Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carolcia napisał(a):

Chcialabym :roll:. Jakbym miala czym, to nagralabym :oops: :oops:
Wtedy to dopiero dowiedzielibyscie sie co ja przezywam :cool3:
A Twój aparat nagrywa bez dzwięku? :hmmmm: [wybacz ale nie mam możliwości jak narazie obejrzeć Twoich filmików :angryy: moja sieć ma problemy z serwerem :mad:]

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A Twój aparat nagrywa bez dzwięku? :hmmmm: [wybacz ale nie mam możliwości jak narazie obejrzeć Twoich filmików :angryy: moja sieć ma problemy z serwerem :mad:]

ten aparat nie jest moj, ale od szwagra i siostry. Pozyczam go co jakis czas. A nie chce im go ciagle brac, bo go potrzebuja.

Posted

Na konkurs powiadacie??? :p To dam na konkurs, tylko nie mam pojecia jaki tytul dac :lol:.

Nowe foteczki:

A Blacky mnie poprostu czasem rozwala. Mamy przeszlo 30-stopniowy upal, a on zamiast uciekac z dworu, to bez przerwy tam siedzi. W czoraj poszlam sie troche poopalac to on poszedl ze mna :lol: i lezal na tym sloncu razem ze mna. Pozniej poszlam sobie usiasc na taras, gdzie plytki byly tak rozgzane, ze nie moglam po nich po bosoku przejsc , a Blacky sie na nich polozyl :crazyeye:. Hehe ale jezyk chyba sobie popazyl na nich, jak go chcial wyciagnac :evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Śliczne fotki:loveu: Carolcia, Blacky tak pancię kocha że nawet upał mu niestraszny;)

no najwidoczniej :)
Nie wiem czy juz to pisalam, ale bede ciocia :razz: i dzisiaj bylam z siostra na USG. Dzidzia ma juz 5,5 cm i 12 tyg ;). Bylo juz widac nozki, raczki i kregoslup, a nawet jak serduszko mu bije :loveu:. Ojj nie moge sie doczekac jego (jej ;) ) narodzin :loveu: :loveu:
A teraz sobie mykam nyny :sleep2:

Dobranoc :loveu: