Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy
i ode mnie
mój alcazarek ma teraz dobrze bo jest u mnie siostra na wakacjach i co chwila wychodzi z nim na dwór, najgorsze jest to że w cieniu jest u nas 34 stopnie, masakra

Posted

witamy
ślicznie zielona trawka, może zachowaniem przypomina cielaczka jak mój jak się rozłoży to nic go nierusza.

zawsze tylko sie popatrzy obrazony i odwraca sie tylkiem :lol:

ale ma charakterek

Posted

Niestety głosować można od 31.07., więc mi przypomnij bo pewnie zapomnę:evil_lol: I co to ma znaczyć że ma okropny charakter?? Oj pancia grabisz sobie:mad:

Posted

despera napisał(a):
Niestety głosować można od 31.07., więc mi przypomnij bo pewnie zapomnę:evil_lol: I co to ma znaczyć że ma okropny charakter?? Oj pancia grabisz sobie:mad:

hehe to przyklej sobie karteczke obok monitora :evil_lol: :evil_lol:.
Ty nawet sobie nie wyobrazasz jaka z Blackyego paskuda. Czasem nawet chce ze mna dyskutowac gdy mu sie cos nie podoba!!:razz: No i nieraz zdarzylo mu sie, ze patrzal na mnie jak zakochany, ale jak kazalam mu cos zrobic (np. dac lape) bezczelnie odwrocil sie do mnie doopskiem :shake:.
Hehe a ostatnio siostra przyjechala i Blacky chcial zaznaczyc sobie teren akurat na jej samochodzie, ale Monika to zauwazyla i go odsunela, ale gdy sie odwrocila, to i tak zrobil swoje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Carolcia :D Chyba mnie jeszcze pamietasz prawda? Dawno niebylam u was w galeri bo niemialam internetu. Mam prosbe- dalabys mi duzy rozmiar ktoregos z nowych zdjec? Wywolam sobie i przywiesze na scianie :loveu: ! Oczywiscie prawa autorskie by Carolcia ;)

Posted

Nerul napisał(a):
Hej Carolcia :D Chyba mnie jeszcze pamietasz prawda? Dawno niebylam u was w galeri bo niemialam internetu. Mam prosbe- dalabys mi duzy rozmiar ktoregos z nowych zdjec? Wywolam sobie i przywiesze na scianie :loveu: ! Oczywiscie prawa autorskie by Carolcia ;)

oczywiscie ze Cie pamietam :p.
Lepiej wybiez sobie, ktore chcesz zdjecie, bo ja nie chce zle wybrac :cool3:.
Nie przypuszczalabym, ze Blacky moze sie tak podobac :loveu: :loveu:

Posted

Czesc Carolica.
Upominalas sie o odwiedzinki w mojej galerii.
Otoz powiem ci, ze malo odwiedzam Fotoblogi, a jak nawet odwiedze to nic nie pisze. :oops: Postaram sie poprawic...

Super jest TA fota

Do uslyszenia ;)