Ashaski Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Leyla napisał(a):O moj Boze jaka sierotka!!!! nateszcie opuscil schron. W jego oczach jest tyle nadziei.. Dobra robota Ashaski:p podziękowania należą się Dei, która zawiozła Gawła do hotelu i zrobiła zdjęcia ;D Quote
Leyla Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ashaski napisał(a):podziękowania należą się Dei, która zawiozła Gawła do hotelu i zrobiła zdjęcia ;D Oczywiscie , Dei tez dziekuje...Baaaaardzoooo!!!:Rose: gawel sam nie jest, ma przyjaciol:p Quote
holly101 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Brawo Dziewczyny - Gaweł jest cudowny! Zasługuje na wszystko co najlepsze... Quote
Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 I ja się bardzo cieszę. I wiem, że wyjdę na marudę, ale trzeba dozbierać deklaracje. Quote
wujek & ciocia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 super, ze już w hotelu :) a ile trzeba uzbierać na te operacje ? Quote
stzw Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 wujek & ciocia napisał(a):super, ze już w hotelu :) a ile trzeba uzbierać na te operacje ? Nie mam pojęcia. Na razie trzeba uspokoić biegunkę, potem fryzjer , odrobaczenie a na końcu wet - kastracja, ząbki i zaszycie oka. Ogólnie facet jest w niezłej formie - ma apetyt, rusza się żwawo i sprawia wrażenie zdrowego gościa. Jest dosyć przerażony jak się do niego wyciąga ręce - przed pierwszym spacerkiem nie chciał się zapiąć na smycz - zwiał do budy. No i nie da się go przytulić - śmierdzi okrutnie! Quote
Leyla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Witaj Gawelku, jak tam nowe zycie?? fajne?? Quote
kinia098 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dziewczyny, przepraszam nie mogę pomóc :( a psiak taki kochany z pysiaka :( Quote
ciocia & wujek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Witam Cioteczki i Gawełka! :-) Jeżeli będziecie niedługo robić jakiś bazarek dla Gawełka, to mogę przesłać kilka fantów (głównie bożonarodzeniowych) pzdr Quote
Zofija Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ewatonieja napisał(a): ale piękny banerek! dziękujemy:) Quote
Ashaski Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ewatonieja napisał(a): ha, super ;D Gaweł wybiera się wkrótce do weta i fryzjera. Czekamy na wieści. Quote
Dea Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A ja chciałam tylko dodać do tematu, że Gaweł jednak potrafi szczekać:-) W drodze nawet nie pisnął, nic, w schronie też nie zauważyłam, za to podobno w hoteliku pyskuje ile wlezie psu sąsiada. Z hotelowymi dogaduje się dobrze, widocznie pies sąsiada nie w jego typie jest;-) Quote
Ashaski Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 paulinken napisał(a):Przelałam swoją deklarację :) Ogromne Dzięki! Quote
Punisher Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja tez wpłaciłem swoja deklaracje oraz jednorazówkę Quote
stzw Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Opakowanie nifuroksazydu i nie ma biegunki ;-)) Teraz fryzjer, bo jak mi lekarz powie "proszę przytrzymać psa" to się do niego przykleję na zawsze. Gaweł macha ogonem na powitanie. Dwa razy dziennie wypuszczamy go z kojca na "zwiedzanie terenu". Zaczyna reagować na wołanie, ale nic lepiej nie działa niż pełna micha. Mimo, że w przeciwieństwie do innych psów nie lubi swojego kojca, to za jedzeniem włazi bez problemu. Sforsowanie płotu zupełnie go nie interesuje. Zdjęcia będą dopiero po fryzjerze. Mam nadzieję, że wystarczy go tylko wykąpać i rozczesać i że nie trzeba będzie go golić bo ma być zimno. Jakby co, to mu założę ubranko, jeżeli będzie taka konieczność. Quote
Leyla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 och jak milo czytac takie newsy:p Gawel nasiedzial sie juz w boksie, teraz by pobiegal;) Quote
Recommended Posts