Mona4 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Bylam tam,ostatnio,gdy niebylo kierownictwa,mam ten przywilej ze mam na tym terenie Grobek mojej suczki.Aby przejsc na cmentarz czeba przejsc przez schronisko. Jest mnustow pieknych psow!!!!!!! ROTEK.SPANIELE 2 RUDE.HUSKY.AMSTAFY.I cale mnustwo pieknych zabiedzonych,smutnych kundelkow. Kierownictwo niepozwala na robienie fotek,wogle niechac pomocy z Dogomani.Strony internetowej nadal niema. Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 trzeba pomyśleć i trochę popracowac nad pokazaniem wizerunku tego schroniska władzom Bytomia!!! Quote
masienka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Mona, moze to ta suczka poszukiwana w Bytomiu? Watek w zaginionych Quote
Mona4 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Tamta suka jest czekoladowa!! Ale wydaje mi sie ze taka podobna suka byla jakis czas temu w Schronisku. Quote
masienka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 dzieki, nie ma szans na zdjecia czekoladki, tak? Jak ja kocham takie pi...schroniska jak bytom... Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Mona4 napisał(a):Z aparetem nas niewpuscza:placz:mona , oni to nas nie tylko z aparatem nie wpuszczą , wiem ,że czytają nasz wątek od początku!!!! Quote
Mona4 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 !5 Pazdziernika jest Kolejna AUKCJA!!!! KOMU BYTOMSKIE SIEROTKI !!!!!!!!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 czyli po kolejnej aukcji znowu przybędzie nam latających bepańsko psow i kotów!!!! Quote
wandul 66 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Schronisko Nie życzy Sobie Naszej Pomocy , Strony Internetowej Nie Otworzyli , Efekt Niedzielnej Akcji , To Tylko 4 Psy W Domku!!!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale beznadziejne podejście do sprawy:( co znaczy niewpuszczają z aparatem??(łaska??) A jak osobie niepełnosprawnej pokazać psa??Chyba trzeba ciachnąć fote :angryy::angryy: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale beznadziejne podejście do sprawy:( co znaczy niewpuszczają z aparatem??(łaska??) A jak osobie niepełnosprawnej pokazać psa??Chyba trzeba ciachnąć fote :angryy::angryy: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 W Jastrzębskim schronie też nie chcą wolontariau darów i aparatów;) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A oto biedy w Jastrzęębskim schronie(bez zgody zrobione foto):evil_lol::evil_lol: Quote
jotka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pewien wprawny w akcjach prozwierzecych i nie tylko pan, zwrócił mi uwagę, ze schroniska, nawet prywatne nie mają prawa zabronic komukolwiek wejścia do schroniska i fotografowania psów, poniewaz obracaja społecznymi pieniedzmi z naszych podatków, a schroniska nie sa obiektami, ktorych nie wolno fotografować z mocy prawa. Nie maja wiec prawa zabronić wejść komukolwiek i fotografowac, jesli nie zaburza sie "porządku publicznego". A przeciez piane do schronu nie chodzicie? Ani nie wypuszczacie psow z klatek? Quote
wandul 66 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 tak , wszystko super , ale porobisz wtedy ewentualnie foty i nic z tego nie wyniknie , nikt nie powie nic o psie a do tego jak ktoś zadzwoni , to będzie jak już bywało NIGDY TAKIEGO PSA NIE MIELIŚMY Quote
masienka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jesli prawda jest to co pisze Jotka to szkoda tylko, ze tak nie wyglada to w praktyce. Zaluje, ze nie jestem na stale w *ol* bo w takim przypadku mozna by osobiscie prowadzic ewidencje psow w trakcie codziennych wizyt skoro wladze schroniska nie maja na to ochoty :D Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 masienka napisał(a):.. osobiscie prowadzic ewidencje psow w trakcie codziennych wizyt skoro wladze schroniska nie maja na to ochoty :D... Hmm z tego co wiem to ich obowiązkiem jest prowadzenie ewidencji. Ciekawe jak przechodzą kątrole?? Quote
masienka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 kontrole koncza sie w sadzie i niewiele z tego wynika :( Quote
wandul 66 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 KONTROLE NIC NIE WNOSZĄ , BO cI CO JE ROBIĄ , TEŻ MAJA TO W D.....E!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 najgorsze jest to ,że w większości schronisk i w tym też , zwierzęta przywożone popołudniu nie istnieją , ciekawa jestem , co robią z nimi pracownicy , niestety mamy na to parę dowodow !!! a pisze to dla pewnego weta , który na wątek wchodzi i wygląda na przwdziwego miłośnika zwierząt!!! Quote
wandul 66 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 obawiam się ,że nie , dostal wizytówkę agresora a to znaczy tylko jedno!!! Quote
Recommended Posts