Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

anita_happy napisał(a):
ja bym kazdego zawiozła...za paliwo only...a nawet pół..ale nie moge:/
muszę siedziec..sama koluje transport łysej ONki do Gdańska z tego samego miejsca co Dodek...

ehhh

Anita, masz PW a tam link do transportu , moze wypali :lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kava']ohhhhhhh Gott sei Dank.... ( Dzieki Boze)
nareszcie jest transport...

stoje na bacznosc i bede jutro rano czeakala na nr. konta, aby go poddac polskim kolezankom, moj przkaz tez bedzie 2-3 dni szedl.

moje nerwy...

Moje tez, ale miejmy nadzieje, ze wszystko wypali. Najwazniejsze, zeby w pore powiadomic schronisko i zeby synek byl gotowy do drogi. Zaczekam jeszcze do jutra z powiadomieniem Bea o planowanym terminie podrozy.

Z tymi przelewami jest faktycznie problem, choc mnie sie zdarzalo, ze byl juz na koncie nastepnego dnia.

Kava, zaciskamy kciuki :lol::multi: Na dobranoc przypomina sie uroczy Dodi :loveu:

Posted

dziewczyny kierowniczka schroniska będzie jutro powiadomiona, od niej wczoraj dowiedziałam się o tym że potrzebny jest transport Dodka bo na pewno ktoś z Was z nią rozmawiał, potem zadzwoniła do mnie Magda-nasza behawiorystka w tej sprawie i dostałam PW od Dusje:) dzięki temu dowiedziałam się że psiak ma wątek:) Magda bedzie jutro w schronie i powiadomi o wszystkim kierowniczkę, ja jak dogram z Elmirą godziny wyjazdu to zaraz Wam napiszę:)
Bardzo Wam dziękuję za wpłaty:loveu::loveu:
Jeśli chodzi o przekazanie pieniędzy na transport to może zróbmy tak, że ja założę ze swoich pieniędzy i przeleję całość na konto Elmiry a potem Wy zrobicie przelewy na moje konto, myśle że tak będzie najprościej, co uważacie?
A to sunia która ma jechać z Dodkiem:):

Posted

[quote name='tula']dziewczyny kierowniczka schroniska będzie jutro powiadomiona, od niej wczoraj dowiedziałam się o tym że potrzebny jest transport Dodka bo na pewno ktoś z Was z nią rozmawiał, potem zadzwoniła do mnie Magda-nasza behawiorystka w tej sprawie i dostałam PW od Dusje:) dzięki temu dowiedziałam się że psiak ma wątek:) Magda bedzie jutro w schronie i powiadomi o wszystkim kierowniczkę, ja jak dogram z Elmirą godziny wyjazdu to zaraz Wam napiszę:)
Bardzo Wam dziękuję za wpłaty:loveu::loveu:
Jeśli chodzi o przekazanie pieniędzy na transport to może zróbmy tak, że ja założę ze swoich pieniędzy i przeleję całość na konto Elmiry a potem Wy zrobicie przelewy na moje konto, myśle że tak będzie najprościej, co uważacie?
A to sunia która ma jechać z Dodkiem:):

Tula :multi::multi::multi: Super, jasne ze najlepiej na Twoje konto. Jesli wiec moge Cie prosic - to badz tak dobra i wyslij juz dane do wplat dla Kava i dla Migdalena, ktora rowniez pare minut temu dopytywala sie o nr rachunku.

Przynajmniej to juz bedzie z glowy :lol:

Ale bida z tej sunki - fajnie, ze ma DS i zeby byla juz zawsze szczesliwa. Moze dostaniemy jakies fotki z podrozy tej uroczej pary i relacje :lol:
Jeszcze raz dzieki :multi:

Posted

Jestem cioteczki:lol:wczoraj mnie zmogła infekcja:angryy:
Tula wielkie dzieki:multi:
Teraz prosze jeszcze raz o okreslenie jak beda wchodzic wplaty:roll:
rozumiem,ze wplata migdaleny i Sponsora z NK pojda na transport,a co z wplatami za DT,musimy to konkretnie uzgodnic,aby nie było zamieszania.

Czyli transport 130,-

z tego 100,- Sponsor
30,- migdalena/ a pozostale 20,- narazie nie wysyłaj pojdzie na ewentualne SPA dla Dodka/

Posted

Super dziewczyny:) dzięki wielkie:)
Monia z Pionek napisała mi że ma 70 zł na transport, to znaczy ze mamy o 50 zł za duzo:multi: To może jeśli sie zgodzicie to 50 zł dołozyc do transportu tej suni o której pisze Anita_happy?
Anita my mamy sporo wątków radomskich, oczywiście mogę wstawić linki:)

Posted

tula napisał(a):
Monia z Pionek napisała mi że ma 70 zł na transport, to znaczy ze mamy o 50 zł za duzo:multi: To może jeśli sie zgodzicie to 50 zł dołozyc do transportu tej suni o której pisze Anita_happy?

to moze na PW mi wyślij...bo my z pudzianem latali jak gupie z aparatem i robili foty..a teraz sie okaże, ze psy maja po dwa watki...

a za zapomoge - dziękujemsja...u nas potrza ok 540 zł na transport /jak bedzie transport z zamowienia..jak ktos od nas 350zł!!szok/

Posted

tula napisał(a):

Bylam na watku suni i masakra :-( - ona musi jak najszybciej do ciepelka, dlatego ja jestem ZA :lol: Bida ma juz DT i tylko potrzeba jej transportu.

Wyslalam PW do Bea z zapodaniem terminu podrozy i nr tel Elmiry.

Poprosilam rowniez o wyslanie Tuli namiarow na DT i tel. do kontaktu :lol:

Posted

BeaBono napisał(a):
Jestem, dusje wysłałam Ci pw

Dziekuje, chcialam odpisac, ale masz full :lol:

Dziewczyny, Bea prosi o ustalenie skarbnika :lol: zeby wplaty docieraly zbiorowo, my z poza kraju mamy mozliwosc bezposredniego przelewu do Bea :eviltong:

Kava :lol: jesli chcesz bezposrednio przelewac na konto Bea - mam dane i na PW chetnie podam.

Tula :lol: wyslalam Ci PW z adresem i telefonem Bea - kontaktujcie sie babeczki ze soba, zeby Dodzio elegancko dojechal.
Na pewno Bea powita go po staropolsku - chlebem i sola i kielonkiem czystej wytrawnej :evil_lol:

Posted

Czyli jak cioteczki uzgadniamy z tym wpłacaniem,bo sie troszke pogubiłam;)
Kava na konto DT,dusje tez/tak ?/ ja moge tez wpłacac do Bea,zostały wpłaty jednorazowe od migdalenki i Sponsora z NK:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Czyli jak cioteczki uzgadniamy z tym wpłacaniem,bo sie troszke pogubiłam;)
Kava na konto DT,dusje tez/tak ?/ ja moge tez wpłacac do Bea,zostały wpłaty jednorazowe od migdalenki i Sponsora z NK:roll:

Rita, ja wplace bezposrednio de Bea, jesli Kava zdecyduje tak samo - podam Jej namiary.

Za transport trzeba oddac Tuli 130 i jesli skorzystamy ze 100 sponsora plus 30 zl datku Migdaleny, to najlepiej chyba od razu przelac do Tuli na Jej konto. Migdalenie pozostaloby przelanie 20 zl na Twoje.

Posted

Dusje, moge tak jak i ty bezposrednio na Bea wplacac. Podaj dane.

czy za pazdziernik tez jest pelna kwota do placenia ( od soboty do konca miesiaca jest tylko tydzien) czy placimy za ten tydzien jedna czwarta?, czy zaczynamy wplaty od listopada?

Podajcie gdzie ma isc ta stowa jednorazowa ( na podroz) babka czeka na dane.

druga sponsorka, ktora deklarowala 50 zl miesiecznie tez ma wplacac na Bea ? czy na zbiorowe?

Posted

Opłata za DT zaczyna sie od chwili przybycia tam piesku,czy tak ?
Czyli ewentualnie na mnie pojdzie to 20,- od migdaleny,ale co z ta deklaracja miesieczna od Pani/Kavy/czy to sponsorka z kraju ?

Posted

tula napisał(a):
dziewczyny ja swoje konto podam na PW jak juz bedzie po transporcie, nie ma presji:)

Tula, ale jesli sponsorka chce juz wplacic to podaj szybko Kavie i bedzie po klopocie :lol:

Kava, puszczam PW z danymi do przelewu :lol:

Posted

rita60 napisał(a):
Opłata za DT zaczyna sie od chwili przybycia tam piesku,czy tak ?
Czyli ewentualnie na mnie pojdzie to 20,- od migdaleny,ale co z ta deklaracja miesieczna od Pani/Kavy/czy to sponsorka z kraju ?

Rita, oplacamy od dnia przybycia Dodka, czyli od soboty.

Czy Ty mozesz zostac skarbnikiem, podac dane do wplat i umiescic deklaracje w 1 poscie?

Motamy sie z tymi wplatami, sponsorki sie wycofaja i bedzie kicha. Kava pisze o 2 sponsorce ofiarujacej 50 zl i moim zdaniem ta deklaracja moglaby trafic do Ciebie. Wyslesz hurtowo do Bei i po sprawie.

Jesli Tula nie da na razie danych - to rowniez wplata od 2 sponsorki i Migdaleny na Twoje konto, pozniej wyplacisz Tuli.

Moze tak byc?

Posted

rita60 napisał(a):
Ok,to do kogo wysłac dane do przelewu ?
W pierwszym poscie sa deklaracje,sprawdzcie czy sie zgadza.

Dane wyslij Kavie i Migdalenie :lol: Kava rozprowadzi do sponsorow, a ja wysylam Ci na PW dane Bea do wplat krajowych, ok? :lol:

Posted

Kava napisał(a):
dobrze dzialasz dusje

Miewam chwilami przeblyski inteligencji, a generalnie non stop w stanie pomrocznosci jasnej :evil_lol:

Pokim wiec w formie, podsumowuje:

Tula otrzymala ode mnie namiary i nr tel do Bea.
Bea zas - nr tel do Elmiry odpowiedzialnej za transport

Rita otrzymala dane Bea do przelewow krajowych

Kava - do przelewow zagranicznych

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: szlaczek