Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carolciaaaaaaaa!, Strasznieeeeee,długooo, cię niemaaaaa!!!!!!!! :placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Wraaacaj do naaaaas szybkoooooooo, straaaaaasznie teeeeesknimmmmmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p )

no i nie płaczcie juz za mną:evil_lol:

Posted

[quote name='Carolcia']Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p )

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Obiecaj, że już nas nigdy nie opuścisz ... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Witam... no jakbym miała zapomnieć o Tobie... to Ty nas zostawiłaś, a nie my Ciebie... :)

Ja na szczęście nie mam dużo zaległości u Ciebie, czekam na foteczki...

Sorki, ze nie zaglądałam, ale ostatnimi czasy kompletnie nie mam ochoty siedzieć na dogo, hccę trochę własnym życiem pożyć, a nie tylko dogo i dogo... bywało tak, ze do nikogo nie zagladałam i miałam zaległości chyba po 5-6 stron, a nawet wiecej...

No nic czekam na foteczki nie :)

Posted

[quote name='Carolcia']Witam Was po mojej dłuższej przerwie :p .Przyszłam jedynie pokazać sie tutaj ,bo zabardzo czasu nie mam na odwiedzanie Waszych galerii (wiadomo -święta :) ) ,ale obiecuje ,ze jeszcze do Was zajrze :multi: (jak nie dzisiaj to jutro :p )

Witaajj:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='ewelinabuck']http://img72.imageshack.us/img72/4688/zyczeniabe0.jpg

to dla ciebie;)

[quote name='eria']Cześć Carolciu, życzę Wesołych Świąt i wklajam karteczkę świąteczną własnej roboty ;-)
http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg

[quote name='haska_12']

dziękuje Wam za życzenia i karteczki :D:D:D -są na prawde świetne :loveu: :loveu:
ja nie zrobiłam żadnej karteczki :oops: :oops: (nie mam czasu:shake: )

Marta_ares -no tak wyszło, że zrobiłam Wam małą niespodzianke :cool3: :cool3:
Cerber -ja to dopiero mam zaległosci :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Carolcia!!!
Szczęśliwych świąt, smacznego karpia:p
Super prezentów, dużo śniegu,Pięknych kolęd, i wszystkiego co najlepsze Dla Ciebie i dla Blackusia

gogunia, Czadzik i reszta ferajny:p

Posted

Staropolskim obyczajem
gdy w Wigilię gwiazdka wstaje
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Ci radości
aby wszystko się zdarzyło
z roku na rok lepiej było!

Posted

Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki,
śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki.
Świętą noc złocista gwiazda opromienia.
Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia.
Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym.
Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym.

Posted

NO ! właśnie chciałam się zapytać kiedy ostatnio foty wklejałaś :mad:
ale są !!!! i to jakie śliczniaste:loveu: :loveu: oby były częściej !!! Blacky faktycznie wygląda na obżartego :evil_lol:

Posted

[quote name='Carolcia']Wigilijny Blacky (lub jak kto woli "obrzarty Blacky":evil_lol: :evil_lol: ):evil_lol: :

no i pańcią :

Super foteczki:loveu: :loveu: :loveu:
al się Blacky najadł:D:D:D