Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jaja ty przy nim malutka i drobniutka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ale on wielki :loveu: A puszysty......... :loveU: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witam, ojejku jaki misio wielki sobie leży... już sobie wyobrażam jakbym go tak misiała po faflokach i brzuszku... to musi być miłe...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wpaniały jest :loveu::loveu::loveu: taki wieeelki, puszysty piękny :loveu::loveu: ahhh.... zamiziałabym go na śmierć :D:D :diabloti::diabloti::diabloti: PS. Dziękujemy za odwiedzinki :):):):) Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jaki on jest kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przyjade i Ci go ukradne:evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kofaaaaaaany misio nasz...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: on mi troche przypomina Akite czasami... takiego typowego chińskiegoo psaaaaaa Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Przyjade i Ci go ukradne:evil_lol: :evil_lol: a moze by tak wymiana: Ty wezniesz Blacky'ego a ja Aresa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zartuje tylko -nikomu nie oddam mojego psiulka :p Carber - nom:p -czasem przypomina Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale giteskie fotki :loveu: Aż mnie ciarki przechodzą jak widze takie piękne pieski :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kurcze jakie bydle ogromne :loveu: Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 kurde ,podejżewam ,że Blacky próbuje się przekopać sie na drugą strone płota:placz: :placz: .Znalazłam w niektórych miejscach dziury ,jakby chcial sie przekopać:shake:.Zasypałam je ,ale i tak pewnie będzie nadal próbował:placz:.Mam jednak nadzieję ,że to tylko za jakimiś zwierzątkami tak kopał pod płotem ,bo nie chce drugiego psa stracić :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam No nieciekawie :( bedziesz musiała go teraz pilnować.... :shake: Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No ,a teraz kolejne foteczki: obraziłem się: znowu ty i ten twój aparat :roll: : Zamiast dać mi coś dobrego na ząb ,Ty mnie ślepisz tym fleszem:angryy: : no dobrze ,jedna foteczka i koniec...Boski jestem ,prawda? :cool1:: Dobra-odłóż juz ten aparat ,bo się znowu obrażę:mad: : Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Carolcia'] No ,a teraz kolejne foteczki: obraziłem się: znowu ty i ten twój aparat :roll: : Zamiast dać mi coś dobrego na ząb ,Ty mnie ślepisz tym fleszem:angryy: : no dobrze ,jedna foteczka i koniec...Boski jestem ,prawda? :cool1:: Dobra-odłóż juz ten aparat ,bo się znowu obrażę:mad: : jejq ale on jest wielki i taki wspaniały :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam No nieciekawie :( bedziesz musiała go teraz pilnować.... :shake: teraz ,to ja ciągle zaglądam na podwórko i sprawdzam co on tam porabia:shake: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Carolcia napisał(a):kurde ,podejżewam ,że Blacky próbuje się przekopać sie na drugą strone płota:placz: :placz: .Znalazłam w niektórych miejscach dziury ,jakby chcial sie przekopać:shake:.Zasypałam je ,ale i tak pewnie będzie nadal próbował:placz:.Mam jednak nadzieję ,że to tylko za jakimiś zwierzątkami tak kopał pod płotem ,bo nie chce drugiego psa stracić :placz: ojej nieciekawie to wygląda... hmmmmm moze trzymajcie go w domu... a na specery jak go wypuszczacie to pilnujcie, albo wychodzcie za furtke na smyczy :D:D:D:D:D:D no ja ie wiem, moze glupoty gadam, no ale jesli wam chce uciec... Boska ta fotka, gdzie Blacky leży z wytkniętym jęzorem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No właśnie... może pozwolą Ci go do domu wziąść ?? Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cerber napisał(a):ojej nieciekawie to wygląda... hmmmmm moze trzymajcie go w domu... a na specery jak go wypuszczacie to pilnujcie, albo wychodzcie za furtke na smyczy :D:D:D:D:D:D no ja ie wiem, moze glupoty gadam, no ale jesli wam chce uciec... wychodze z nim zawsze na smyczy ,bo mieszkam przy ruchliwej drodze i dlatego najbardziej sie boje:placz: ,a niektórzy kierowcy jeżdżą jak wariaci:placz: :placz: A Blacky mieszka w domu ,tylko on lubi tez na dworze polezeć w nocy ,a nie chce go też więzić:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Oj tak jak przed blokiem też mam ulice... ;/ tzn taka ulica parking ale jeżdżą jak debile ;/;/ Quote
Recommended Posts