Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lipton idealnie piękny, wesoły, fruwający łobuziak :D

No, jakby taki wpadł w moje ręce na DT to .... skończyłoby się jak z Bugim :D :D :D

Posted

[quote name='E-S']Lipton idealnie piękny, wesoły, fruwający łobuziak :D

No, jakby taki wpadł w moje ręce na DT to .... skończyłoby się jak z Bugim :D :D :D[/QUOTE]

Już Gaię Mantis chciała zostawić, nie kusić :cool3:

Andzike, Mshume - jakby ktoś dzwonił o sunie to pamiętajcie proszę o Frani, ona nadal chyba jeszcze w schronie?

Posted

Mantis, ile Lipton waży? Pani z Warszawy szuka kudłatego pieska do 10kg... Domek w mailach zapowiada się super, ale oczywiście jest do sprawdzenia ...
Podesłałabym Twojego cudaczka ;)

Posted

[quote name='leni356']Już Gaię Mantis chciała zostawić, nie kusić :cool3:

Andzike, Mshume - jakby ktoś dzwonił o sunie to pamiętajcie proszę o Frani, ona nadal chyba jeszcze w schronie?[/QUOTE]

Frania idzie po sterylce na DT i stamtąd do DS - "załapała" się na dom dzięki Mikiemu:)

Posted

[quote name='Andzike']Chcę popodsyłać Pani pieski, nie suczki, bo na te jest mniej amatorów, ale Igusię też dorzucę :)[/QUOTE]

Wiesz Iga już od ponad 3 miesięcy szuka domu :( Zaczyna stawać na tą łapkę, więc teraz mam nadzieję znajdzie domek, bo łapka wszystkich odstraszała :shake:

Posted

Lipton waży 11kg., w kłębie ma 35cm.
Mantis nie skusi się na Liptona, ze względu na dobro Liptona, boo... boi się kotów :roll:

Do mnie dzwoniła pani z Poznania, brzmi super, ale oczywiście domek do sprawdzenia.

Andzike, podsyłaj Igusię, taka piękność i tak długo czeka na domek :shake: No i to mama mojej Ineski. :roll: Znaczy - rodzina Mantis :p

Posted

[quote name='Andzike']Przepiękny jest :D :D :D i super wyglądają razem z Dafne ...:cool3:[/QUOTE]
Wyglądają... Dafne to @ :roll: No dobrze, rozumiem, że Lipton próbował się dobrać do jej skarbów, które skrzętnie ukryła pod trzema kocykami, ale żeby z tego powodu AŻ TAK nawrzeszczeć, żeby bieeeedny Lipton lamentował pół godziny? :mad:
A na spacerkach to fajnie się za Liptonem gania... bo Dafne uznaje łańcuch zabawowy ;)
Leci piłka - biegnie po piłkę pies - psa goni Dafne.
Sama piłka nuuudna :eviltong:

Posted

Mantis napisał(a):
Nelka chyba nie ma takich dyktatorskich zapędów jak Dafne :cool3:

Trzymam kciuki za "Akcję pod kryptonimem Szoko" :lol:

Akcja się powiodła - Szoko już u mnie ;) Na razie ma gdzieś Nelkę... mnie w sumie też:roll:

Posted

Młodsi panowie, młodsi panowie, młodsi panowie dwaj...

I portret rozmazany

Lipton już zrozumiał, że w skarbach Dafne się nie grzebie, więc prawie pełna komitywa :)
Na spacerach ogarnia cała sforę, znaczy - wszyscy muszą być w zasięgi wzroku, bo jak nie to wychodzi z Liptona doskonały pies tropiący. Jeszcze jeden talent odkryłam... niech no tylko znajdę kabel od telefonu. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć :lol:

Posted

Mantis napisał(a):
Jeszcze jeden talent odkryłam... niech no tylko znajdę kabel od telefonu. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć :lol:

Super zabawa!!! Ogarniaj kabel, bo ja tu czekam ;)
U mnie mega postępem jest samodzielne przejście Szoko z pokoju do przedpokoju, więc chętnie popatrzę na aktywniejsze psy ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Super zabawa!!! Ogarniaj kabel, bo ja tu czekam ;)
U mnie mega postępem jest samodzielne przejście Szoko z pokoju do przedpokoju, więc chętnie popatrzę na aktywniejsze psy ;)

Ja się chętnie zamienię, bo mój jest hiperaktywny :diabloti: Dzisiaj się szarpał ze starszym panem, bo chciał mu zabrać parasol. Ja się kiedyś pod ziemię ze wstydu zapadnę :shake:
Mantis, pokaż filmik :)