Carolcia Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='haska_12'] Do tej pory śpi ;) :cool3: ;)? hehehe nom:evil_lol: , tylko ze teraz na podworko sobie poszedl ,bo mu cieplo bylo:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Carolcia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 a dlaczego tak malo osob tu zaglada??? :-( :-( bo przestane prowadzic te galerie:puppydog: Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 HJesteseeeeeeeem ojej ale poplątałam sie :D:D:D:D:D:D i to na samym wejściu. Ojej jaki masz boski avatarek i benerek, sama robiłaś...? :razz: :razz: :razz: ooooo i widze nowe foteczki jekie piękne.... ojej jaki on słodziutki jest. A o przestaniu prowadznia galerii nawet nie myśl... :mad: :mad: :mad: Quote
haska_12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Blacky :loveu: Jezuuuu rozpływam się :loveu: Jak on pięknie wychodzi na fotach :)... Quote
Mi. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :p hej, hej [quote name='Cerber']HJesteseeeeeeeem ojej ale poplątałam sie :D:D:D:D:D:D i to na samym wejściu. Ojej jaki masz boski avatarek i benerek, sama robiłaś...? :razz: :razz: :razz: ja robiłam;) Quote
Carolcia Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='*luthien*']:p hej, hej ja robiłam;) luthien oczywiscie zrobila:D Ja jednak nie mam do tego cierpliwosci :lol: Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piekny banerek i avatar:p Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dieńdobrywieczorek ;) Widzę, nowiutki piękny banerek i avatarek :loveu: Super fotka! Normalnie jakby Blacky miał taaaką ogromniastą głowę, a reszta taka drobniutka i malutka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='*luthien*']:p hej, hej ja robiłam;) luthien masz talent... ot co... :);) ;) Quote
nomu Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Carolcia'] Haa pokazał ci język do aparatu :P Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hej hej witam blackowych maniaków :D:D:D:D co tam u was słychać... :D Quote
Mi. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Carolcia']luthien oczywiscie zrobila:D Ja jednak nie mam do tego cierpliwosci :lol: [quote name='Marta_Ares'] Piekny banerek i avatar:p [quote name='Ola&Kora'] Widzę, nowiutki piękny banerek i avatarek :loveu: [quote name='Cerber']luthien masz talent... ot co... :);) ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzieki:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='*luthien*']:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzieki:evil_lol: hehehehe rzeczywiście bije od Ciebie skromnością... :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Już chciałam się upominać o foty :P Nam nigdy za wiele :lol: Ale damy dzisiaj odpocząć Carolci a jutro ją pomęczymy :diabloti: ;) :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 sliczny:loveu: :loveu: :loveu: moj mamucik byl dzisiaj kapany i pewnie na spacerze bedzie mi kombinowal jak tu sie wtopic w otoczenie jak zazwyczj sie w piachu wytarza po w kupkach nie lubi bo to czyscioczek:lol: Quote
Mi. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='haska_12']Luthien, co za skromność :cool3: :p [quote name='Cerber']hehehehe rzeczywiście bije od Ciebie skromnością... :lol: :lol: :lol: :lol: no a jak:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Carolcia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 no to porównanie ze mna :evil_lol: : no i jeszcze z dzisiejszego spacerku: Blacky uwielbia ta droge (nawet nie wiem czemu :evil_lol: ) zawirowany swiat :lol: :lol: Quote
Carolcia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 haska_12 napisał(a):Już chciałam się upominać o foty :P Nam nigdy za wiele :lol: Ale damy dzisiaj odpocząć Carolci a jutro ją pomęczymy :diabloti: ;) :diabloti: ale ja chcialam dzisiaj dac :cool3: Quote
ewelinabuck Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a ja mam pytanko czemu moj faworyt jest na smyczy na polance????? ;) Quote
Carolcia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 ewelinabuck napisał(a):a ja mam pytanko czemu moj faworyt jest na smyczy na polance????? ;) bo jezdzili traktorami po polach i nie chcialam zeby mu sie cos stało :shake:. Myslałam ze o tej porze bedzie tam spokoj ,no ale niestety.... :angryy: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 witam :) ale on robi swietne minki:loveu: normalnie sliczniasty jest:loveu: nic tylko sie przytulic do takiego miska:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jejciu, tylko się teraz wtulić w taką mamucią sierść :loveu: :loveu: I wycałować ten wielki nochalek :p Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Carolcia napisał(a):ale ja chcialam dzisiaj dac :cool3: Tym lepiej :lol: :evil_lol: :lol: Ale ty chuda w porównaniu do Blackusia :cool3: Quote
Recommended Posts