revii Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 sędzia: Petr Řehánek[SIZE=2] Na razie tylko stawka ilościowa: PSY kl.baby - 1 kl.młodzieży - 5 kl.pośrednia - 1 kl.otawrta - 3 kl.championów - 3 SUKI kl.baby - 1 kl.szczeniąt - 2 kl.młodzieży - 6 kl.pośrednia - 1 kl.otwarta - 5 kl.weteranów - 1 Razem: 29 Może i tu ktoś się ujawni? Quote
Asiunia02 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [SIZE=2]również uzupełniam :) PSY kl. baby - 1 kl. młodzieży - 5 1. Noki Ken Pa-Lis kl. pośrednia - 1 kl. otwarta - 3 kl.championów - 3 SUKI kl.baby - 1 kl.szczeniąt - 2 kl.młodzieży - 6 kl.pośrednia - 1 kl.otwarta - 5 1683. Hachiko Pa-Lis kl.weteranów - 1 1688. Chikaka Pa-Lis Razem: 29 Quote
Asiunia02 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hodowle, które wyłapałam w spisie wystawców: 1. Czandoria 2. Namitori 3. Fuen No Oka 4. Halne Wzgórze 5. Roal 6. Kazoku Kanshin 7. SHIROI ARASHI FCI 8. Kiss Me & Love Me (FCI) 9. Akogareno 10. Duma Samuraja Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Asiunia02'][SIZE=2]również uzupełniam :) PSY kl. baby - 1 kl. młodzieży - 5 1. Noki Ken Pa-Lis kl. pośrednia - 1 kl. otwarta - 3 kl.championów - 3 SUKI kl.baby - 1 kl.szczeniąt - 2 kl.młodzieży - 6 kl.pośrednia - 1 kl.otwarta - 5 1683. Hachiko Pa-Lis 1685. MEISHI Kazoku Kanshin kl.weteranów - 1 1688. Chikaka Pa-Lis Razem: 29 Tu KK w równie licznej reprezentacji ;):lol: Do zobaczenia w Poznaniu! :p Quote
zubiri Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 PSY kl. baby - 1 CHOTTO Go Namitori kl. młodzieży - 5 1. Noki Ken Pa-Lis kl. pośrednia - 1 kl. otwarta - 3 kl.championów - 3 SUKI kl.baby - 1 kl.szczeniąt - 2 kl.młodzieży - 6 kl.pośrednia - 1 KEIKO Delle Bianche Vallate kl.otwarta - 5 1683. Hachiko Pa-Lis 1685. MEISHI Kazoku Kanshin kl.weteranów - 1 1688. Chikaka Pa-Lis Z Namitori w dwóch klasach w dwa dni. Pozdrawiam Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam przecieki, że jutro będzie Akogareno i Mai :razz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki i czekam na relacje :razz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ETSUO GO from Hachimantai Bob :razz::loveu:[/FONT] Quote
Asiunia02 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Suki klasa otwarta Hachiko Pa-Lis - ocena doskonała, lokata IV MEISHI Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata II Reiko Roal - ocena doskonała, lokata 1, CWC, CACIB Takumashisa Halne Wzgórze - bez lokaty Mai .... - ocena doskonała, lokata III (przepraszam, ale nie mam przy sobie katalogu) Quote
INU Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Asiunia02 napisał(a):Mai .... - ocena doskonała, lokata III (przepraszam, ale nie mam przy sobie katalogu) Ta od Akogareno? Jeżeli tak, to Mai Go Sugisawa Kensha ;-) Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='Asiunia02']Suki klasa otwarta Hachiko Pa-Lis - ocena doskonała, lokata IV MEISHI Kazoku Kanshin - ocena doskonała, lokata II Reiko Roal - ocena doskonała, lokata 1, CWC, CACIB Takumashisa Halne Wzgórze - bez lokaty Mai .... - ocena doskonała, lokata III (przepraszam, ale nie mam przy sobie katalogu) [FONT=Comic Sans MS]Ciekawe Takumashisa jednego dnia Zwycięzca Rasy a drugiego bez lokaty i bądź tu mądrym i stwierdź, który sędzia zna sie na rasie i wzorcu a który nie [/FONT].... :roll: [FONT=Comic Sans MS] Ma ktoś całą stawkę i oceny? No i fotorelacje? :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
INU Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Angelika, dlatego właśnie ja już nie zwracam uwagi na oceny sędziów, a przynajmniej na ich znaczną większość ;-) Wolę sama sobie wybierać ulubieńców, a nie patrzeć na tytuły :lol: Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Chciałam podziękować , Patrycji, Mariuszowi, Kasi i Łukaszowi za miele spędzony czas:) bardzo się cieszę, że miałam okazję Was wreszcie poznać :) parę fotek...niestety nie wszystkich rozpoznałam...moją uwagą zawładneła cudna Mai i Akogareno:loveu: Hisao Go Akogareno nie wiem niestety jak sie nazywa drugi piesek Undo Yamamoto ? Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mały Akogareno 1 w młodzieży, Undo 2 ETSUO GO from Hachimantai? ATARI-GO TSUGI Namitori lokata 2, drugi piesek nie wiem HANABACHI Halne Wzgórze(?) lokata 1 Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Akogareno Go Hanawa Kisaragi Lokata 1, Kakujitsu Halne Wzgórze lokata 2 porównanie psy Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 CHOTTO GO Namitori NBwR (słodziak) suczki Reiko Roal? BI Moccaking? Mariwana Go Fueno No Oka? Mai Go Sugisawa Kensha, Meishi Kazoku Kanshin, Reiko Royal?, Mariwana Go Fuen No Oka Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Meishi Kazoku Kanshin (fajnie było wreszcie dziewczynkę poznać :) BOB i jeszcze mały Akogareno (wcale nie mały:loveu:) Za wszelkie byki przepraszam, ale juz na początku się zagubiłam...a katalogu zapomniałam nabyć :) poza tym za dużo gadałam i niektóre pieski mi pouciekały.... Oczywiście gratulacje dla wszystkich. Quote
zubiri Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 I jeszcze kilka zdjęć dla chętnych. Przepraszam za jakość poszczególnych zdjęć. Miłego oglądania!http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/Wystawy06/ Quote
Kateczka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Keiko oczywiście nie udało mi się uchwycić :( ale za to się naoglądałam z bliska :) i jest jeszcze ładniejsza niż na fotach :) Quote
Asiunia02 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Kateczka'] suczki Reiko Roal? To jest Zoya :) Quote
Kateczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 tak mi coś suńka nie podobna była...tyle, ze wystawca ten sam ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Tutaj też gratulujemy wszystkim Zwycięzcom! :multi: Fajnie było spotkać się w takim gronie :loveu: Tym bardziej, że z niektórymi to jedyna okazja do spotkania w całym sezonie wystawowym :-( Kateczka i zubiri wielkie dzięki za fotorelacje :lol: Quote
Aranka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kilka fotek z ringu akitek; http://www.aranka14.yoyo.pl/2010-11-07-wystawy-Poznan-akity.html Quote
christoph Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 I ode mnie też małe co nieco: http://akita-club.pl/galeria/main.php?g2_itemId=2373 Quote
Recommended Posts