Carolcia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Usia to moj poprzedni malamut Saros. Zginal w wypadku w wieku 11 miesiecy - auto go potracilo w czasie jego ucieczki:-( :-( (do teraz za nim tesknie...) A teraz kilka foteczek z Anglii: widok z London Eye: Narazie tyle.Jeszcze mam zdjecia z nad morza ,ale teraz nie mam czasu :(.Musze isc sie uczyc :placz: . Narazie ;) Quote
Anza&Hacker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zawsze chciałam się London Eye przejechać - ale nigdy w Londynie nie byłam :roll: Quote
Usia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Przykro mi z powodu Sarosa a ja tam byłam :multi: na tym kole to faceci z mojego obozu mieli najwieksza radoche bo podłoga była przeswitujaca i jak dziewczyny miały sukienki to wiadomo :evil_lol: Jedna z nielicznych rzeczy która mi sie podobała w UK ;) Quote
haska_12 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ale ty drobniutka przy tym... hmmm :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 aaaahhhh.....:loveu: .....Londynnnnnnn...........:loveu: byłam, bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Carolcia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 bo ja wogole niska jestem :roll: :roll: Jedynie 159cm :placz: :placz: Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 witam woooow następna w Angli no nie wierzę no...:placz: :placz: :placz: z jednej str. wam zazdroszczę bo też chciałabym za granicę chociaż raz w życiu pojechać, a z drugiej strony przejadła mi się kompletnie Anglia i chciałabym pojechać do Australii, Azji wschodniej i Afryki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Heeeloł :buzi: nooo fotki z UK bowskie :) Luiza dlaczego Ci się przejadła? bo każdy wyjeżdża za pieniędzmi? bo funty najdroższe są to wiesz... a swoją droga Anglia jest super, mogłabym tam na stałe zostać i wcaale by mi sie nie przejadła... a co do Blackiego to normalnie jestem nim zachwycona. Normalnie on jest nie z tej ziemi :iloveyou: a zdjęcia z lat sczenięcych powaliły mnie na kolana :loveu: Quote
Cerber Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Luiza dlaczego Ci się przejadła? bo każdy wyjeżdża za pieniędzmi? bo funty najdroższe są to wiesz... a swoją droga Anglia jest super, mogłabym tam na stałe zostać i wcaale by mi sie nie przejadła... Nie dlatego, ze za pieniędzmi, bo to akurat jest w sumie normalnie, ale za chwilę tam będzie więcej Polaków, murzynów i Chinczyków niż samych Anglików. Masz rację, ze Anglia jest piękna... sama przecież w wakacje tam jadę, ale mimo wszysko wolałabym miejsce mniej zaludnione przez ,,Polskę''. Ale jesli chodzi osiedlenie się na stałe to w życiu... urodziłam się w Polsce, jestem Polką io będę mieszkała w Polsce i tu też pracowała, nawet za marne grosze... takie jest moje zdanie... Quote
gogunia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Super fotki z Anglii ;) :loveu: To dla Sarosa :-( Quote
Usia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 skoro Anglia sie przejadła to moze jakies inne fotki np: Quote
BBeta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Byłaś w Londynie u rodziny na wycieczce czy się tam przeprowadzasz ?? :cool3: Ja bym nie chciała mieszkać w Anglii na stałe :shake: Nie dawno też przeglądałam swoje angielskie fotki i chyba nawet dodałam londyńskie oko do galerii ;) Miłego dnia, pozdrawiamy :) Quote
Carolcia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dzien dobry :p :p _ChiQuiTa_ - Fajnie ,ze Ci sie Blacky podoba :p. A Ty tez bylas w Londynie czy w innym miescie ,bo szczerze mowiac Londyn nie zabardzo przypadl mi do gustu:roll: .Slyszalam za to ,ze Walia jest piekna :). Cerber -ja nie dosc ,ze wole miejsce mniej zaludnione przez Polakow ,ale wogole mniej zaludnione przez ludzkosc:cool3: . W Anglii ten caly ruch przytlaczal mnie ,zle sie czulam.:roll: Usia- zaraz sie doczekasz Blacky'ego :lol: :lol: BBeta - Bylam u siostry;) Quote
haska_12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Carolcia']Usia- zaraz sie doczekasz Blacky'ego :lol: :lol: Czyli, że zaraz beda fotki Blackusia? :multi: Quote
Carolcia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Nowe fotencje:lol: : Chyba juz Wam starczy :cool3: Quote
Usia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='haska_12']Czyli, że zaraz beda fotki Blackusia? :multi: nie zaraz, juz sa :multi: mój misiek ma zapinane na grzbiecie, ale jak mu je zakłama to jak na złosc nie chce ciagnać i idzie grzecznie przy nodze. jak mu kita wystaje :evil_lol: niedzwiadki kochaja wode ;) Quote
haska_12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale super zdjęcia!!! :multi: :loveu: :multi: Quote
Anza&Hacker Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Fakt, faktem - ta jego kita nad wodą wygląda genialnie! :mdleje: Quote
Cichociemna Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Carolcia - ja też się przyznam, że po bannerku i pierwszych małych zdjęciach myślałam, że Blacky to haszczak :oops: Dopiero jak zobaczyłam zakręcony ogonek do góry, to widziałam, że to Mamucisko :multi: Uwielbiam te psiaki.. mają w sobie taką siłę.. a Twój Blacky jest pięknie umaszczony.. i ma ładną linię jak na Mamucisko ( a może ja mało Mamutów widziałam ;) ) Pozdrawiamy razem z Misią! Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przperaszam ze tak dawno nie bylam:oops: :oops: :oops: Narescie fotki Blackiego, piekny jest misiak kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Carolcia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hej!!!!:) Dzieki za mile komentarze :p . Blacky nigdy nie zamacza tej swojej kity:lol: :lol: :lol: -zawsze tak "plywie" po powierzchni wody:lol: :lol:.Przejde sie po Waszych galeriach i dodam nowe foty :p Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale piękny jęzorek pozdrawiamy milusio Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Recommended Posts