haska_12 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Carolcia :shake: znów poszłas? Wracaj szybko! :placz: Quote
Carolcia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 nigdzie nie poszlam :razz:.Dziennie tu zagladam ,ale nie mam co pisac :oops: Quote
eria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ojej:oops: dawno mnie tu nie było,a widzę że tu tańce i hulanki :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no tak a do mnie to nawet nie zajrzysz:mad: :mad: Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 jak tak czesto zagladasz to mzoe przy okazji jakies fotki wstawisz:eviltong: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):no tak a do mnie to nawet nie zajrzysz:mad: :mad: Do mnie też nie zajrzała :oops: :oops: :oops: Quote
Cerber Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hej hej kochana :) przepraszam, widzisz... ja też o wszystkich zapominam i też wszędzie mam zaległości... także, nie masz za co przepraszać... Quote
Carolcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Carolcia jest w Anglii u siostrzyczki :loveu: :loveu: :diabloti: (musialam sie pochwalic:oops: ).A foteczki beda w przyszlym tyg. jak wroce do domu :p :p Quote
haska_12 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 O kurka belcia! :o Aż tam cie zwiało hehe :D Super ci :loveu: Kiedy wracasz? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Anglia mmm... kocham ten kraj. Byłam raz i się zakochałam :) Wracaj szybciutko.... :) w jakim jesteś mieście?? Quote
Carolcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 wracam za tydzien we wtorek.Jestem w Watford ,a do Londynu mam ok. pol godz.:p.Ja sie jeszcze nie zakochalam:P ,ale jeszcze za malo widzialam.Ehhh ci Anglicy sa strrrraaaasznie rozkrzyczani:angryy: .Sie wydzieraja na pol kilometra.Ale ogolnie fajnie.Polecam kazdemu :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A to tego miasta nie znam. Jak się w Anglii zakochałam, co do rozkrzyczenia to fakt ale mnie to nie zrażało. Kultura i spokój na drogach anglikow jest wspaniałe, zeby sie tak polacy od nich uczyli. Do tego wspaniałe krajobrazy.... :iloveyou: aż dech zapiera... Swoją droga prawdopodobnie wyjade tam na stałe.... Quote
Carolcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 nom krajobrazy super (chociaz bylam tylko w samym Londynie ,to juz mi sie podobaja). Taka decyzja o wyjechaniu tu na stale ,to strasznie trudna decyzja-sama cos o tym wiem ,bo chca mnie namowic na studia tutaj i teraz mam dylemat... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja dużo jeździłam po okolicach miasta w którym mieszkałam. I normalnie zakochałam sie. Dla mnie też to trudna decyzja zostawić wszystko w pl. Ale tam mam byc z rodzicami więc... nie mam chyba wyboru za dużego.... Quote
Carolcia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Dla mnie też to trudna decyzja zostawić wszystko w pl. Ale tam mam byc z rodzicami więc... nie mam chyba wyboru za dużego.... heh no tez fakt :).A moglabys podac mi linka do Twojej galerii????:oops: :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Własnie nie mam w banerze bo nie moge wstawić muszę poprosić kogoś uprzejmego kto by mi to zrobił :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33624 Quote
Cerber Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 witam.... oooo następna osoba w Angli :) fajnie... ja ganeralnie już wybieram inny kraj do zwiedzania... przejadła mi sie Anglia... tak naprawdę to chciałabym zawędrować do Azji - Japinia, Chiny, Korea. Afryka - najbardziej pustynne miejsca... lub Australia - do zoo gdzie jest mnustwo koali i kangurów :loveu: :loveu: :loveu: marzenia nie do zrealizowania właściwie... ale marzyć można... Quote
Carolcia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 no Australia to moje najwieksze marzenie.Ale racja-pomarzyc mozna.Ale kto wie ....;) Quote
Usia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jaka mina :evil_lol: :evil_lol: Jesli chodzi o Londyn to dla mnie miasto nie bardzo.Za duzo ludzi i zamieszania pełno turystów.Ja preferuje takie coś jak Brukselka albo Luksemburg. :loveu: Z reszta w przyszłosci wybieram sie do tam juz na stałe.Na razie takie plany a co z tego wyjdzie zobaczymy ;) Quote
Usia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Własnie nie mam w banerze bo nie moge wstawić muszę poprosić kogoś uprzejmego kto by mi to zrobił :) ktos uprzejmy :) mam nadzieje ze dasz sobie rade ze wstawieniem tego w podpisie i ze nie przestanie działać ;) Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale teraz wyrósł przystojniak z tego maluszka :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Usia'] ktos uprzejmy :) mam nadzieje ze dasz sobie rade ze wstawieniem tego w podpisie i ze nie przestanie działać ;) Dziękuję :multi::multi::multi::multi: :buzi: Quote
Recommended Posts