Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczeta dziekuje za kawka, dobrze mi zrobila po calym dniu jezdzenia o suchym py..u

pomoglam dzis w adopcji !! psiny z Szymotul, ktory tutaj w domku tymczysowym lezala na kanapie.
Starszy pan z wnusiem jechali ze mna ponad 450 km, bo ja sie uparalam im pieska z Polski wyadoptowac. blizej nic nie bylo.

dostalam za to 25 € i tak pomyslalam, czyby nie robic w Polsce psich transportow....bardziej sie oplaca.

uszczesliwilam mam nadzieje co najmniej trzy istoty: Rambo, dziadka i wnusia.
ide spac. mam dosyc

Posted

Kava super robota:) spij dobrze kobietko:)
dziewczyny ja też sie kawusią czestuje bo dzisiaj jakas nieprzytomna jestem:)
Numery komórek rozesłane:) z naszego schronu Dodka bedzie wydawać nasza behawiorystka Magda, oczywiscie nr do Elmiry ma również:)
Żeby było jasne co z kosztami transportu bo sie troche zamieszanie jak widzę zrobiło to pozwalam sobie zamieścić zestawienie:
150 zł od schroniska:loveu:
70 zł od znajomych Moniki z Pionek:loveu:
100 zł od sponsorki:loveu:
30 zł od Migdaleny:loveu:
20 zł od tuli
370 zł w sumie
Nasz transport to 320 zł czyli zostaje jeszcze 50 zł na transport suni z nużycą o ile wszyscy sie zgadzają.
Ja juz przelałam kasę do Elmiry tak jak pisałam czyli Ty Rita przelejesz mi w sumie 130 zł:) Ja sobie reszte kasy poodbieram:) To 50 zł przeleję na konto osoby która bedzie zbierac na transport tamtej suni to Anita_happy podasz mi namiary jak mozesz.
Mam nadzieje ze wszystko dość przejrzyście napisałam choć pewna tego nie jestem:)
Ale żeby jeszcze trochę zagmatwać to napiszę że Magda, która będzie wydawała Dodka ze schronu też zaoferowała się że może pomóc finansowo w transporcie, ale jak dowiedziała sie że to już mamy, to zaproponowałam żeby dołożyła do transportu suni z nużycą, zadeklarowała 50 zł:loveu: więc na transport tamtej suni jest już 100 zł:) Na Magdę można liczyć więc to pewne:)

Posted

ale sie dzieje...JUTRO TULA jedzie do Gdańska..a DODEK - kierunek Poznań!!!!
SUPER!!!!!!!!!!!

Tula - dziękujemy, że myślisz o naszej maluszce:) przed nia dłuuuugaaaa droga:/
ale nadmorskie klimaty wyjdą jej na zdrowie...

Tula o 7.15 rusza w podróz swojego życia...DODEK- spakowany????jak ja sie cieszę, ze ten grubasek jedzie sobie!!!!

Posted

[quote name='anita_happy']ale sie dzieje...JUTRO TULA jedzie do Gdańska..a DODEK - kierunek Poznań!!!!
SUPER!!!!!!!!!!!

Tula - dziękujemy, że myślisz o naszej maluszce:) przed nia dłuuuugaaaa droga:/
ale nadmorskie klimaty wyjdą jej na zdrowie...

Tula o 7.15 rusza w podróz swojego życia...DODEK- spakowany????jak ja sie cieszę, ze ten grubasek jedzie sobie!!!!

Anita, mnie tez ucieszyla wiesc o dt i juz dzisiejszym wyjezdzie tej slicznej suni. Niech lyka duzo jodu i szybko wraca do zdrowka. Tymczasik zapowiada sie bosko:multi: Futro odrosnie piorunem i dziewczyna bedzie jak z bajki :loveu:

Dodzio ma przed soba zielona noc , juhuuuu :multi: Juz nie moge sie doczekac :oops:

Obojgu zycze szczescia i niech juz nigdy nie beda smutasami :multi:

Posted

Rita :lol: jutro nieco odetchniesz, wyobrazam sobie te goraca linie :lol:

Ja juz odliczam, az mnie skreca z niecierpliwosci :mad: robota poszla w kat i tak by nic z tego nie wyszlo, za duzo emocji :lol:

Moze beda jakies foty z podrozy, coooooo?:lol: Wiadomo juz, o ktorej zegna sie ze schroniskiem ?

Anita - pogratulowac :lol: Milo poczytac, ze Tulcia juz grzeje dupine :multi:

Posted

jestem wzruszona i bardzo niecierpliwie oczekuje jutrzejszego dnia.

my wszystkie mamy skowronki w brzuchu, a Dodi ? mysle, ze on tez juz sie szykuje do nowego zycia.

wszystkim uczestniczkom DUZA BUZKA

DOBRA ROBOTE ZROBILYSCIE

Posted

No to babeczki o 7 pobudka i 3mamy za Dodkowa podroz :lol:
Kava :lol: podobno psiaki czuja pismo nosem ;) Dodek pewnie zaczesuje juz grzywke :evil_lol:
Qrcze, jak tu wytrwac do jutra ?????? Dodek, badz dzielny i spisuj sie dobrze :loveu:

PS. Wariatkowo coraz bardziej realne :evil_lol: Ciekawe, czy tam maja net????

Posted

Pieski i koty odbieraja w nadzwyczajny sposob nasze fluidy. One doskonale czuja zmiany, ktore wkrotce nastapia.

Skowronie nastawialysmy mentalnie wtedy na ta dluga podroz, ktora ja czekala.

Dodi takze odbiera nasze mysli i uczucia swoimi radarkami, mimo ze teraz takie pokrecone je ma(hi,hi)

to zadziwiajace dla nas, ale my komunikujemy z milusinskimi wiele wiecej bez slow.

czasami proboje czytac ich mysli, ale ....

chyba jestem jednak analfabetka.
spijcie dobrze i do juterka.....

Posted

Kava napisał(a):
czasy sie zmienily dusje....

w tym wariatkowie do ktorego my trafimy jest takze net..... przeciez musimy dzialac dalej....

Aaaa, czyli jednym slowem zamkniecie w odosbobnieniu nie wyleczy nas z chorobska ;)

Dodziu :loveu: jeszcze jakies 7 godzin i jedziesz maluszku :multi: