Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam tam,ostatnio,gdy niebylo kierownictwa,mam ten przywilej ze mam na tym terenie Grobek mojej suczki.Aby przejsc na cmentarz czeba przejsc przez schronisko.

Jest mnustow pieknych psow!!!!!!! ROTEK.SPANIELE 2 RUDE.HUSKY.AMSTAFY.I cale mnustwo pieknych zabiedzonych,smutnych kundelkow.

Kierownictwo niepozwala na robienie fotek,wogle niechac pomocy z Dogomani.Strony internetowej nadal niema.

• 2 weeks later...
Posted

Pewien wprawny w akcjach prozwierzecych i nie tylko pan, zwrócił mi uwagę, ze schroniska, nawet prywatne nie mają prawa zabronic komukolwiek wejścia do schroniska i fotografowania psów, poniewaz obracaja społecznymi pieniedzmi z naszych podatków, a schroniska nie sa obiektami, ktorych nie wolno fotografować z mocy prawa. Nie maja wiec prawa zabronić wejść komukolwiek i fotografowac, jesli nie zaburza sie "porządku publicznego". A przeciez piane do schronu nie chodzicie? Ani nie wypuszczacie psow z klatek?

Posted

tak , wszystko super , ale porobisz wtedy ewentualnie foty i nic z tego nie wyniknie , nikt nie powie nic o psie a do tego jak ktoś zadzwoni , to będzie jak już bywało NIGDY TAKIEGO PSA NIE MIELIŚMY

Posted

Jesli prawda jest to co pisze Jotka to szkoda tylko, ze tak nie wyglada to w praktyce.
Zaluje, ze nie jestem na stale w *ol* bo w takim przypadku mozna by osobiscie prowadzic ewidencje psow w trakcie codziennych wizyt skoro wladze schroniska nie maja na to ochoty :D

Posted

najgorsze jest to ,że w większości schronisk i w tym też , zwierzęta przywożone popołudniu nie istnieją , ciekawa jestem , co robią z nimi pracownicy , niestety mamy na to parę dowodow !!! a pisze to dla pewnego weta , który na wątek wchodzi i wygląda na przwdziwego miłośnika zwierząt!!!