kakadu Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 jak pisalam - nie mam doswiadczenia w oglaszaniu szczeniakow - czy pomysl, zeby umiescic zdjecie mamy i pod nia wszystkie szczeniaczki bedzie dobry? czy lepiej same szczeniaczki? ja w sieci nie zrobie ogloszen, ale mozna wykupic na bazarku caly komplet; moge zrobic tylko taki plakacik do wywieszania w lecznicach z numerem telefonu/mailem; jaka bedzie ewentualnie pomoc opiekunow w transporcie - do ilu kilometrow sa sklonni podrzucic szczeniaka? czy dobrze patrze, ze swidnik jest na wschod od lublina? i czy podawalas olu jakies namiary do kontaktu? bo juz nie ogarniam... Quote
Ola18 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Myślę ,że lepiej jest wstawić zdjęcie samych szczeniaczków bo one chyba nie będą podobne do mamy.Kontakt jest na pierwszej stronie .Myślę ,że jak zaczną się zgłaszać chętni to jakoś się dogadają z właścicielami szczeniaczków. Quote
Atomowka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tak można wrzucić same szczeniaki do ogłoszeń, ew osobom bardziej zainteresowanym przesłać wtedy fotę matki. Swoją drogą śliczne i słodkie szczylki Quote
kakadu Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 dostalam odpowiedz od martynap ktora robila bazarek ogloszeniowy - mimo, ze juz sie skonczyl pomoze nam; zaraz sie znia bede kontaktowac, ale powstaje pytanie - kto placi za komplet ogloszen? wiem, ze to tylko 10 zlotych, ale... olu, moze ci opiekunowie sie doloza do interesu? tu jest link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/194133-Og%C5%82oszenia!!!!Na-chore-4-tyg.kocieta-*-KONIEC*/page2 jest do drugiej stroniy bo jakis byl problem i wszyskie niezbedne dane sa wlasnie na niej; Quote
Atomowka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jasne niech odpowiedzialny właściciel płaci Quote
Ola18 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Państwo piesków oczywiście zapłacą .Potrzebujemy tylko danych do przelewu. Quote
kakadu Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 postaram sie wieczoram jakos to ogarnac, a jak nie to moze w weekend - przepraszam, ale jakis zwariowany czas plus bazarki do pilnowania i juz mi sie maci w glowie... Quote
Ola18 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Nie chciałabym nikogo poganiać ale właściciele szczeniaczków się niecierpliwią. Quote
Asior Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 no chyba żartujesz?? nie dość że rozmnożyli psa, nie dość , ze chcemy ZA NICH zrobić całą czarną robotę to ONI SIĘ NIECIERPLIWIĄ???? no nie do wiary :roll: Quote
kakadu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 czy oprocz tego, ze sie niecierpliwia to jeszcze cokolwiek robia, zeby psom znalezc domy? mam nadzieje, ze tak, bo nawet 60 ogloszen w sieci nie daje zadnej gwarancji niestety... i do tego - sorry moze jestem slepa, ale nie widze zadnego kontaktu na pierwszej stronie; najlepszy bylby numer telefonu moim zdaniem plus mail; Quote
kakadu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 poniewaz to bedzie bardzo duzy pakiet ogloszen dla 10 psow i to zajmie dziewczynom znacznie wiecej czasu niz zwykle ogloszenie, a bazarek jest juz zakonczony, powiedz olu, ze te ogloszenia beda kosztowly 20 zlotych (normalna cena dla jednego zwierzaka to 10); i daj znac, czy i kiedy wplaca pieniazki; numer rachunku masz na pw; Quote
MartynaP Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ogłosze je na "dwa razy" czyli pięć osobno i drugą piątkę osobno bo pewnie na większość portali nie wejdzie 10 zdjęć. będę potrzebowała też maila bez niego nieda rady i pytanie mam jeszcze czy kontakt będzie ola na ciebie czy na właścicieli?? pytam bo jak będzie z umową adopcyjną? dobrzeby było ją podpisac Quote
Ola18 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Faktycznie nie ma kontaktu już podaję tel.509269888 mail za chwilę Quote
Ola18 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Faktycznie nie ma kontaktu już podaję tel.509269888 mail za chwilę Quote
kakadu Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 dostalas moje pw? tam jest numer rachunku; jak zdobedziesz adres mailowy to ja juz wysle wszystko do martynap; Quote
kakadu Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 no i co bedzie z ty mailem? czekac czy dawac ogloszenie tylko z numerem telefonu? Quote
Ola18 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Przepraszam ale nie mogę dogadać się z siostrą ,która pojechała na wycieczkę szkolną . Dajcie na razie tylko nr.telefonu .Myślę ,że większość ludzi będzie dzwonić. Quote
MartynaP Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Ola18']Przepraszam ale nie mogę dogadać się z siostrą ,która pojechała na wycieczkę szkolną . Dajcie na razie tylko nr.telefonu .Myślę ,że większość ludzi będzie dzwonić.[/QUOTE] do ogłoszen mail jest wymagany i to nie moj wymysł musza przyjsc linki aktywacyjne,potwierdzenia dodania ogłoszenia Quote
Asior Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Olu, naprawdę.. uważam, że to śmieszne... skoro przy takich rzeczach jest problem, to w życiu nie uda Ci się namówić ich na zabieg.. My pomożemy im pozbyć się problemu a oni oleją zabieg... uważam, że to przegięcie... no ale może się mylę... :shake: Quote
MartynaP Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Asior']Olu, naprawdę.. uważam, że to śmieszne... skoro przy takich rzeczach jest problem, to w życiu nie uda Ci się namówić ich na zabieg.. My pomożemy im pozbyć się problemu a oni oleją zabieg... uważam, że to przegięcie... no ale może się mylę... :shake:[/QUOTE] tymbardziej ze Ola chyba ma swojego maila skoro jest na dogo ;) Quote
Recommended Posts