Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Usia to moj poprzedni malamut Saros. Zginal w wypadku w wieku 11 miesiecy - auto go potracilo w czasie jego ucieczki:-( :-( (do teraz za nim tesknie...)

A teraz kilka foteczek z Anglii:

widok z London Eye:

Narazie tyle.Jeszcze mam zdjecia z nad morza ,ale teraz nie mam czasu :(.Musze isc sie uczyc :placz: .

Narazie ;)

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi z powodu Sarosa

• a ja tam byłam :multi:

na tym kole to faceci z mojego obozu mieli najwieksza radoche bo podłoga była przeswitujaca i jak dziewczyny miały sukienki to wiadomo :evil_lol:

Jedna z nielicznych rzeczy która mi sie podobała w UK ;)

• Posted

witam

woooow następna w Angli no nie wierzę no...:placz: :placz: :placz: z jednej str. wam zazdroszczę bo też chciałabym za granicę chociaż raz w życiu pojechać, a z drugiej strony przejadła mi się kompletnie Anglia i chciałabym pojechać do Australii, Azji wschodniej i Afryki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Heeeloł :buzi:
    nooo fotki z UK bowskie :)
    Luiza dlaczego Ci się przejadła? bo każdy wyjeżdża za pieniędzmi? bo funty najdroższe są to wiesz...
    a swoją droga Anglia jest super, mogłabym tam na stałe zostać i wcaale by mi sie nie przejadła...

a co do Blackiego to normalnie jestem nim zachwycona. Normalnie on jest nie z tej ziemi :iloveyou:
    a zdjęcia z lat sczenięcych powaliły mnie na kolana :loveu:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Luiza dlaczego Ci się przejadła? bo każdy wyjeżdża za pieniędzmi? bo funty najdroższe są to wiesz...
    a swoją droga Anglia jest super, mogłabym tam na stałe zostać i wcaale by mi sie nie przejadła...

Nie dlatego, ze za pieniędzmi, bo to akurat jest w sumie normalnie, ale za chwilę tam będzie więcej Polaków, murzynów i Chinczyków niż samych Anglików. Masz rację, ze Anglia jest piękna... sama przecież w wakacje tam jadę, ale mimo wszysko wolałabym miejsce mniej zaludnione przez ,,Polskę''.
    Ale jesli chodzi osiedlenie się na stałe to w życiu... urodziłam się w Polsce, jestem Polką io będę mieszkała w Polsce i tu też pracowała, nawet za marne grosze... takie jest moje zdanie...

Posted

Byłaś w Londynie u rodziny na wycieczce czy się tam przeprowadzasz ?? :cool3: Ja bym nie chciała mieszkać w Anglii na stałe :shake: Nie dawno też przeglądałam swoje angielskie fotki i chyba nawet dodałam londyńskie oko do galerii ;) Miłego dnia, pozdrawiamy :)

Posted

Dzien dobry :p :p

_ChiQuiTa_ - Fajnie ,ze Ci sie Blacky podoba :p. A Ty tez bylas w Londynie czy w innym miescie ,bo szczerze mowiac Londyn nie zabardzo przypadl mi do gustu:roll: .Slyszalam za to ,ze Walia jest piekna :).

Cerber -ja nie dosc ,ze wole miejsce mniej zaludnione przez Polakow ,ale wogole mniej zaludnione przez ludzkosc:cool3: . W Anglii ten caly ruch przytlaczal mnie ,zle sie czulam.:roll:

Usia- zaraz sie doczekasz Blacky'ego :lol: :lol:

BBeta - Bylam u siostry;)

Posted

[quote name='haska_12']Czyli, że zaraz beda fotki Blackusia? :multi:

nie zaraz, juz sa :multi:

mój misiek ma zapinane na grzbiecie, ale jak mu je zakłama to jak na złosc nie chce ciagnać i idzie grzecznie przy nodze.

jak mu kita wystaje :evil_lol:
    niedzwiadki kochaja wode ;)

Posted

Carolcia - ja też się przyznam, że po bannerku i pierwszych małych zdjęciach myślałam, że Blacky to haszczak :oops: Dopiero jak zobaczyłam zakręcony ogonek do góry, to widziałam, że to Mamucisko :multi: Uwielbiam te psiaki.. mają w sobie taką siłę.. a Twój Blacky jest pięknie umaszczony.. i ma ładną linię jak na Mamucisko ( a może ja mało Mamutów widziałam ;) )
    Pozdrawiamy razem z Misią!

Posted

Hej!!!!:)
    Dzieki za mile komentarze :p .
    Blacky nigdy nie zamacza tej swojej kity:lol: :lol: :lol: -zawsze tak "plywie" po powierzchni wody:lol: :lol:.Przejde sie po Waszych galeriach i dodam nowe foty :p