Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziękuję :multi::multi::multi::multi: :buzi: plose, ciesze sie ze działa a tak na marginesie to jak chcesz wytłumacze ci jak to robic bo to trudne nie jest ;) tylko moze na PW bo szkoda robic w galeri off-a lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol: Jak coś to pisz :cool1: Quote
Carolcia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Usia']lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol: Ja Wam dam obgadywac!!!!!:-x :-x :lol: bGirl - witamy u nas i zapraszamy ponownie!!!!:multi: Ano - troche mu sie uroslo:p Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 w koncu od czegoś ta galeria jest nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Usia']plose, ciesze sie ze działa a tak na marginesie to jak chcesz wytłumacze ci jak to robic bo to trudne nie jest ;) tylko moze na PW bo szkoda robic w galeri off-a lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol: Jak coś to pisz :cool1: Hihi kochana dzięki jeszcze raz :* ja umiem wstawiać, tylko ze moja przeglądarka nie obsługuje tych przycisków nie wiem czemu.... Kto ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak twój? Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej dupce. Wesołego Alleluja :multi: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy ponownie ;) Dłuugo mnie na dgm nie było a jeszcze dłużej nie było mnie u Was w galerii, aż wstyd sie przyznawać :oops: Co do Anglii - zazdroszczę :cool3: Quote
gogunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt wielkanocnych :multi: :loveu: :multi: życzy gogunia i Czadzik :p Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Co do Anglii - zazdroszczę :cool3: Nie masz czego zazdroscic:shake: .Nawet nie wiesz jak mi sie dzisiaj zatesknilo za Blackym:placz: :placz:.Chcialabym go wkoncu poglaskac ,pojsc z nim na spacerek:placz: :placz: :placz: .Musze wytrzymac do wtorku:shake: goguniu dziekuje za zyczenia!!:p :p :loveu: :loveu: Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Karolciu !! przyszłam życzyć Tobie i Blackiemu Wesołych Świąt!! kartka świąteczna tutaj Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Carolcia napisał(a):Nie masz czego zazdroscic:shake: .Nawet nie wiesz jak mi sie dzisiaj zatesknilo za Blackym:placz: :placz:.Chcialabym go wkoncu poglaskac ,pojsc z nim na spacerek:placz: :placz: :placz: .Musze wytrzymac do wtorku:shake: Ja na poprzednich wakacjach musiałam wytrzymać 2 tyg bez Figowej więc znam ten ból :cool3: Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 eria i Ewelina dzieki za zyczenia:p :p A szperajac w kompie siostry znalazlam dwie foty ,ktorych raczej nie mam w moim komputerze ,wiec nie dawalam ich tutaj:lol: .Chyba to nic ,ze to sa zdjecia z lat szczeniecych????;) Acha-i jeszcze dodam ,ze te fotki byly robione zaraz po tym jak przyjechal do mnie do domu!!! :D szkoda ze moja siostra nie ma wiecej fotek Blacky'ego:-( .No ale zawsze cos:shiny:.No a jak przyjade do Polski dodam foteczki ,ktorych nie zdarzylam dodac przed wyjazdem i postaram sie porzyczyc od mojej drugiej siostry aparat i porobie nowe :D:D:D edit: znalazlam jeszcze dwa zdjecia Sarosa (chyba go pamietacie?): tak zazwyczaj wygladala jego drzemka.Uwielbial te krzaczki ,tak samo jak Blacky je teraz lubi :) postaram sie jeszcze cos wyszperac ,wiec nie obiecuje ,ze cos znajde Quote
haska_12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale słodziutki Blacky :loveu: Mmmmmm a Sarosek :loveu: Kochany :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jej jaki slodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Saros tez byl piekny:loveu: :-( Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witajcie :multi: Ojj co ja bym dała by miec fotki Figowej z czasów dzieciństwa :loveu: Blacky był rozkosznym szkrabem :loveu: Saros też cudny.. Quote
Laguna007 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 http://img404.imageshack.us/img404/1073/beznazwyah0.jpg Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Słodziak był z niego jak miał te pare tygodni :loveu: No, a Saros był naprawde cuuudny [*] :-( Quote
Carolcia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Obiecalam foteczki ,wiec sa foteczki :p :p .Zycze milego ogladania :loveu: : Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nooo w końcu nowe foty bzidala! :diabloti: :turn-l: Quote
Carolcia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 I moze jeszcze Saros :) (tylko nie pamietam czy nie dawalam juz tych zdjec:shake: ) to juz dosc na dzisiaj macie:lol: .Jesli moja siostra nie zapomni aparatu to jutro albo po jutrze beda kolejne fotaski:eviltong: A jak bedziecie chciec moge wstawic zdjecia z pobytu w Anglii... Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [CENTER]No to na co czekasz? ...dawaj te foty z angli! :diabloti: [/CENTER] Quote
Carolcia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jutro wstawie ,bo net mi szwankuje:placz: (chodzi jak zólw:shake: -nie to co u siostry....:p ) Quote
haska_12 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale swietne fotki Blackusia i Sarosika:loveu: Czekam z niecierpliwości na fotki z Anglii :loveu: Quote
Usia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Carolcia powiecmi bo nie jestem na bierzaco :oops: co to za cudo ?? Czekam na fotki z UK ;) Quote
ewelinabuck Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Saros byl przepiekym mamutkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale twoj czarnuch rownie uroczy:loveu: Quote
Recommended Posts