Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
to juz druga strona bez fotek carolcia wstydz sie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witam... ja mam do nrobienia, ale widzę, że nie tylko ja się opuszczam w obowiązkach...:mad: :mad: :mad: :mad: czekam na nowe fotki...

Posted

fotki dam jak bede miala wiecej czasu:roll: ,a teraz przyszlam zeby Wa, cos oznakmic :D :

Blacky kończy dzisiaj roczek :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

:laola: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday:

:bday:

Posted

Ojej! To czasem mozesz rzeczywiscie miec problemy Carolcia... :roll: Ja z kesi sobie rade daje i raczej bede bo to husky wiec i lzejszy pies od mamuta ;)
A jesli chodzi o koty: jak kot stoi w miejscu i nie uieka to Kesi z daleka dziwi sie co to jest, najeza sie i szczeka :evil_lol: A jak kot ucieka...hmmm z tym gorzej :evil_lol: Wtedy pancia musi wbic sie w ziemie i uspokoic napalenca...

Posted

Cerber napisał(a):
Wszystkiehgo najlepszego dl Blackiego, wybacz Carolcia, ze nie będę swiętowała z wami, ale tak jakoś smutno mi...

rozumie Cie :sad: :( Trzymaj sie :calus:

Posted

Carolcia napisał(a):
rozumie Cie :sad: :( Trzymaj sie :calus:

Witam... dziękuję, trzymam się jak tylko mogę... ale nie o mnie tu rozmawiać, co tam u was słychać... jak tam nasz solenizant????

Posted

haska_12 napisał(a):
właśnie? Jak Blacky po imprezce :lol:?

a dobrze :lol: :lol: :lol: .Wczoraj chodził pod nogami ,zeby tylko go poglaskac :cool3: .Jakis taki dziwny byl (chyba sie zakochal :razz: hehehe )

Posted

Mniam, smaczna ta pościel... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Czyli powiadasz ze chłopak się zakochał... no proszę :eviltong: No ale roczek już skończył, pełnoletni jest no to tylko ślub teraz pozostaje :evil_lol:

Posted

cześć, i ja do Was zaglądnęłam !! I się bardzo zdziwiłam ! Po avatarku Twój psiak wygląda na huskyego !! A już na pierwszych kilku fotkach na pierwszej stronce - patrze- toż to malamut !! I to jaki piękny :loveu: :loveu: :loveu:
Będę zaglądać napewno !

Posted

eria napisał(a):
cześć, i ja do Was zaglądnęłam !! I się bardzo zdziwiłam ! Po avatarku Twój psiak wygląda na huskyego !! A już na pierwszych kilku fotkach na pierwszej stronce - patrze- toż to malamut !! I to jaki piękny :loveu: :loveu: :loveu:
Będę zaglądać napewno !

Witam w moich skromnych progach :cool3: :multi: :multi: :multi: .Ciesze sie ,ze bedziesz czesciej do mnie zagladac :p:p i ze podoba Ci sie moj siersciuch :p

Ola&Kora napisał(a):
Czyli powiadasz ze chłopak się zakochał... no proszę :eviltong: No ale roczek już skończył, pełnoletni jest no to tylko ślub teraz pozostaje :evil_lol:

zostawiam Blackiego tylko dla siebie :diabloti: :diabloti: :diabloti: (samolubna jestem, wiem :evil_lol: )

Posted

[quote name='nomu']Troche się spóźniłam, ale .....

Wszystkiego najlepszego na roczek Blacky!! :):bday:

dziękujemy Tobie i oczywiscie wszystkim innym ,ktorzy skladali tu zyczenia :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: