Carolcia Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 nigdzie nie zaginela, tylko brak fotek :oops: :oops: Dzisiaj jade do siostry to moze uda mi sie dorwac aparat i zatrzymac go u siebie na kilka dni, ale nic nie obiecuje:roll: Quote
haska_12 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 3mamy kciuki za odzyskanie aparatu :evil_lol: ;) :evil_lol: Quote
Carolcia Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 hehe porobilam mnostwo zdjec, a nawet nakrecilam chyba 3 filmiki......ALE.....nie mam kabelka zeby zrzucic foty na komputer:placz: :placz: :placz: .Zapomnialam o nim :shake: , ale moja siotra przywiezie mi go, tylko nie wiem czy jeszcze dzisiaj, czy jutro ;). Quote
Carolcia Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 juz sa foteczki :p I filmik z kosteczka :eviltong:: http://pl.youtube.com/watch?v=d-_f4IPXjsg CHCECIE JESZCZE?????? :diabloti: :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Smakowała kosteczka :) :) :) Śliczności :loveu: CHCECIE JESZCZE?????? no jasne ;) Quote
despera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jaki śliczny:loveu: Ach to spojrzenie, rozpływam się:loveu: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dodam jeszcze kilka foteczek. Moze bardziej sie zainteresujecie :razz: : :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A przez tego lobuza wogole sie dzisiaj nie wyspalam :shake:. W chrapaniu to samego siebie dzisiaj przeszedl:roll:. Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cudo :loveu: Co do chrapania to znam Twój ból, nie raz w nocy budziło mnie pochrapywanie kropki, najczęsciej wtedy wylatywała z łóżka :eviltong: Quote
eria Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :loveu: http://images30.fotosik.pl/20/1a361c4604c1d56d.jpg piękny!!!!! :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 jaki slodki zaspany misiek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cudo :loveu: Co do chrapania to znam Twój ból, nie raz w nocy budziło mnie pochrapywanie kropki, najczęsciej wtedy wylatywała z łóżka :eviltong: Tylko, ze Blacky chrapie prawie w kazda noc:angryy: . Mowie prawie, poniewaz czasem spi na dworze (to juz jego wybor) i nie wiem czy na dworze tez daje taki koncert, ale chyba nie bo spi pod moim oknem jak juz. Powoli juz cholery dostaje :shake:. Czy mokry recznik (na zwilzenie powietrza), ktory dam mu pod glowe da cos??? Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hehehh to współczuje :eviltong: Z ręcznikiem możesz spróbować ;) Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Hehehh to współczuje :eviltong: To nie jest smieszne:watpliwy:. Jego arie mozna uslyszec na drugim koncu domu :razz:. Wogole nie pomyslalabym za pies moze tak chrapac:evil_lol: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Tutaj jest kolejny filmik. Blacky probuje odpoczac, tylko ze pancia mu nie pozwala :diabloti: http://video.google.pl/videoplay?docid=1066047334405214327&hl=pl Po zaladowaniu troche ciemno ten filmik wyszedl, bo w oryginale lepiej sie oglada :roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :wallbash: Dlaczego mój net jest taki zaje..fajny że mi te filmiki nie chodzą :placz: A chrapanie nagraj kiedy albo co :evil_lol: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::wallbash: Dlaczego mój net jest taki zaje..fajny że mi te filmiki nie chodzą :placz: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wiem dlaczego :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):A chrapanie nagraj kiedy albo co :evil_lol: Chcialabym :roll:. Jakbym miala czym, to nagralabym :oops: :oops: Wtedy to dopiero dowiedzielibyscie sie co ja przezywam :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Carolcia napisał(a): Wtedy to dopiero dowiedzielibyscie sie co ja przezywam :cool3: Ja już się przyzwyczaiłam do chrapania mojego Blakiego, tyle że mój jest mały więc tak strasznie głośno nie jest ;) Quote
Alcazar Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 śliczny niedobra pancia:diabloti: jeszcze niesłyszałąm żeby mój chrapał, czasami tylko piszczy przez sen jakby coś niedobrego mu się śniło. Quote
Carolcia Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Alcazar napisał(a):śliczny niedobra pancia:diabloti: jeszcze niesłyszałąm żeby mój chrapał, czasami tylko piszczy przez sen jakby coś niedobrego mu się śniło. Ja jestem bardzo dobra pancia :diabloti: Hehe, czyli wychodze z zalozenia, ze tylko ja posiadam takiego charczka w domu :shake: Quote
Recommended Posts