Carolcia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 juz dodalam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74502&page=4 ;) Quote
basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no to 1 głos masz juz pewny ;-) ode mnie :loveu: Quote
Carolcia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):no to 1 głos masz juz pewny ;-) ode mnie :loveu: dzieki :loveu: :loveu: :loveu: Za oknem goraco, a Blacky chce juz isc na spacer :shake: Quote
Alcazar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 witamy i ode mnie mój alcazarek ma teraz dobrze bo jest u mnie siostra na wakacjach i co chwila wychodzi z nim na dwór, najgorsze jest to że w cieniu jest u nas 34 stopnie, masakra Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 na ostatnim zdjęciu jak taki cielaczek :loveu: on w ogóle z cielaczkiem się kojarzy :cool3: :loveu: Quote
Carolcia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 hehe, nawet w domu tak na niego czasem wolamy :cool3: i zawsze tylko sie popatrzy obrazony i odwraca sie tylkiem :lol: Quote
despera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Piękny wilczasty misio a nie cielaczek:loveu: Pozdrawiamy i lecimy zagłosować:D Quote
Alcazar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 witamy ślicznie zielona trawka, może zachowaniem przypomina cielaczka jak mój jak się rozłoży to nic go nierusza. zawsze tylko sie popatrzy obrazony i odwraca sie tylkiem :lol: ale ma charakterek Quote
Carolcia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='despera']lecimy zagłosować:D hehe to 3 glosy juz mam :evil_lol: :evil_lol: Alcazar musze przyznac,ze Blacky ma OKROPNY charakter :shake: Quote
despera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Niestety głosować można od 31.07., więc mi przypomnij bo pewnie zapomnę:evil_lol: I co to ma znaczyć że ma okropny charakter?? Oj pancia grabisz sobie:mad: Quote
Carolcia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 despera napisał(a):Niestety głosować można od 31.07., więc mi przypomnij bo pewnie zapomnę:evil_lol: I co to ma znaczyć że ma okropny charakter?? Oj pancia grabisz sobie:mad: hehe to przyklej sobie karteczke obok monitora :evil_lol: :evil_lol:. Ty nawet sobie nie wyobrazasz jaka z Blackyego paskuda. Czasem nawet chce ze mna dyskutowac gdy mu sie cos nie podoba!!:razz: No i nieraz zdarzylo mu sie, ze patrzal na mnie jak zakochany, ale jak kazalam mu cos zrobic (np. dac lape) bezczelnie odwrocil sie do mnie doopskiem :shake:. Hehe a ostatnio siostra przyjechala i Blacky chcial zaznaczyc sobie teren akurat na jej samochodzie, ale Monika to zauwazyla i go odsunela, ale gdy sie odwrocila, to i tak zrobil swoje :evil_lol: :evil_lol: Quote
despera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Carolcia, coś mi się wydaje że Blacky by się z Nesem zakumplował:evil_lol: Nes też jest strasznie pyskaty, kradnie kapcie, kanapki i w ogóle potrafi być tak niegrzeczny że nerwy puszczają:mad: Ale psiska wiedzą, że pancie wybaczają:loveu: http://images26.fotosik.pl/31/fda9686409040f56.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hej Carolcia :D Chyba mnie jeszcze pamietasz prawda? Dawno niebylam u was w galeri bo niemialam internetu. Mam prosbe- dalabys mi duzy rozmiar ktoregos z nowych zdjec? Wywolam sobie i przywiesze na scianie :loveu: ! Oczywiscie prawa autorskie by Carolcia ;) Quote
Carolcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Hej Carolcia :D Chyba mnie jeszcze pamietasz prawda? Dawno niebylam u was w galeri bo niemialam internetu. Mam prosbe- dalabys mi duzy rozmiar ktoregos z nowych zdjec? Wywolam sobie i przywiesze na scianie :loveu: ! Oczywiscie prawa autorskie by Carolcia ;) oczywiscie ze Cie pamietam :p. Lepiej wybiez sobie, ktore chcesz zdjecie, bo ja nie chce zle wybrac :cool3:. Nie przypuszczalabym, ze Blacky moze sie tak podobac :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No to masz tutaj pewna osobe ktora kocha wszystkie Malamuty i Husky na calej planecie xD kazdy wg mnie jest piekny i ma to cos *________* Blacky bedzie miec ladne miejsce na mojej scianie xD Quote
Carolcia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 tylko podaj mi swoj adres e-mail :cool3: ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nera dopadła kolejną właścicielkę malamuta :evil_lol: ;) http://images26.fotosik.pl/31/fda9686409040f56.jpg śliczności :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Moj mail: aneda92@wp.pl xD Owieczka normalne ze napadlam- znasz mnie przeciez xP I wyslij szybciutko wyladuje na scianie :D:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zaraz sprawdzam i natychmiast bede sie zachwycac ahhh xD Quote
basia bonnie Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oo, ogrodowa sesja :loveu: Piękne fotki :loveu: i piękny pies na nich :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 B@$!@ ja mam tego psa na pulpicie :eviltong: Chcesz tez :razz: ? Quote
chicken Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Czesc Carolica. Upominalas sie o odwiedzinki w mojej galerii. Otoz powiem ci, ze malo odwiedzam Fotoblogi, a jak nawet odwiedze to nic nie pisze. :oops: Postaram sie poprawic... Super jest TA fota Do uslyszenia ;) Quote
Recommended Posts