekonałam :shake:

Posted

[quote name='madziulik_13']Berneński domek wymiata a najbardziej ' uwaga ! beeerny uiciekły ! ' :lol:[/QUOTE]

w tym momencie w tył zwrot i trzy berneńskie za nami xD
lub jak idziemy na stolówkę i odwracamy się, a Szi zwisa w połowie z okna xD
Było bosko <3