Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mogą byc zdjecia ze szczeniących lat???:lol:
jak teraz ogladam te fotki, trudno mi uwierzyc ,ze to Blacky.Był taki malutki :).Jak widac jeszcze jest zima :cool3:

wzruszyłam sie :-(

Posted

Carolcia napisał(a):
Bo ja nie mam cyfrówki tylko szwagier:oops: .A jego często nie ma w domu ostatnio ,bo pracuje na drugim koncu Polski i bierze aparat ,zeby porobic zdjecia ,ktore pokazuje mojej siostrze :oops: :oops: :oops: .I watpie zeby teraz rodzice kupili mi cyfrówke :shake:

aaaaaaaaaaaaaaa no chyba, że tak. Al;e Ola ma rację, może ładnie poproś :razz: :razz: :razz:

Fotki z zimy są prześliczne, ja uwielbiam zimowe fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

haska_12 napisał(a):
Cerber, a ty to z samego rana na kompa wchodzisz ;D ??? Eheh ;D Blackusia brak.......:(

Ehhh Haska ja Tu potrafię nawet i przed piątą rano siedzieć :D

Ulalala ale mnie tu dawno nie było :oops: :oops: :oops: :oops: dawaj nowe fotki :mad: :mad: :mad:

Posted

Kurka u mnie juz snieg spadl!!:loveu: Muuuuuuuuusza wkoncu miec ten aparat ,zeby zrobic zimowe fotaski Blackimu :angryy: .Zatlłuke siostre za to ze nie przywiozla mi aparatu ,noooooo :diabloti: :diabloti: :diabloti: