Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak pisalam - nie mam doswiadczenia w oglaszaniu szczeniakow - czy pomysl, zeby umiescic zdjecie mamy i pod nia wszystkie szczeniaczki bedzie dobry? czy lepiej same szczeniaczki? ja w sieci nie zrobie ogloszen, ale mozna wykupic na bazarku caly komplet; moge zrobic tylko taki plakacik do wywieszania w lecznicach z numerem telefonu/mailem; jaka bedzie ewentualnie pomoc opiekunow w transporcie - do ilu kilometrow sa sklonni podrzucic szczeniaka?
czy dobrze patrze, ze swidnik jest na wschod od lublina?
i czy podawalas olu jakies namiary do kontaktu? bo juz nie ogarniam...

Posted

Myślę ,że lepiej jest wstawić zdjęcie samych szczeniaczków bo one chyba nie będą podobne do mamy.Kontakt jest na pierwszej stronie .Myślę ,że jak zaczną się zgłaszać chętni to jakoś się dogadają z właścicielami szczeniaczków.

Posted

dostalam odpowiedz od martynap ktora robila bazarek ogloszeniowy - mimo, ze juz sie skonczyl pomoze nam; zaraz sie znia bede kontaktowac, ale powstaje pytanie - kto placi za komplet ogloszen? wiem, ze to tylko 10 zlotych, ale...
olu, moze ci opiekunowie sie doloza do interesu?
tu jest link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/194133-Og%C5%82oszenia!!!!Na-chore-4-tyg.kocieta-*-KONIEC*/page2

jest do drugiej stroniy bo jakis byl problem i wszyskie niezbedne dane sa wlasnie na niej;

Posted

postaram sie wieczoram jakos to ogarnac, a jak nie to moze w weekend - przepraszam, ale jakis zwariowany czas plus bazarki do pilnowania i juz mi sie maci w glowie...

Posted

no chyba żartujesz?? nie dość że rozmnożyli psa, nie dość , ze chcemy ZA NICH zrobić całą czarną robotę to ONI SIĘ NIECIERPLIWIĄ????
no nie do wiary :roll:

Posted

czy oprocz tego, ze sie niecierpliwia to jeszcze cokolwiek robia, zeby psom znalezc domy? mam nadzieje, ze tak, bo nawet 60 ogloszen w sieci nie daje zadnej gwarancji niestety...

i do tego - sorry moze jestem slepa, ale nie widze zadnego kontaktu na pierwszej stronie; najlepszy bylby numer telefonu moim zdaniem plus mail;

Posted

poniewaz to bedzie bardzo duzy pakiet ogloszen dla 10 psow i to zajmie dziewczynom znacznie wiecej czasu niz zwykle ogloszenie, a bazarek jest juz zakonczony, powiedz olu, ze te ogloszenia beda kosztowly 20 zlotych (normalna cena dla jednego zwierzaka to 10); i daj znac, czy i kiedy wplaca pieniazki; numer rachunku masz na pw;

Posted

ogłosze je na "dwa razy" czyli pięć osobno i drugą piątkę osobno bo pewnie na większość portali nie wejdzie 10 zdjęć.
będę potrzebowała też maila bez niego nieda rady

i pytanie mam jeszcze czy kontakt będzie ola na ciebie czy na właścicieli?? pytam bo jak będzie z umową adopcyjną? dobrzeby było ją podpisac

Posted

Przepraszam ale nie mogę dogadać się z siostrą ,która pojechała na wycieczkę szkolną . Dajcie na razie tylko nr.telefonu .Myślę ,że większość ludzi będzie dzwonić.

Posted

[quote name='Ola18']Przepraszam ale nie mogę dogadać się z siostrą ,która pojechała na wycieczkę szkolną . Dajcie na razie tylko nr.telefonu .Myślę ,że większość ludzi będzie dzwonić.[/QUOTE]

do ogłoszen mail jest wymagany i to nie moj wymysł
musza przyjsc linki aktywacyjne,potwierdzenia dodania ogłoszenia

Posted

Olu, naprawdę.. uważam, że to śmieszne... skoro przy takich rzeczach jest problem, to w życiu nie uda Ci się namówić ich na zabieg.. My pomożemy im pozbyć się problemu a oni oleją zabieg... uważam, że to przegięcie... no ale może się mylę... :shake:

Posted

[quote name='Asior']Olu, naprawdę.. uważam, że to śmieszne... skoro przy takich rzeczach jest problem, to w życiu nie uda Ci się namówić ich na zabieg.. My pomożemy im pozbyć się problemu a oni oleją zabieg... uważam, że to przegięcie... no ale może się mylę... :shake:[/QUOTE]
tymbardziej ze Ola chyba ma swojego maila skoro jest na dogo ;)