nomu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Carolcia'] O zdechł pies, czym go tak wymęczyłaś ?:d Quote
Carolcia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 haska_12 napisał(a):A moze to on Carolcie wymęczył :p też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dzieńdoberek :p Hehe, prędzej Carolcia padnie trupem niż zmęczy mamutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak na poważnie to jak ty rozładowujesz ten wulkan energii? ;) Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć Kochana.... :):):) ja pojawiam się i znikam... juz mnie nie ma :):):) Quote
gogunia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Carolcia']Dzisiejsze fotencje: no i nadal malo osób nas odwiedza :( Fajne fotencje:evil_lol: a Blacky jest strasznie duży i śliczny:loveu: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Przystawiam się do tego samego pytania co Ola :) Quote
ewelinabuck Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ehehh pieknyyyyyyyyyyyy:loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do mojej galerii nowe fotki Quote
Carolcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dzieńdoberek :p Hehe, prędzej Carolcia padnie trupem niż zmęczy mamutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak na poważnie to jak ty rozładowujesz ten wulkan energii? ;) hehehe 5-godzinny spacerek zawsze pomaga na ujazmienie tego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak to godzina intensywnej zabawy :ciagłe bieganie ,skakanie ,szukanie itd. ,itp.:loveu: :loveu: :loveu: dzieki temu tak mi sie poprawila kondycja ze na w-f pan mnie nie poznaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Carolcia; napisał(a):hehehe 5-godzinny spacerek zawsze pomaga na ujazmienie tego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak to godzina intensywnej zabawy :ciagłe bieganie ,skakanie ,szukanie itd. ,itp.:loveu: :loveu: :loveu: dzieki temu tak mi sie poprawila kondycja ze na w-f pan mnie nie poznaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A uprawiasz z nim jakieś sporty? ;) Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 zapasy ... chociaż nie.. bo Carolcia już by dawno nie żyła jakby aż tak podskakiwała do mamuta ;););) :lol: ;););) Quote
Carolcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='haska_12']zapasy ... chociaż nie.. bo Carolcia już by dawno nie żyła jakby aż tak podskakiwała do mamuta ;););) :lol: ;););) Oj haska ,haska nie badz taka mądra :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='Ola&Kora']A uprawiasz z nim jakieś sporty? ;-) jeszcze z nim nie uprawiam zadnych sportów ,ale mam zamiar zacząc frisbee ,ale chcialabym jeszcze troche sie dowiedziec na ten temat :p (przede wszystkim jak zechecic psa do tego sportu ,bo moj to troche jest ograniczony jesli chodzi o te sprawy :shake: ) Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :p No co.. :p nie mów, że jesteś silniejsza od swojego psa :lol:? Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aaa.. a co do sportów to bikejoring- polecam :) Doskonałe dla takiego psa jak Blacky :) Quote
Carolcia Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 haska_12 napisał(a):Aaa.. a co do sportów to bikejoring- polecam :) Doskonałe dla takiego psa jak Blacky :) to by bylo dobre ,ale jak Blacky zobaczy kota to juz po mnie by bylo :cool3:.Ostatnio musieli mi pomagac w jego utrzymaniu na spacerze ,bo zobaczyl jakies kocisko :shake: (ale mi glupio bylo :oops: ) Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Carolcia, to Blacky od razu goni za kotem czy najpierw się skrada? Mój Oskar jak jeździmy rowerem, zatrzymuje się i poluje, wtedy mam czas na zejście z roweru i trzymanie go dwiema rękami :evil_lol: Ps.Ja też nie raz byłam w takiej sytuacji,że musieli mi pomagać w utrzymaniu psa, ale naszczęście już zdarza się to coraz żadziej :) Quote
Carolcia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 taak ,najpierw sie skrada :cool3: .Przynajmniej wiem ,ze po tem bede miala problemy z jego utrzymaniem :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Carolcia; napisał(a):taak ,najpierw sie skrada :cool3: .Przynajmniej wiem ,ze po tem bede miala problemy z jego utrzymaniem :evil_lol: Dobrze że przynajmniej ostrzega :eviltong: :eviltong: :eviltong: Za to Kora boi się kotów :eviltong: No chyba że przed nią uciekają, ale jak stoją i jeszcze prychają to Kora ogon pod siebie i między pańci nogi :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dobrze że przynajmniej ostrzega :eviltong: :eviltong: :eviltong: Za to Kora boi się kotów :eviltong: No chyba że przed nią uciekają, ale jak stoją i jeszcze prychają to Kora ogon pod siebie i między pańci nogi :evil_lol: też bym tak chciała :razz: :razz: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 a moj pies jest dziwny i najchetniej to lapal by koty, przynosil do domu i zalizywal na smierc:evil_lol: taki obronca ucisnionych kociastych z niego jest:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 to juz druga strona bez fotek carolcia wstydz sie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 U mnie Oskar jak nawet psa, albo człowieka z daleka zobaczy.. to już poluje :) Ja kiedyś się trochę bałam, bo jak był na ogródku i ja np.do niego szłam to i na mnie polował :roll: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 haska_12; napisał(a):U mnie Oskar jak nawet psa, albo człowieka z daleka zobaczy.. to już poluje :) Ja kiedyś się trochę bałam, bo jak był na ogródku i ja np.do niego szłam to i na mnie polował :roll: Hehehe no to niźle z nie miałas :eviltong: Ale chyba już z tego wyrósł? Quote
Recommended Posts