Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nigdzie nie zaginela, tylko brak fotek :oops: :oops: Dzisiaj jade do siostry to moze uda mi sie dorwac aparat i zatrzymac go u siebie na kilka dni, ale nic nie obiecuje:roll:

Posted

hehe porobilam mnostwo zdjec, a nawet nakrecilam chyba 3 filmiki......ALE.....nie mam kabelka zeby zrzucic foty na komputer:placz: :placz: :placz: .Zapomnialam o nim :shake: , ale moja siotra przywiezie mi go, tylko nie wiem czy jeszcze dzisiaj, czy jutro ;).

Posted

Dodam jeszcze kilka foteczek. Moze bardziej sie zainteresujecie :razz: :

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A przez tego lobuza wogole sie dzisiaj nie wyspalam :shake:. W chrapaniu to samego siebie dzisiaj przeszedl:roll:.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cudo :loveu:
Co do chrapania to znam Twój ból, nie raz w nocy budziło mnie pochrapywanie kropki, najczęsciej wtedy wylatywała z łóżka :eviltong:

Tylko, ze Blacky chrapie prawie w kazda noc:angryy: . Mowie prawie, poniewaz czasem spi na dworze (to juz jego wybor) i nie wiem czy na dworze tez daje taki koncert, ale chyba nie bo spi pod moim oknem jak juz. Powoli juz cholery dostaje :shake:. Czy mokry recznik (na zwilzenie powietrza), ktory dam mu pod glowe da cos???

Posted

Hehehh to współczuje :eviltong:

To nie jest smieszne:watpliwy:. Jego arie mozna uslyszec na drugim koncu domu :razz:.
Wogole nie pomyslalabym za pies moze tak chrapac:evil_lol:

Posted

:wallbash: Dlaczego mój net jest taki zaje..fajny że mi te filmiki nie chodzą :placz:

:lol: :lol: :lol: :lol: nie wiem dlaczego :eviltong:

A chrapanie nagraj kiedy albo co :evil_lol:

Chcialabym :roll:. Jakbym miala czym, to nagralabym :oops: :oops:
Wtedy to dopiero dowiedzielibyscie sie co ja przezywam :cool3:

Posted

Alcazar napisał(a):
śliczny
niedobra pancia:diabloti:
jeszcze niesłyszałąm żeby mój chrapał, czasami tylko piszczy przez sen jakby coś niedobrego mu się śniło.

Ja jestem bardzo dobra pancia :diabloti:
Hehe, czyli wychodze z zalozenia, ze tylko ja posiadam takiego charczka w domu :shake: