haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Czasem też się skrada i patrzy wzrokiem jakby chciał zabić :diabloti: Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ewelinabuck napisał(a):to juz druga strona bez fotek carolcia wstydz sie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam... ja mam do nrobienia, ale widzę, że nie tylko ja się opuszczam w obowiązkach...:mad: :mad: :mad: :mad: czekam na nowe fotki... Quote
Carolcia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 fotki dam jak bede miala wiecej czasu:roll: ,a teraz przyszlam zeby Wa, cos oznakmic :D : Blacky kończy dzisiaj roczek :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :bday: Quote
furciaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BLACKIEGO :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :laola: Quote
haska_12 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Blacky !!!!! Sto lat! Spełnienia marzeń, i duuuuużo kostek ;););) :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Życzy: Ciocia Haska i Oskar :multi: Quote
gogunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Blacky wszystkiego najlepszego :popcorn: :new-bday: :beerchug: :pepsi: :drinking: :knajpa: :new-bday: Quote
chicken Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 STO LAT BLACKUSIU! STO LAT! :rofl::new-bday::BIG::BIG::new-bday::rofl: Quote
chicken Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ojej! To czasem mozesz rzeczywiscie miec problemy Carolcia... :roll: Ja z kesi sobie rade daje i raczej bede bo to husky wiec i lzejszy pies od mamuta ;) A jesli chodzi o koty: jak kot stoi w miejscu i nie uieka to Kesi z daleka dziwi sie co to jest, najeza sie i szczeka :evil_lol: A jak kot ucieka...hmmm z tym gorzej :evil_lol: Wtedy pancia musi wbic sie w ziemie i uspokoic napalenca... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 oo widze imreeeeeeeza :D Wszytskiego naj naj najlepszego Blackuś :loveu: :new-bday::BIG::BIG::new-bday::new-bday::BIG::BIG::new-bday::laola: Twoje zdrowie :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wszystkiehgo najlepszego dl Blackiego, wybacz Carolcia, ze nie będę swiętowała z wami, ale tak jakoś smutno mi... Quote
Carolcia Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Cerber napisał(a):Wszystkiehgo najlepszego dl Blackiego, wybacz Carolcia, ze nie będę swiętowała z wami, ale tak jakoś smutno mi... rozumie Cie :sad: :( Trzymaj sie :calus: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Spóźnione życzonka ale mnie mniej szczere WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :laola: :cunao: :knajpa: Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Carolcia napisał(a):rozumie Cie :sad: :( Trzymaj sie :calus: Witam... dziękuję, trzymam się jak tylko mogę... ale nie o mnie tu rozmawiać, co tam u was słychać... jak tam nasz solenizant???? Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 właśnie? Jak Blacky po imprezce :lol:? Quote
Carolcia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 haska_12 napisał(a):właśnie? Jak Blacky po imprezce :lol:? a dobrze :lol: :lol: :lol: .Wczoraj chodził pod nogami ,zeby tylko go poglaskac :cool3: .Jakis taki dziwny byl (chyba sie zakochal :razz: hehehe ) Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hmm.. jakąś (A) laske poderwał :cool3: Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 ostatnio na spacerze "odkrył" bardzo ładna suczke :lol: :lol: :lol: ,tak ja polubil ,ze nie chcial isc dalej na spacer :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 dobra a teraz fotki ,bo dawno nie bylo: Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mniam, smaczna ta pościel... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czyli powiadasz ze chłopak się zakochał... no proszę :eviltong: No ale roczek już skończył, pełnoletni jest no to tylko ślub teraz pozostaje :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kawaler :loveu: Mój Oskar w każdej suczce się kocha :) Nawet jak zobaczy chihuahue :wink: Quote
eria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 cześć, i ja do Was zaglądnęłam !! I się bardzo zdziwiłam ! Po avatarku Twój psiak wygląda na huskyego !! A już na pierwszych kilku fotkach na pierwszej stronce - patrze- toż to malamut !! I to jaki piękny :loveu: :loveu: :loveu: Będę zaglądać napewno ! Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 eria napisał(a):cześć, i ja do Was zaglądnęłam !! I się bardzo zdziwiłam ! Po avatarku Twój psiak wygląda na huskyego !! A już na pierwszych kilku fotkach na pierwszej stronce - patrze- toż to malamut !! I to jaki piękny :loveu: :loveu: :loveu: Będę zaglądać napewno ! Witam w moich skromnych progach :cool3: :multi: :multi: :multi: .Ciesze sie ,ze bedziesz czesciej do mnie zagladac :p:p i ze podoba Ci sie moj siersciuch :p Ola&Kora napisał(a):Czyli powiadasz ze chłopak się zakochał... no proszę :eviltong: No ale roczek już skończył, pełnoletni jest no to tylko ślub teraz pozostaje :evil_lol: zostawiam Blackiego tylko dla siebie :diabloti: :diabloti: :diabloti: (samolubna jestem, wiem :evil_lol: ) Quote
nomu Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Troche się spóźniłam, ale ..... Wszystkiego najlepszego na roczek Blacky!! :):bday: Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='nomu']Troche się spóźniłam, ale ..... Wszystkiego najlepszego na roczek Blacky!! :):bday: dziękujemy Tobie i oczywiscie wszystkim innym ,ktorzy skladali tu zyczenia :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Blacky pewnie dumny chodzi, że pańcia nie będzie już miesięcy odliczać tylko lata :evil_lol: .... Quote
Recommended Posts