Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej hej kochana :) przepraszam, widzisz... ja też o wszystkich zapominam i też wszędzie mam zaległości... także, nie masz za co przepraszać...

Posted

wracam za tydzien we wtorek.Jestem w Watford ,a do Londynu mam ok. pol godz.:p.Ja sie jeszcze nie zakochalam:P ,ale jeszcze za malo widzialam.Ehhh ci Anglicy sa strrrraaaasznie rozkrzyczani:angryy: .Sie wydzieraja na pol kilometra.Ale ogolnie fajnie.Polecam kazdemu :)

Posted

A to tego miasta nie znam.
Jak się w Anglii zakochałam, co do rozkrzyczenia to fakt ale mnie to nie zrażało. Kultura i spokój na drogach anglikow jest wspaniałe, zeby sie tak polacy od nich uczyli.
Do tego wspaniałe krajobrazy.... :iloveyou:
aż dech zapiera...
Swoją droga prawdopodobnie wyjade tam na stałe....

Posted

nom krajobrazy super (chociaz bylam tylko w samym Londynie ,to juz mi sie podobaja). Taka decyzja o wyjechaniu tu na stale ,to strasznie trudna decyzja-sama cos o tym wiem ,bo chca mnie namowic na studia tutaj i teraz mam dylemat...

Posted

Ja dużo jeździłam po okolicach miasta w którym mieszkałam. I normalnie zakochałam sie.
Dla mnie też to trudna decyzja zostawić wszystko w pl. Ale tam mam byc z rodzicami więc... nie mam chyba wyboru za dużego....

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Dla mnie też to trudna decyzja zostawić wszystko w pl. Ale tam mam byc z rodzicami więc... nie mam chyba wyboru za dużego....

heh no tez fakt :).A moglabys podac mi linka do Twojej galerii????:oops: :oops:

Posted

witam.... oooo następna osoba w Angli :) fajnie... ja ganeralnie już wybieram inny kraj do zwiedzania... przejadła mi sie Anglia... tak naprawdę to chciałabym zawędrować do Azji - Japinia, Chiny, Korea. Afryka - najbardziej pustynne miejsca... lub Australia - do zoo gdzie jest mnustwo koali i kangurów :loveu: :loveu: :loveu: marzenia nie do zrealizowania właściwie... ale marzyć można...

Posted

jaka mina :evil_lol: :evil_lol:

Jesli chodzi o Londyn to dla mnie miasto nie bardzo.Za duzo ludzi i zamieszania pełno turystów.Ja preferuje takie coś jak Brukselka albo Luksemburg. :loveu: Z reszta w przyszłosci wybieram sie do tam juz na stałe.Na razie takie plany a co z tego wyjdzie zobaczymy ;)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Własnie nie mam w banerze bo nie moge wstawić muszę poprosić kogoś uprzejmego kto by mi to zrobił :)

ktos uprzejmy :) mam nadzieje ze dasz sobie rade ze wstawieniem tego w podpisie i ze nie przestanie działać ;)