gogunia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Carolcia gdzie jesteś wracaj szybkoooooooooooo...:-( :-( :-( Bardzo tesknimy:placz: :placz: :placz: Quote
haska_12 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kiedy do nas wrócisz? :placz: :placz: :placz: Quote
gogunia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Carolciaaaaaaaa!, Strasznieeeeee,długooo, cię niemaaaaa!!!!!!!! :placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Wraaacaj do naaaaas szybkoooooooo, straaaaaasznie teeeeesknimmmmmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Carolcia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p ) no i nie płaczcie juz za mną:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 http://img72.imageshack.us/img72/4688/zyczeniabe0.jpg to dla ciebie;) Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Carolcia']Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p ) no i nie płaczcie juz za mną:evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Obiecaj, że już nas nigdy nie opuścisz ... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Carolcia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 haska_12 napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Obiecaj, że już nas nigdy nie opuścisz ... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: obiecuje :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Huraaaa!!!! Carolcia wróciła!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam... no jakbym miała zapomnieć o Tobie... to Ty nas zostawiłaś, a nie my Ciebie... :) Ja na szczęście nie mam dużo zaległości u Ciebie, czekam na foteczki... Sorki, ze nie zaglądałam, ale ostatnimi czasy kompletnie nie mam ochoty siedzieć na dogo, hccę trochę własnym życiem pożyć, a nie tylko dogo i dogo... bywało tak, ze do nikogo nie zagladałam i miałam zaległości chyba po 5-6 stron, a nawet wiecej... No nic czekam na foteczki nie :) Quote
eria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć Carolciu, życzę Wesołych Świąt i wklajam karteczkę świąteczną własnej roboty ;) http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Carolcia']Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p ) no i nie płaczcie juz za mną:evil_lol: Witaajj:multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Carolcia super ze wrocilas na swieta:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Carolcia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='ewelinabuck']http://img72.imageshack.us/img72/4688/zyczeniabe0.jpg to dla ciebie;) [quote name='eria']Cześć Carolciu, życzę Wesołych Świąt i wklajam karteczkę świąteczną własnej roboty ;-) http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg [quote name='haska_12'] dziękuje Wam za życzenia i karteczki :D:D:D -są na prawde świetne :loveu: :loveu: ja nie zrobiłam żadnej karteczki :oops: :oops: (nie mam czasu:shake: ) Marta_ares -no tak wyszło, że zrobiłam Wam małą niespodzianke :cool3: :cool3: Cerber -ja to dopiero mam zaległosci :crazyeye: :crazyeye: Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ojj... Carolcia, nie trzeba zadnych kartek.Wystarczą tylko dwa słowa "WESOŁYCH ŚWIĄT" :evil_lol: Quote
gogunia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Carolcia!!! Szczęśliwych świąt, smacznego karpia:p Super prezentów, dużo śniegu,Pięknych kolęd, i wszystkiego co najlepsze Dla Ciebie i dla Blackusia gogunia, Czadzik i reszta ferajny:p Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WESOŁYCH ŚWIAT http://i7.photobucket.com/albums/y29...aa/kartka2.gif Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
Carolcia Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Wigilijny Blacky (lub jak kto woli "obrzarty Blacky":evil_lol: :evil_lol: ):evil_lol: : no i pańcią : Quote
eria Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 NO ! właśnie chciałam się zapytać kiedy ostatnio foty wklejałaś :mad: ale są !!!! i to jakie śliczniaste:loveu: :loveu: oby były częściej !!! Blacky faktycznie wygląda na obżartego :evil_lol: Quote
gogunia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Carolcia']Wigilijny Blacky (lub jak kto woli "obrzarty Blacky":evil_lol: :evil_lol: ):evil_lol: : no i pańcią : Super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: al się Blacky najadł:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ale on jest piekny taki niedzwiadek kochany:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts