Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Liptonowi już niepotrzebne ogłoszenia... :placz:

Cudeńko, cudeńko, w każdej pozie. Mądry chłopaczek i piękny... Buuu.

Wcale się nie zasiedział. Wcale!

[SIZE="1"]PS. No to już chyba wiecie co "tupanie nóżką" oznacza :roll:

Posted

Ubocze, "trafiony-zatopiony" ;) No tak, jedzie. Ale czy super? Zależy dla kogo. Dla Mantis wcale nie :eviltong: Kocham tego wariata :roll:

E-S, wiesz, że ma zadatki na Bugi_dwa? :D No nieśmiało zaczyna, ale jednak... ;)

Posted

Mantis napisał(a):
Ubocze, "trafiony-zatopiony" ;) No tak, jedzie. Ale czy super? Zależy dla kogo. Dla Mantis wcale nie :eviltong: Kocham tego wariata :roll:

E-S, wiesz, że ma zadatki na Bugi_dwa? :D No nieśmiało zaczyna, ale jednak... ;)

To tak jak ja wczoraj prosiłam o trzymanie kciuków za Szoko... bo jakby ktoś miał trzymać za mnie to z adopcji Szoko by nic nie wyszło;)
Mantis, jeśli domek dla Liptona jest taki jak ten w którym zamieszkał Szoko to możemy spać spokojnie !!! ;)

Mantis napisał(a):
Bo każdy "mój" pies jest cudny, kochany i wyjątkowy. No i jak nie opłakiwać rozstanie z kimś, z kim się sypia :lol:

Ano wlaśnie ;)

Posted

Baaardzo się cieszę, że kudłatek po żołniersku wyadoptowany :loveu: Mantis :glaszcze:[quote name='Mantis']Liptonowi już niepotrzebne ogłoszenia... :placz:

Cudeńko, cudeńko, w każdej pozie. Mądry chłopaczek i piękny... Buuu.

Wcale się nie zasiedział. Wcale!

PS. No to już chyba wiecie co "tupanie nóżką" oznacza :roll:

Posted

Heh, bo właściwie to trudno zinterpretować zachowanie Liptona. Chce zostać u Mantis i postanowił wystraszyć Pańcię czy wręcz przeciwnie, tak się wyperfumował właśnie dla Pańci :evil_lol:
A Nel, jako światowa dama, doradziła żołnierzowi, który perfum wybrać, żeby aromat był intensywny i jak najdłużej się utrzymywał :diabloti:

A teraz leży na fotelu obrażony, po dwukrotnej próbie wywabienia zapachu z psa :p
Jutro jedzie :roll:

Posted

mshume napisał(a):
:huh:Ej ,Leni, nie nadążam za tym wszystkim.

Ah, przepraszam. To wszystko przez moją kudłatą :diabloti: Ona była prowodyrem tarzania się.. No i wczoraj to nikt by naszych psów nie zechciał

A Lipton jest PRZEBOSKI :loveu: zakochałam się. On jest tak inteligentny że może swoją inteligencją przechytrzyć właściciela jak się nie będzie uważać :roll: Uczy się wszystkiego w mig, łapa, siad leżeć - w 2 minuty pojął. I jest bardzo otwarty do człowieka, co widać i czuć, on jest po prostu szczęśliwy jak jest wśród ludzi. I wcale to nie dziwi, bo Mantis jest aniołem :loveu:

Posted

leni356 napisał(a):

A Lipton jest PRZEBOSKI :loveu: zakochałam się. On jest tak inteligentny że może swoją inteligencją przechytrzyć właściciela jak się nie będzie uważać :roll: Uczy się wszystkiego w mig, łapa, siad leżeć - w 2 minuty pojął. I jest bardzo otwarty do człowieka, co widać i czuć, on jest po prostu szczęśliwy jak jest wśród ludzi. I wcale to nie dziwi, bo Mantis jest aniołem :loveu:

Trudno uwierzyć, że takie cudo tyle czasu gniło w schronie ....

Ale wiesz Leni, tak czytam i dochodzę do wniosku, że ja to diabłem jestem ... Bugi wykorzystując fakt sięgania po mleko do lodówki z prędkością atakującej kobry zwinął z półki frankfurterki, połknął bez gryzienia, po czym ... zrobił ślicznie siad i podał łapę ... a uczyłam go odwrotnej kolejności ...

Posted

Lipton od kilku godzin w drodze do swojego domku. W samochodzie bardzo grzeczny, szaleje na postojach :) Móóój chłopak :loveu:
On tak kocha ludzi, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym domku. Cudnym domku :lol:

Supergoga, bardzo dziękuję za wizytę :Rose:

Posted

Fantastycznie ! :D

Kolejny "Zdrapek" szczęśliwy i na zawsze ze swoimi ludźmi.

Więcej już bezdomnych, "zdrapkowych" piesków chyba na szczęście nie ma ?

• 2 weeks later...
Posted

Lipton dzielnie próbuje przejąć władzę w domu, a jego "mama" dzielnie mu jej nie oddaje :lol:
No i Lipton jest psem pracującym, a może pilnującym... hmm. Noo, pilnuje, żeby Pańcia się w pracy nie obijała tylko Liptonowi rozrywek dostarczała :evil_lol:

Zdjęcia będą jak się kabelek od aparatu znajdzie. Mam nadzieję, że Lipton nie maczał w tym pyska ;)

Posted

Mantis napisał(a):
Lipton dzielnie próbuje przejąć władzę w domu, a jego "mama" dzielnie mu jej nie oddaje :lol:
No i Lipton jest psem pracującym, a może pilnującym... hmm. Noo, pilnuje, żeby Pańcia się w pracy nie obijała tylko Liptonowi rozrywek dostarczała :evil_lol:

Zdjęcia będą jak się kabelek od aparatu znajdzie. Mam nadzieję, że Lipton nie maczał w tym pyska ;)

Mantis, dawaj fotki żołnierza !!!! :D

Posted

Sama jestem ciekawa jak wygląda żołnierz w nowych zasiekach ;)

mamanabank napisał(a):
a póki szukacie kabelka, szeregowa Mantis :-) to ja Was zapraszam do mojej tymczasowiczki :-D

A nie, to nie ja kabelek zgubiłam, ale póki co, lecę na wątek Mamby :)