Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga- napisał(a):
mogę za razie zadeklarować 20 zł miesięcznie, może ktoś się dołączy, by wyciągnąć go ze schronu... pomóżcie...

Punisher napisał(a):
deklaruje 50 zl miesiecznie na Gawla

Ogromne Dzięki dla Was

Posted

u mnie zabrakło światła w domu...na razie nie z przyczyn finansowych, ale też nie wiem jak będzie, jak będa takie wysypy bid do pomocy:razz::razz::p:p:p

Posted

Ashaski dziękuję za zaproszenie. Zbyt długo jestem na forum i moje możliwości się wyczerpały. Jedyne co mogę dać to 10 zł stałej. Postaram się zaprosić kilka osób.

Wiadomo już co z hotelikiem?

Posted

[quote name='Cajus JB']Ashaski dziękuję za zaproszenie. Zbyt długo jestem na forum i moje możliwości się wyczerpały. Jedyne co mogę dać to 10 zł stałej. Postaram się zaprosić kilka osób.

Wiadomo już co z hotelikiem?

Ogromne dzięki dla ciebie. Jest miejsce dla Gawła w hoteliku ale koszt to 300 zł miesięcznie, póki nie uzbieramy takich składek Gaweł musi pozostać tam gdzie jest...

Posted

Shania napisał(a):
Paulinken ja widze, że wizja mostu u Ciebie jest coraz bardziej realna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Weź nic nie mów ;) Nie dość, że most to jeszcze pewnie rozwód ;) Ale serce mi się kraje, jak patrzę na te bidy... liczę też trochę na to, że trochę moich deklarowiczów domki znajdzie...

Posted

wiem Paulinken..wiem, a o rozwód sie nie martw, ja już po..nie było tak źle i mogę się o wiele więcej zwierzakami zająć:diabloti::diabloti::diabloti: