Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Narazie wiemy tylko tyle ze jest...jest juz od lipca, zostala przywieziona z interewncji w zielonej obrozce, nie wykazuje agresji....jest, siedzi w schroniskowym boksie i czeka...nie rzuca sie w oczy, ginie w tlumie innych psow czekajacych na szanse i nowe zycie...
Czy dlugo bedzie tak czekac?
Czy moze zgasnie za kratami jak Pan Fruzio ktorego nie zdazylismy uratowac?
Moze nie jest najpiekniejszym corsiakiem, moze daleko jej do wzorca i idealnego eksterieru...ale to spojzenie, smutek w psich oczach...
Moze ktos ja pokocha??

Zbieramy deklaracje na oplacenie hotelu - 380zl miesiecznie....

Posted

[quote name='ageralion']Jestem :) Moze teraz bede pamietala o zrobieniu jej fotek :oops:[/QUOTE]

I jesli sie uda czegos o niej dowiedziec bede wdzieczna, nie mam chyba nikogo w Szczecinie od CCtow zeby podskoczyl i dopytal czy zabral na spacerek niestety:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']I jesli sie uda czegos o niej dowiedziec bede wdzieczna, nie mam chyba nikogo w Szczecinie od CCtow zeby podskoczyl i dopytal czy zabral na spacerek niestety:shake:[/QUOTE]
Jesli sunia jest w boksie zbiorowym to nie mozemy wziac jej na spacer :(

Posted

[quote name='ageralion']Jesli sunia jest w boksie zbiorowym to nie mozemy wziac jej na spacer :([/QUOTE]

Ojjj , ale jesli jest w zbiorowym to znaczy ze sie w miare dogaduje z innymi psami co znacznie ulatwia nam sprawe :)
Jak tylko Elza pojedzie do DS to pomyslimy nad transportem do Wawki...bedzie pewnie dosc duzy koszt ale mam nadzieje ze sie uda!

Posted

[quote name='ageralion']Jesli sunia jest w boksie zbiorowym to nie mozemy wziac jej na spacer :([/QUOTE]
to tak jak u nas, nie ma co prowokować do zamieszania pomiędzy zwierzami.

Melduję się do stałej obecności;)

Posted

Puppy i Elza sie powoli pakuja wiec trzeba sie zabrac porzadnie za wyadoptowanie Elity :)
Czy ktos moze zrobic bannerek?? Ja jestem antytalencie w tej kwestii niestety:oops:

ageralion czy w schronisku robia sterylki??

Posted

[quote name='furciaczek']Puppy i Elza sie powoli pakuja wiec trzeba sie zabrac porzadnie za wyadoptowanie Elity :)
Czy ktos moze zrobic bannerek?? Ja jestem antytalencie w tej kwestii niestety:oops:

ageralion czy w schronisku robia sterylki??[/QUOTE]
Piekne banerki robi blacky764 :)

Sunia jest ciachnieta przez schronisko :)

Posted

Hihi, dopiero teraz skapnęłam się że to nasza Szczecińska sunia ;)
Zostaje na wątku :)
Popodbijam troszkę i oczywiście czekam z niecierpliwością na zdjęcia :)

Posted

Ogromna prosba do lokalnych cioteczek, jesli bedzieci w schronie to blagam o fotki bo nie wiem czy pozniej bedzie mozliwosc zrobienia oraz o zebranie info o dotychczasowym zachowaniu jesli jest to mozliwe u Was :)

Posted

Furciaczek ja mieszka ok. 25 km od schroniska, także na mnie nie ma co liczyć :(
Ale Ageralion i Agnieszka jeżdzą w weekendy do TTB to może je poprosić ? ;)

Posted

blacky764 napisał(a):
Furciaczek ja mieszka ok. 25 km od schroniska, także na mnie nie ma co liczyć :(
Ale Ageralion i Agnieszka jeżdzą w weekendy do TTB to może je poprosić ? ;)

Ja i ageralion sklerotyczki- ja zapominam przypomniec a ona zapomina zrobic:evil_lol:
W sumie nic w tym dziwnego jak wszystkie mamy mase stresow i trosk na glowie ehh