Onaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A ja wypatrzyłam dzisiaj na dogomanii podobne cudo: . Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Dogo07']A ja wypatrzyłam dzisiaj na dogomanii podobne cudo:[/QUOTE] widziałam Marysię... kolejne cudo ... To się nigdy nie skończy... :( Quote
E-S Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Lipton idealnie piękny, wesoły, fruwający łobuziak :D No, jakby taki wpadł w moje ręce na DT to .... skończyłoby się jak z Bugim :D :D :D Quote
mshume Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Widzę,że Zdrapka z ptaszkiem ;) odbija sobie ten pobyt w schoronisku, szalejąc teraz w MANTIS DOGS SPA :) Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='E-S']Lipton idealnie piękny, wesoły, fruwający łobuziak :D No, jakby taki wpadł w moje ręce na DT to .... skończyłoby się jak z Bugim :D :D :D[/QUOTE] Już Gaię Mantis chciała zostawić, nie kusić :cool3: Andzike, Mshume - jakby ktoś dzwonił o sunie to pamiętajcie proszę o Frani, ona nadal chyba jeszcze w schronie? Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Mantis, ile Lipton waży? Pani z Warszawy szuka kudłatego pieska do 10kg... Domek w mailach zapowiada się super, ale oczywiście jest do sprawdzenia ... Podesłałabym Twojego cudaczka ;) Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='leni356']Już Gaię Mantis chciała zostawić, nie kusić :cool3: Andzike, Mshume - jakby ktoś dzwonił o sunie to pamiętajcie proszę o Frani, ona nadal chyba jeszcze w schronie?[/QUOTE] Frania idzie po sterylce na DT i stamtąd do DS - "załapała" się na dom dzięki Mikiemu:) Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Frania idzie po sterylce na DT i stamtąd do DS - "załapała" się na dom dzięki Mikiemu:)[/QUOTE] No to ufff, super. To jeszcze Marysia Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Mantis, ile Lipton waży? Pani z Warszawy szuka kudłatego pieska do 10kg... Domek w mailach zapowiada się super, ale oczywiście jest do sprawdzenia ... Podesłałabym Twojego cudaczka ;) A może Igę by chcieli? Kudłatka, waży równo 10 kg http://allegro.pl/sliczna-kudlata-iga-do-adopcji-i1271727738.html Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='leni356']A może Igę by chcieli? Kudłatka, waży równo 10 kg http://allegro.pl/sliczna-kudlata-iga-do-adopcji-i1271727738.html Chcę popodsyłać Pani pieski, nie suczki, bo na te jest mniej amatorów, ale Igusię też dorzucę :) Quote
Onaa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Rozumiem, że tylko młody piesek jest poszukiwany ? Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Chcę popodsyłać Pani pieski, nie suczki, bo na te jest mniej amatorów, ale Igusię też dorzucę :)[/QUOTE] Wiesz Iga już od ponad 3 miesięcy szuka domu :( Zaczyna stawać na tą łapkę, więc teraz mam nadzieję znajdzie domek, bo łapka wszystkich odstraszała :shake: Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='mshume']Gdzie znajdę info o Marysi? Proszę ;) http://www.dogomania.pl/threads/194441-Czy-Marysi%C4%99-mo%C5%BCna-nie-kocha%C4%87-Widocznie-jednak-mo%C5%BCna. Quote
Mantis Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Lipton waży 11kg., w kłębie ma 35cm. Mantis nie skusi się na Liptona, ze względu na dobro Liptona, boo... boi się kotów :roll: Do mnie dzwoniła pani z Poznania, brzmi super, ale oczywiście domek do sprawdzenia. Andzike, podsyłaj Igusię, taka piękność i tak długo czeka na domek :shake: No i to mama mojej Ineski. :roll: Znaczy - rodzina Mantis :p Quote
E-S Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czyli domki kudłaczkami nadal zainteresowane, oby te dobre i mądre tylko ! Quote
Mantis Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Przepiękny jest :D :D :D i super wyglądają razem z Dafne ...:cool3:[/QUOTE] Wyglądają... Dafne to @ :roll: No dobrze, rozumiem, że Lipton próbował się dobrać do jej skarbów, które skrzętnie ukryła pod trzema kocykami, ale żeby z tego powodu AŻ TAK nawrzeszczeć, żeby bieeeedny Lipton lamentował pół godziny? :mad: A na spacerkach to fajnie się za Liptonem gania... bo Dafne uznaje łańcuch zabawowy ;) Leci piłka - biegnie po piłkę pies - psa goni Dafne. Sama piłka nuuudna :eviltong: Quote
Andzike Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ciekawe jak się moje kudłaczki dogadają ... To już jutro !!! :D :D :D http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-ma%C5%82y-kundelek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28 Quote
Mantis Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Nelka chyba nie ma takich dyktatorskich zapędów jak Dafne :cool3: Trzymam kciuki za "Akcję pod kryptonimem Szoko" :lol: Quote
Andzike Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Mantis napisał(a):Nelka chyba nie ma takich dyktatorskich zapędów jak Dafne :cool3: Trzymam kciuki za "Akcję pod kryptonimem Szoko" :lol: Akcja się powiodła - Szoko już u mnie ;) Na razie ma gdzieś Nelkę... mnie w sumie też:roll: Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ciotki, wpadnijcie do mnie i Szoko ;) http://www.dogomania.pl/threads/194825-zSZOKOwany-kud%C5%82acz-marzy-o-swoim-ciep%C5%82ym-domu!!! Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Młodsi panowie, młodsi panowie, młodsi panowie dwaj... I portret rozmazany Lipton już zrozumiał, że w skarbach Dafne się nie grzebie, więc prawie pełna komitywa :) Na spacerach ogarnia cała sforę, znaczy - wszyscy muszą być w zasięgi wzroku, bo jak nie to wychodzi z Liptona doskonały pies tropiący. Jeszcze jeden talent odkryłam... niech no tylko znajdę kabel od telefonu. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć :lol: Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mantis napisał(a): Jeszcze jeden talent odkryłam... niech no tylko znajdę kabel od telefonu. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć :lol: Super zabawa!!! Ogarniaj kabel, bo ja tu czekam ;) U mnie mega postępem jest samodzielne przejście Szoko z pokoju do przedpokoju, więc chętnie popatrzę na aktywniejsze psy ;) Quote
leni356 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Andzike napisał(a):Super zabawa!!! Ogarniaj kabel, bo ja tu czekam ;) U mnie mega postępem jest samodzielne przejście Szoko z pokoju do przedpokoju, więc chętnie popatrzę na aktywniejsze psy ;) Ja się chętnie zamienię, bo mój jest hiperaktywny :diabloti: Dzisiaj się szarpał ze starszym panem, bo chciał mu zabrać parasol. Ja się kiedyś pod ziemię ze wstydu zapadnę :shake: Mantis, pokaż filmik :) Quote
Recommended Posts