haska_12 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 U mnie tez dzisiaj sypało !!!!! :):):) Jeszcze nie widac tego białego puchu na ziemi, wiec jeszcze nie pora na sanki :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć carolcia, zjawiam się kiedy trzeba :) haska_12 napisał(a):Cerber-przed piątą ? :razz: wow..w weekendy, rzecz jasna ? Nie nie haska, nie w weekendy, ja w sobotę i niedzielę to odsypiam czasami do 10, a o 5 rano to ja siedze w ni robocze... :diabloti: :diabloti: Quote
haska_12 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cerber - Jakby ci odcieli neta to byś chyba zwariowała :lol: :lol: :lol: ( tak jak ja :diabloti: ) U mnie dzisiaj nasypało !!! I teraz już widac, ze zima dała po sobie znak wszędzie biało :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 haska_12 napisał(a):Cerber - Jakby ci odcieli neta to byś chyba zwariowała :lol: :lol: :lol: ( tak jak ja :diabloti: ) U mnie dzisiaj nasypało !!! I teraz już widac, ze zima dała po sobie znak wszędzie biało :evil_lol: święte słowa haska, ja już bez nesta nie potrafię funkcjionowac, to jest zaawansoane uzaleznienie... :shake: :shake: :shake: nie dobrze, oj nie dobrze :shake: :shake: :shake: U nas też sypie śnieg :multi: :multi: :multi: :multi: ale niedługo stopnieje, bo jest zbyt ciepło, jest na + i nie sądzę, ze się śnieżek długo utrzyma, ale postaram sie kilka foteczek zrobić na tym co napadało :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mi jeszcze w tamtym roku tak nie odbijało z netem, ale teraz..niech się pali, niech się wali - net być musi :P U nas już prawie nie ma :( Śnieg topnieje i wogóle :( W niektórych miejscach tylko biało... Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć U nas też śniegu wogóle nie ma, cały czas deszcz pada... :( Daj trochę noweych fotek... Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a):Cześć U nas też śniegu wogóle nie ma, cały czas deszcz pada... :( Daj trochę noweych fotek... pewnie bedą w weekend :D Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Carolcia napisał(a):pewnie bedą w weekend :D ojej tak poźno... :-( Quote
haska_12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A weekend się zbliża....:multi: :evil_lol: :multi: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No i jest weekend, czekam na fotki :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Właśnie! Carolcia gdzie się podziewasz... :p :multi: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Carolcia, jutro mija twój termin..pamiętaj! :multi: :diabloti: :multi: Quote
Carolcia Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 własnie mi sie ładują baterie do aparatu:multi: juz kilka zrobiłam ale mi aparat siadł :(. Quote
Carolcia Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 a więc wkoncu nowe fotki :multi: jutro bedzie wiecej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 zapomnialam o galerii takiego pieknego mamutkaa:oops: :oops: :oops: piekne fotki:loveu: czekam na wiecej:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ale śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale on jest piękny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Lepiej nzaknę oczy, żeby mnie nie widzieli... :eviltong: :eviltong: :eviltong: a teraz se porobię słodką minę do kwaśnej gry...:p :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Carolcia napisał(a):a więc wkoncu nowe fotki :multi: jutro bedzie wiecej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Piękne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Super !!!!!!!!!!! :multi: Jezuuuuuuu jak ja bym go wymiziała za ten nochalek :loveu: Quote
gogunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Carolcia napisał(a):kolejne fotki:) : :lol: : Super foteczki:loveu: a blacky piękny:oops: Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 sliczny Blacky:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ale on jest potężny! :loveu: Uwielbiam miśki :loveu: Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Oooo! Carolcia ja już bym do ciebie na podwórko nie weszła :p Jakie on ma duże fafle :o Foteczki EXTRA! Blacky fotogeniczny mniaaaaaam :) Quote
Recommended Posts