UBOCZE Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No i oczywiście na tej, bardziej dynamicznej...:loveu::loveu::loveu: Quote
E-S Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ależ to cudeńko !:loveu: On jest ogłaszany, czy nie ? nie pamietam ... Quote
Mantis Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Liptonowi już niepotrzebne ogłoszenia... :placz: Cudeńko, cudeńko, w każdej pozie. Mądry chłopaczek i piękny... Buuu. Wcale się nie zasiedział. Wcale! [SIZE="1"]PS. No to już chyba wiecie co "tupanie nóżką" oznacza :roll: Quote
UBOCZE Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Czy to znaczy, że na dniach Lipton jedzie do DS?;) Quote
E-S Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Czy to znaczy, że na dniach Lipton jedzie do DS?;) Naprawdę ? Ej, to super ! Mantis, tak ? Quote
Mantis Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Ubocze, "trafiony-zatopiony" ;) No tak, jedzie. Ale czy super? Zależy dla kogo. Dla Mantis wcale nie :eviltong: Kocham tego wariata :roll: E-S, wiesz, że ma zadatki na Bugi_dwa? :D No nieśmiało zaczyna, ale jednak... ;) Quote
UBOCZE Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Świetnie!!! :lol::lol::lol::multi::multi::multi: Ale łatwo było się domyśleć, że będzie przez Mantis opłakiwany...:lol: Quote
Mantis Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Bo każdy "mój" pies jest cudny, kochany i wyjątkowy. No i jak nie opłakiwać rozstanie z kimś, z kim się sypia :lol: Quote
Andzike Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mantis napisał(a):Ubocze, "trafiony-zatopiony" ;) No tak, jedzie. Ale czy super? Zależy dla kogo. Dla Mantis wcale nie :eviltong: Kocham tego wariata :roll: E-S, wiesz, że ma zadatki na Bugi_dwa? :D No nieśmiało zaczyna, ale jednak... ;) To tak jak ja wczoraj prosiłam o trzymanie kciuków za Szoko... bo jakby ktoś miał trzymać za mnie to z adopcji Szoko by nic nie wyszło;) Mantis, jeśli domek dla Liptona jest taki jak ten w którym zamieszkał Szoko to możemy spać spokojnie !!! ;) Mantis napisał(a):Bo każdy "mój" pies jest cudny, kochany i wyjątkowy. No i jak nie opłakiwać rozstanie z kimś, z kim się sypia :lol: Ano wlaśnie ;) Quote
mshume Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Baaardzo się cieszę, że kudłatek po żołniersku wyadoptowany :loveu: Mantis :glaszcze:[quote name='Mantis']Liptonowi już niepotrzebne ogłoszenia... :placz: Cudeńko, cudeńko, w każdej pozie. Mądry chłopaczek i piękny... Buuu. Wcale się nie zasiedział. Wcale! PS. No to już chyba wiecie co "tupanie nóżką" oznacza :roll: Quote
leni356 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Lipton postanowił zostać u Mantis :roflt::roflt: PS. Moja Nel nadal pachnie inaczej :splat: Quote
mshume Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 :huh:Ej ,Leni, nie nadążam za tym wszystkim.leni356 napisał(a):Lipton postanowił zostać u Mantis :roflt::roflt: PS. Moja Nel nadal pachnie inaczej :splat: Quote
Mantis Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Heh, bo właściwie to trudno zinterpretować zachowanie Liptona. Chce zostać u Mantis i postanowił wystraszyć Pańcię czy wręcz przeciwnie, tak się wyperfumował właśnie dla Pańci :evil_lol: A Nel, jako światowa dama, doradziła żołnierzowi, który perfum wybrać, żeby aromat był intensywny i jak najdłużej się utrzymywał :diabloti: A teraz leży na fotelu obrażony, po dwukrotnej próbie wywabienia zapachu z psa :p Jutro jedzie :roll: Quote
E-S Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Skoro jutro jedzie to może lepiej dla wszystkich, że się na Mantis obraził ? :evil_lol: Quote
leni356 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 mshume napisał(a)::huh:Ej ,Leni, nie nadążam za tym wszystkim. Ah, przepraszam. To wszystko przez moją kudłatą :diabloti: Ona była prowodyrem tarzania się.. No i wczoraj to nikt by naszych psów nie zechciał A Lipton jest PRZEBOSKI :loveu: zakochałam się. On jest tak inteligentny że może swoją inteligencją przechytrzyć właściciela jak się nie będzie uważać :roll: Uczy się wszystkiego w mig, łapa, siad leżeć - w 2 minuty pojął. I jest bardzo otwarty do człowieka, co widać i czuć, on jest po prostu szczęśliwy jak jest wśród ludzi. I wcale to nie dziwi, bo Mantis jest aniołem :loveu: Quote
mshume Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 I taki słodziak marniał 1,5 roku w schronie :( Quote
E-S Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 leni356 napisał(a): A Lipton jest PRZEBOSKI :loveu: zakochałam się. On jest tak inteligentny że może swoją inteligencją przechytrzyć właściciela jak się nie będzie uważać :roll: Uczy się wszystkiego w mig, łapa, siad leżeć - w 2 minuty pojął. I jest bardzo otwarty do człowieka, co widać i czuć, on jest po prostu szczęśliwy jak jest wśród ludzi. I wcale to nie dziwi, bo Mantis jest aniołem :loveu: Trudno uwierzyć, że takie cudo tyle czasu gniło w schronie .... Ale wiesz Leni, tak czytam i dochodzę do wniosku, że ja to diabłem jestem ... Bugi wykorzystując fakt sięgania po mleko do lodówki z prędkością atakującej kobry zwinął z półki frankfurterki, połknął bez gryzienia, po czym ... zrobił ślicznie siad i podał łapę ... a uczyłam go odwrotnej kolejności ... Quote
Mantis Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Lipton od kilku godzin w drodze do swojego domku. W samochodzie bardzo grzeczny, szaleje na postojach :) Móóój chłopak :loveu: On tak kocha ludzi, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku. Cudnym domku :lol: Supergoga, bardzo dziękuję za wizytę :Rose: Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 No i super, że Lipton już w nowym domu!!! Dużo szczęścia !!! Mantis:calus: Quote
E-S Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Fantastycznie ! :D Kolejny "Zdrapek" szczęśliwy i na zawsze ze swoimi ludźmi. Więcej już bezdomnych, "zdrapkowych" piesków chyba na szczęście nie ma ? Quote
Mantis Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Lipton dzielnie próbuje przejąć władzę w domu, a jego "mama" dzielnie mu jej nie oddaje :lol: No i Lipton jest psem pracującym, a może pilnującym... hmm. Noo, pilnuje, żeby Pańcia się w pracy nie obijała tylko Liptonowi rozrywek dostarczała :evil_lol: Zdjęcia będą jak się kabelek od aparatu znajdzie. Mam nadzieję, że Lipton nie maczał w tym pyska ;) Quote
Andzike Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mantis napisał(a):Lipton dzielnie próbuje przejąć władzę w domu, a jego "mama" dzielnie mu jej nie oddaje :lol: No i Lipton jest psem pracującym, a może pilnującym... hmm. Noo, pilnuje, żeby Pańcia się w pracy nie obijała tylko Liptonowi rozrywek dostarczała :evil_lol: Zdjęcia będą jak się kabelek od aparatu znajdzie. Mam nadzieję, że Lipton nie maczał w tym pyska ;) Mantis, dawaj fotki żołnierza !!!! :D Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Też ciekawy jestem, jak wygląda żołnierz na tle nowego miejsca...:lol: Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 a póki szukacie kabelka, szeregowa Mantis :-) to ja Was zapraszam do mojej tymczasowiczki :-D http://www.dogomania.pl/threads/195096-Mamba-pi%C4%99kna-m%C5%82oda-suczka-prawdziwa-per%C5%82a-w-schronisku/page16 Quote
Mantis Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Sama jestem ciekawa jak wygląda żołnierz w nowych zasiekach ;) mamanabank napisał(a):a póki szukacie kabelka, szeregowa Mantis :-) to ja Was zapraszam do mojej tymczasowiczki :-D A nie, to nie ja kabelek zgubiłam, ale póki co, lecę na wątek Mamby :) Quote
Recommended Posts