Ashaski Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Aga- napisał(a):mogę za razie zadeklarować 20 zł miesięcznie, może ktoś się dołączy, by wyciągnąć go ze schronu... pomóżcie... Punisher napisał(a):deklaruje 50 zl miesiecznie na Gawla Ogromne Dzięki dla Was Quote
Zofija Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ashaski napisał(a):ode mnie niestety tylko 5 zł Super! Nie ma tylko, każdy daje ile moze Quote
Zofija Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Punisher napisał(a):deklaruje 50 zl miesiecznie na Gawla bardzo dziękuję!!!! Quote
Zofija Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzisiaj będę dzwonić do Hoteliku za Bielskiem, czy ewentualnie było by miejsce dla Gawełka. Jednak brakuje jeszcze składek Quote
Aga- Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 może jednak ktoś dołoży grosik na Gawełka??? Quote
yolanovi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 biedny psiak -mogę dorzucić 25 zł jednorazowo. proszę o nr konta Quote
yolanovi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ok - już doczytałam dane do przelewów na pierwszej stronie. przelew poszedł. sorry za niespostrzegawczość:oops: Quote
Ashaski Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='yolanovi']biedny psiak -mogę dorzucić 25 zł jednorazowo. proszę o nr konta[/QUOTE] Wielkie dzięki!! Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 jestem i zapisuję..dzięki Ashaki za zaproszenie:) Quote
bela51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zaznaczam, ale nie wiem czy cos wyskrobie. jeszcze pare deklaracji i pójde mieszkac pod most. Moze jakies bazarki sie uda dla niego zmontowac... Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 u mnie zabrakło światła w domu...na razie nie z przyczyn finansowych, ale też nie wiem jak będzie, jak będa takie wysypy bid do pomocy:razz::razz::p:p:p Quote
Cajus JB Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ashaski dziękuję za zaproszenie. Zbyt długo jestem na forum i moje możliwości się wyczerpały. Jedyne co mogę dać to 10 zł stałej. Postaram się zaprosić kilka osób. Wiadomo już co z hotelikiem? Quote
mru Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 o matko, jak rany, ale fajny :( rozgłaszam ...! Quote
Shania Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cajuś cudownie..ja tylko podnosic mogę....dzięki:):):) Quote
Ashaski Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Cajus JB']Ashaski dziękuję za zaproszenie. Zbyt długo jestem na forum i moje możliwości się wyczerpały. Jedyne co mogę dać to 10 zł stałej. Postaram się zaprosić kilka osób. Wiadomo już co z hotelikiem? Ogromne dzięki dla ciebie. Jest miejsce dla Gawła w hoteliku ale koszt to 300 zł miesięcznie, póki nie uzbieramy takich składek Gaweł musi pozostać tam gdzie jest... Quote
paulinken Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To i ode mnie 10 zł stałej... już nie wyrabiam... Ogłaszajcie go mocno! No i porozsyłajcie wątek, bo ja tu trafiłam z innego przez link. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Paulinken ja widze, że wizja mostu u Ciebie jest coraz bardziej realna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paulinken Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Shania napisał(a):Paulinken ja widze, że wizja mostu u Ciebie jest coraz bardziej realna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź nic nie mów ;) Nie dość, że most to jeszcze pewnie rozwód ;) Ale serce mi się kraje, jak patrzę na te bidy... liczę też trochę na to, że trochę moich deklarowiczów domki znajdzie... Quote
marra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cioteczki zajrzyjcie proszę do Chestera-liska wyrwanego z łańcuchowej wegetacji :( http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-szuka-prawdziwego-domu-( Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wiem Paulinken..wiem, a o rozwód sie nie martw, ja już po..nie było tak źle i mogę się o wiele więcej zwierzakami zająć:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts