Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć carolcia, zjawiam się kiedy trzeba :)

haska_12 napisał(a):
Cerber-przed piątą ? :razz: wow..w weekendy, rzecz jasna ?

Nie nie haska, nie w weekendy, ja w sobotę i niedzielę to odsypiam czasami do 10, a o 5 rano to ja siedze w ni robocze... :diabloti: :diabloti:

Posted

Cerber - Jakby ci odcieli neta to byś chyba zwariowała :lol: :lol: :lol: ( tak jak ja :diabloti: ) U mnie dzisiaj nasypało !!! I teraz już widac, ze zima dała po sobie znak wszędzie biało :evil_lol:

Posted

haska_12 napisał(a):
Cerber - Jakby ci odcieli neta to byś chyba zwariowała :lol: :lol: :lol: ( tak jak ja :diabloti: ) U mnie dzisiaj nasypało !!! I teraz już widac, ze zima dała po sobie znak wszędzie biało :evil_lol:

święte słowa haska, ja już bez nesta nie potrafię funkcjionowac, to jest zaawansoane uzaleznienie... :shake: :shake: :shake: nie dobrze, oj nie dobrze :shake: :shake: :shake:

U nas też sypie śnieg :multi: :multi: :multi: :multi: ale niedługo stopnieje, bo jest zbyt ciepło, jest na + i nie sądzę, ze się śnieżek długo utrzyma, ale postaram sie kilka foteczek zrobić na tym co napadało :multi: :multi: :multi:

Posted

Mi jeszcze w tamtym roku tak nie odbijało z netem, ale teraz..niech się pali, niech się wali - net być musi :P

U nas już prawie nie ma :( Śnieg topnieje i wogóle :( W niektórych miejscach tylko biało...

Posted

Lepiej nzaknę oczy, żeby mnie nie widzieli... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a teraz se porobię słodką minę do kwaśnej gry...:p :p

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: