Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dziękuję :multi::multi::multi::multi: :buzi:

plose, ciesze sie ze działa
a tak na marginesie to jak chcesz wytłumacze ci jak to robic bo to trudne nie jest ;) tylko moze na PW bo szkoda robic w galeri off-a lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol:

Jak coś to pisz :cool1:

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Usia']lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol:
Ja Wam dam obgadywac!!!!!:-x :-x :lol:

bGirl - witamy u nas i zapraszamy ponownie!!!!:multi:
Ano - troche mu sie uroslo:p

Posted

[quote name='Usia']plose, ciesze sie ze działa
a tak na marginesie to jak chcesz wytłumacze ci jak to robic bo to trudne nie jest ;) tylko moze na PW bo szkoda robic w galeri off-a lepiej poobgadywac Blackiego i Carolcie :evil_lol:

Jak coś to pisz :cool1:

Hihi kochana dzięki jeszcze raz :*
ja umiem wstawiać, tylko ze moja przeglądarka nie obsługuje tych przycisków nie wiem czemu....

Kto ty jesteś? Jajeczko.
Jaki znak twój? Żółteczko.
Gdzie ty mieszkasz? W skorupce.
W jakim kraju? W kurzej dupce.
Wesołego Alleluja :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Co do Anglii - zazdroszczę :cool3:
Nie masz czego zazdroscic:shake: .Nawet nie wiesz jak mi sie dzisiaj zatesknilo za Blackym:placz: :placz:.Chcialabym go wkoncu poglaskac ,pojsc z nim na spacerek:placz: :placz: :placz: .Musze wytrzymac do wtorku:shake:

goguniu dziekuje za zyczenia!!:p :p :loveu: :loveu:

Posted

Carolcia napisał(a):
Nie masz czego zazdroscic:shake: .Nawet nie wiesz jak mi sie dzisiaj zatesknilo za Blackym:placz: :placz:.Chcialabym go wkoncu poglaskac ,pojsc z nim na spacerek:placz: :placz: :placz: .Musze wytrzymac do wtorku:shake:
Ja na poprzednich wakacjach musiałam wytrzymać 2 tyg bez Figowej więc znam ten ból :cool3:

Posted

eria i Ewelina dzieki za zyczenia:p :p

A szperajac w kompie siostry znalazlam dwie foty ,ktorych raczej nie mam w moim komputerze ,wiec nie dawalam ich tutaj:lol: .Chyba to nic ,ze to sa zdjecia z lat szczeniecych????;) Acha-i jeszcze dodam ,ze te fotki byly robione zaraz po tym jak przyjechal do mnie do domu!!! :D

szkoda ze moja siostra nie ma wiecej fotek Blacky'ego:-( .No ale zawsze cos:shiny:.No a jak przyjade do Polski dodam foteczki ,ktorych nie zdarzylam dodac przed wyjazdem i postaram sie porzyczyc od mojej drugiej siostry aparat i porobie nowe :D:D:D

edit:
znalazlam jeszcze dwa zdjecia Sarosa (chyba go pamietacie?):
tak zazwyczaj wygladala jego drzemka.Uwielbial te krzaczki ,tak samo jak Blacky je teraz lubi :)

postaram sie jeszcze cos wyszperac ,wiec nie obiecuje ,ze cos znajde

Posted

I moze jeszcze Saros :) (tylko nie pamietam czy nie dawalam juz tych zdjec:shake: )

to juz dosc na dzisiaj macie:lol: .Jesli moja siostra nie zapomni aparatu to jutro albo po jutrze beda kolejne fotaski:eviltong:

A jak bedziecie chciec moge wstawic zdjecia z pobytu w Anglii...