furciaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chcialabym to zobaczyc:evil_lol: mozebyc zabawnie:evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 furciaczek napisał(a):chcialabym to zobaczyc:evil_lol: mozebyc zabawnie:evil_lol: ale jestescie złosliwe :shake: :shake: :shake: :evil_lol: A ja sie przyszłam tylko przywitac ,i juz spadam.papapapapapa Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 wstaw duzo fotek zanim zajmiesz sie praniem swojego miska... niewiadomo jak dlugo rehabilitacja moze potrwac:evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek'] niewiadomo jak dlugo rehabilitacja moze potrwac:evil_lol: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: bardzo smieszne :cool3: .Tylko szybciej moja siostra bedzie miala rehabilitacje ,bo to jej przypisze pilnowanie Blacky'ego ,a ja bede go "prała" :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: (bo ja jestem taaaaaaaaaaaka słaba ,ze nie dam rady go utrzymac w razie "klopotów" :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) macie filmik , bo nie mam wiecej czasu :-( http://www.youtube.com/watch?v=R21UmaeyDnU papapa ide sie uczyc :-( Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ojj .. chyba sie na nas nie obraziłas ? :> Filmik szalonego piesa przesliczny :loveu: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 haska_12 napisał(a):Ojj .. chyba sie na nas nie obraziłas ? :> Filmik szalonego piesa przesliczny :loveu: nie , nie obrazilam sie :p .Na Was chyba nie można sie obrazic :cool3: ,to chyba nie do wykonania :shake: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hej Carolcia kiedy foteczki nowe?????:cool3: :cool3: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej Carolcia kiedy foteczki nowe?????:cool3: :cool3: nie chce mi sie ich wklejac :oops: :oops: :oops: Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 on jeszcze biega jak taki szczeniorek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ahh... no tak.. ja czasem mam na was focha.. ale to tylko chwilowe :p A jutro wkleisz nowe fotki :)? Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ale fajny niedzwiadek:loveu: super filmik:loveu: Quote
Usia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :p :p :p witam :p i jak tam psiór nadal nie ma sniegu wiec pewnie nizadowolony tak jak i moje ;) Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cześć :p Co tam słychać u ciebie? ;) P.S. Świetny filmik :loveu: :loveu: :loveu: Blacky zachowuje sie jak zajączek na sterydach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Ola&Kora napisał(a): Blacky zachowuje sie jak zajączek na sterydach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe nie wpadłabym na takie okreslenie mojego psa :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Usia napisał(a):[:p :p :p witam :p i jak tam psiór nadal nie ma sniegu wiec pewnie nizadowolony tak jak i moje ;-) a no ,niezadowolony :shake: (tak samo jak pańcia:-( ) Quote
haska_12 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Chyba święta będą bez śniegu :( ;) :( ... Quote
Carolcia Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 haska_12 napisał(a):Chyba święta będą bez śniegu :( ;) :( ... a ja tak bardzo chce śnieg.:cry: :cry: :cry: :cry: .Ale jest nadzieje ,bo robi sie coraz zimniej :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ja slyszlalam ze w sylwestra ma byc bardzo cieplo....:angryy: ja tez chce snieg!!!:-( Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ja w sumie tej juz tesknie za sniegiem:roll: swieta bez sniegu niamaja juz tego uroku... Quote
Carolcia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ano ,mi tez sie nie usmiechają swieta bez sniegu :-( :-( :-( . Ateraz fotencje: tylko naprawde nie pamietam jakie fotki juz dalam ,wiec moga sie powtarzac :oops: :oops: :oops: Quote
eria Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 foteczkiii :loveu: Blacky taki padnięty wygląda jak wchodzi pod tą górkę :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale slodziak:loveu: :loveu: :loveu: piekny jest ten twój mamutek:loveu: Quote
gogunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Carolcia']Ano ,mi tez sie nie usmiechają swieta bez sniegu :-( :-( :-( . Ateraz fotencje: tylko naprawde nie pamietam jakie fotki juz dalam ,wiec moga sie powtarzac :oops: :oops: :oops: PIĘKNY:loveu: rzeczywiście szkoda że sniegu nie ma:placz: Quote
Carolcia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Marta_Ares napisał(a):ale slodziak:loveu: :loveu: :loveu: piekny jest ten twój mamutek:loveu: dziekuje :oops: :oops: Quote
Recommended Posts