Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ola, sorry, ale ja nie mam czasu kilka razy dziennie zagladac na watek i sprawdzac czy odpowiedzialas;
na pewno masz cos wazniejszego do roboty - rozumiem to, ale ja tez sie nie nudze;
mam nadzieje, ze te ogloszenia pomoga (o ile dojda do skutku), psy znajda dobre domy, a wlasciciele suki ja wysterylizuja;
dla mnie EOT

Posted

Kolejne dwa pieski znalazły dom . Jeśli chodzi o domy to są sprawdzone.Trzy pieski poszły do znajomych natmiast jedną sunię zanieśli osobiście także widzieli warunki

Posted

Ola18 napisał(a):
Kolejne dwa pieski znalazły dom . Jeśli chodzi o domy to są sprawdzone.Trzy pieski poszły do znajomych natmiast jedną sunię zanieśli osobiście także widzieli warunki

A skąd te domy wiedzą o psiakach ?

Posted

Przypuszczam, że domy się znajdują na zasadzie poczty pantoflowej.
Tylko niech nowi właściciela wysterylizują suczki przynajmniej, bo za pół roku będzie to samo

Posted

Zostały już tylko trzy szczeniaczki. Moja siostra pytała gdzie są ogłoszenia bo na razie to szczeniaczki trafiły do znajomych albo do ludzi z allegro ,które oni sami zrobili.

Posted

Ola18 napisał(a):
Zostały już tylko trzy szczeniaczki. Moja siostra pytała gdzie są ogłoszenia bo na razie to szczeniaczki trafiły do znajomych albo do ludzi z allegro ,które oni sami zrobili.

Olu jakby ci to napisać ....może poprostu napisze prosto z mostu że moja pytała czy ktoś wogóle za nie ma zamiar zapłacić
wiesz ja moge je zrobić noł problem tylko wypadało by coś napisać czy moge? czy zrobie? nawet bez tej opłaty a nie udawać greka...sory

Posted

Ola18 napisał(a):
Przecież zapłacili.Został już tylko jeden szczeniaczek!:multi:

Olu uwiez mi jeśli ta wpłata do mnie dojdzie napewno tu o tym napisze
czy mam rozumiec ze sugerujesz mi ze ukrywam ten fakt

Posted

Ola18 napisał(a):
Matko jedyna!Chciałam tylko zasygnalizować że dokonaliśmy wpłaty.Nic nie sugeruję.

jesli wpłata do mnie dojdzie odrazu ja odeślę skoro psiaki maja juz domki to ogłoszenia nie potrzebne