Jump to content
Dogomania

!!! LIPSKO, czy na DOGO jest LIPSKO ???! - POMOZCIE ODEBRAC PSY SADYSCIE !!!

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
Abra sama to nie ma sensu żebyś jechała. Bedziesz się z chamem sama kłócić, potrzebne wsparcie bez wątpienia.
Ile to Lipsko jest od Radomia? Chyba całkiem blisko, może ktoś stamtąd sprawdziłby chociaż czy psiaki nadal są?

Co do klotni Abry z chamem to jest idealna :evil_lol: , juz to widze :)! facet by przeprosil, ze zyje i cmoknal w raczke Abre jeszcze :) ! ona jest akurat do takiej akcji :) Tylko czemu kyrde znowu mialaby byc sama...?!?!?! Wrrrrrrrrrrrrr... :shake::shake::shake:
Ok, zmieniam tytul, ale i tak nikt d.u.p.y. pewnie nie ruszy :(

Posted

DOstałam watek na PW..jestem..ale co ja tu mogę..???:( Nic....jedynie bardzo się zasmuciłam:(
Chyba że roześlę watek do znajomych..ale z jakiej okolicy najlepiej byloby szukac ludzi..??

Posted

Ania102 napisał(a):
gonia66 jeśli możesz prosimy o pomoc w rozsyłaniu wątku, może któraś z nas trafi akurat na kogoś z okolic
No ok...tyle moge pomoc oczywiscie:) Tylko podpowiedzcie chociaz w jakie rejony pisac najlepeij:)

Posted

Paulina... najpierw się lekko załamałam po przeczytaniu Twojego komentarza, a potem pomyslałam, że masz prawo mieć o mnie takie zdanie :) Na podstawie jedynie nam znanych faktów :)
I tak Cię kocham:)

Qrcze.. to jest spory kawałek od Radomia. Spróbuję ogarnąć te klimaty we wtorek. Zobaczę co i jak.
Ania - bliżej od Ciebie byłoby ludziom z Opola Lubelsakiego czy Ostrowca.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Paulina... najpierw się lekko załamałam po przeczytaniu Twojego komentarza, a potem pomyslałam, że masz prawo mieć o mnie takie zdanie :) Na podstawie jedynie nam znanych faktów :)
I tak Cię kocham:)

Qrcze.. to jest spory kawałek od Radomia. Spróbuję ogarnąć te klimaty we wtorek. Zobaczę co i jak.
Ania - bliżej od Ciebie byłoby ludziom z Opola Lubelsakiego czy Ostrowca.

Abra, toz wiesz, ze ozor moj sarkastyczny, a slowa zlego nie dam na Ciebie powiedziec! ;)
To pozytywna cecha walczyc o swoje ;)
JAK TO JAKIE OT REJONY GONIU??/ LIPSKO, jak w tytule....

Posted

To jak? Tylko Abra jutro ewentualnie jedzie:angryy:, cuuudnie ...:placz:

Do mnie dzis przyjezdza ten bity, stary pies z Wawy :( Wiec DT mam zapchany, ale pies jest przejsciowo - dalej bedzie hotelik albo DT... Mimo wszystko warto pjechac i ocenic sytuacje!!!

Posted

Paulina78 napisał(a):
To jak? Tylko Abra jutro ewentualnie jedzie:angryy:, cuuudnie ...:placz:

Do mnie dzis przyjezdza ten bity, stary pies z Wawy :( Wiec DT mam zapchany, ale pies jest przejsciowo - dalej bedzie hotelik albo DT... Mimo wszystko warto pjechac i ocenic sytuacje!!!

Obawiam się, że ja też chyba jutro nie pojadę.
Przyjrzałam sie mapie duzo dokładniej... Z Radomia, w którym jutro będę (i będę zajęta wieloma sprawami) do Lipska jest ok.80km (i z powrotem drugie tyle). Z Lipska do Maruszowa dodatkowe 8km.
Ze Starachowic, od Ani - chyba jeszcze więcej (droga poza tym "naokoło")

Chyba narobiłam zamieszania... No cóż zobaczę jak jutro będę stała z czasem.
Może jednak znajdzie się ktoś z okolic, kto da radę chociaż sprawdzić, czy facet ma te szczeniaki?
Bliższe, większe miejscowości to: Iłża, Józefów n/Wisłą, Zwoleń, Ostrowiec Świętokrzyski.

Posted

Paulina ja naprawdę mogę tam podjechać jeśli nikt bliżej się nie znajdzie- już mam z kim:) i nie ja bede prowadzic więc dojedziemy. Tylko co dalej z psami??? Co z suczką? Ktoś ją weźmie na DT, bo przecież Ty nie możesz bo gdzie?...

Posted

Ania102 napisał(a):
Paulina ja naprawdę mogę tam podjechać jeśli nikt bliżej się nie znajdzie- już mam z kim:) i nie ja bede prowadzic więc dojedziemy. Tylko co dalej z psami??? Co z suczką? Ktoś ją weźmie na DT, bo przecież Ty nie możesz bo gdzie?...

Aniu, pojechac, chociaz zobaczyc... Jak sa to zadzwon do mnie - na razie nie mam tego biedaka maltretowanego :( Pewnie wiesz :(?

Posted

Ania102 napisał(a):

Ania, dasz radę taki kawał? To świetnie. A o której byś tam była?
Gdyby potwierdził się fakt, że maluchy są, i jest szansa ich odebrania -być może udałoby m i się przejąć je od Ciebie w okolicach Radomia, może Iłży.... Suczki też lepiej nie zostawiać. Mam Twój nr telefonu. skontaktuję się z Tobą jutro.

Posted

Wiem kochan właśnie wyczytałam:-( Mam nadzieję, że trafi cały i zdrowy do Ciebie. W środę się wstępnie umówiłam z aagata- nową dogomaniaczką- mobilną:)
Tylko jechać 60 km i zobaczyc? A nie ma żadnej opcji DT? Ktoś je chciał przecież wyrwac...i co?

Posted

Nie znam nikogo stamtąd.
Byłam 1 raz w życiu w Lipsku, służbowo, nawet niedawno, z miesiąc temu może .... Z Lublina do Lipska jest masakryczny kawał drogi jeśli akurat panowie z promu akurat popiją w Solcu nad Wisłą i przestaną przeprawiać samochody,to trzeba zawracać na most na Wiśle do Puław lub do Annopola, ze 100 km robi się ze 180 ... masakra i droga tragiczna. Tam po tej samej stronie Wisły jest Zwoleń, Ostrowiec Świętokrzyski - też nikogo stamtąd co prawda nie kojarzę, ale mają najbliżej i nie muszą nadrabiać drogi, żeby Wisłę przejechać.

Posted

Ania102 napisał(a):
Witamy na wątku i prosimy o pomoc w zlokalizowaniu kogoś z dogo z okolic
Wysłałam sporo zaproszeń i dziekuje bardzo wszystkim osobom, ktore tu weszły..".co dwie głowy...":))...martwie sie o te psiaki...czy jeszcze tam są..??CZy zyja..a jak ma sie ten "poturbowany"...:(....oby pomoc nie przyszła za późno..:(

Posted

MAm ogromną nadzieje, ze jak nas bedzie wiecej to i wiecej pomysłow...dlatego pomoc w rozsyłaniu watku bezcenna...myśle, ze jeśli chcemy pomóc tym maluszkom, to naprawde czas nas goni...:(

Posted

Maluchy i mamusię trzeba znaleźć w trakcie ich tradycyjnej, ulicznej wędrówki, nie ma dwóch zdań.
Ewentualnie nagrać jakoś te szosowe peregrynacje psiej rodzinki i interwencja ze stowarzyszenia, interwencyjne odebranie psów.
O ile jeszcze żyją ....

Posted

E-S napisał(a):
(...) Tam po tej samej stronie Wisły jest Zwoleń, Ostrowiec Świętokrzyski - też nikogo stamtąd co prawda nie kojarzę, ale mają najbliżej i nie muszą nadrabiać drogi, żeby Wisłę przejechać.

Ostrowiec, piszcie do iwop i Viris, podpytajcie je o dalsze nicki.