karolinazg2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dino wczoraj odszedł:((((((((((((( już nie cierpi..ale jego strata byla dla mnie ogromnym ciosem Quote
gosia7 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Serdecznie współczuję Wszystkim, którzy pokochali Dinusia. Trzymajcie się Kochani! Quote
sekkmet Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie mogę się z tym pogodzić, ciągle miałam nadzieję, że jednak wszystko się "naprawi" Quote
saura Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 gdy Blanka odeszła... A. był smutny. Teraz mówi, że jest w psim raju, biega hasa szaleje a przy niej jej małe boksiowe dzieciaczki. Boksiowa szalona gromadka. Dino też jest w psim raju. Pewnie o was ciepło myśli. Smutna jest jego historia. I te ostatnie ciężkie dni. Był (jest) ładnym psem. I pewnie bardzo kochanym. Quote
canis_16 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 święta bez ciebie są smutne ale przynajmniej już nie cierpisz kochany Quote
Recommended Posts