Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
O moj Boze jaka sierotka!!!! nateszcie opuscil schron. W jego oczach jest tyle nadziei.. Dobra robota Ashaski:p

podziękowania należą się Dei, która zawiozła Gawła do hotelu i zrobiła zdjęcia ;D

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ashaski napisał(a):
podziękowania należą się Dei, która zawiozła Gawła do hotelu i zrobiła zdjęcia ;D

Oczywiscie , Dei tez dziekuje...Baaaaardzoooo!!!:Rose: gawel sam nie jest, ma przyjaciol:p

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
super, ze już w hotelu :)

a ile trzeba uzbierać na te operacje ?

Nie mam pojęcia. Na razie trzeba uspokoić biegunkę, potem fryzjer , odrobaczenie a na końcu wet - kastracja, ząbki i zaszycie oka. Ogólnie facet jest w niezłej formie - ma apetyt, rusza się żwawo i sprawia wrażenie zdrowego gościa. Jest dosyć przerażony jak się do niego wyciąga ręce - przed pierwszym spacerkiem nie chciał się zapiąć na smycz - zwiał do budy. No i nie da się go przytulić - śmierdzi okrutnie!

Posted

A ja chciałam tylko dodać do tematu, że Gaweł jednak potrafi szczekać:-) W drodze nawet nie pisnął, nic, w schronie też nie zauważyłam, za to podobno w hoteliku pyskuje ile wlezie psu sąsiada. Z hotelowymi dogaduje się dobrze, widocznie pies sąsiada nie w jego typie jest;-)

Posted

Opakowanie nifuroksazydu i nie ma biegunki ;-))
Teraz fryzjer, bo jak mi lekarz powie "proszę przytrzymać psa" to się do niego przykleję na zawsze.
Gaweł macha ogonem na powitanie. Dwa razy dziennie wypuszczamy go z kojca na "zwiedzanie terenu". Zaczyna reagować na wołanie, ale nic lepiej nie działa niż pełna micha. Mimo, że w przeciwieństwie do innych psów nie lubi swojego kojca, to za jedzeniem włazi bez problemu. Sforsowanie płotu zupełnie go nie interesuje.
Zdjęcia będą dopiero po fryzjerze. Mam nadzieję, że wystarczy go tylko wykąpać i rozczesać i że nie trzeba będzie go golić bo ma być zimno. Jakby co, to mu założę ubranko, jeżeli będzie taka konieczność.