Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach, szkoda gadać:(
Pieseczki wysoko. Jesteście sliczne i kochane i jakies cudowne serducha napewno na Was czekają. Tylko musicie sie pokazać:loveu:

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! zaadoptuje PONa lub czarnego teriera rosyjskiego- do bardzo dobrych warunków na obszarze małopolski. Zapewnie psiakowi dużo miłości i duuuużo ruchu- posiadam 7 koni (szkółke jeździecką). Bardzo lubie te dwie rasy, w domu posiadam oprócz koników dwa psy (mix teriera) oraz kociaki. Jeśli ma ktos informacje o tych dwóch rasah w schroniskach0 bardzo proszę o szybki kontakt. (ewentualnie przygarne sznaucera olbrzyma), Prosze o info i zdjęcia :)
pozdrawiam

Posted

kazelot napisał(a):
Witam! zaadoptuje PONa lub czarnego teriera rosyjskiego- do bardzo dobrych warunków na obszarze małopolski. Zapewnie psiakowi dużo miłości i duuuużo ruchu- posiadam 7 koni (szkółke jeździecką). Bardzo lubie te dwie rasy, w domu posiadam oprócz koników dwa psy (mix teriera) oraz kociaki. Jeśli ma ktos informacje o tych dwóch rasah w schroniskach0 bardzo proszę o szybki kontakt. (ewentualnie przygarne sznaucera olbrzyma), Prosze o info i zdjęcia :)
pozdrawiam
na pw wysłałam Ci strony na których są teriery i pony

Posted

"Terier Rosyjski rodowodowy, pięcioletni, zadbany (co trzy m-ce strzyżenie, żywiony eukanubą) do oddania w dobre ręce...
Powody standardowe ... planowane narodziny ludzkiego potomka, brak czasu i takie tam... (powody których ja nigdy nie zrozumiem). Sprawa dość pilan, z tego co słyszałam wchodzi w grę schronisko..."

to ogloszenie z innego forum - komtakt moge podac na PW

Posted

wiosna napisał(a):
"Terier Rosyjski rodowodowy, pięcioletni, zadbany (co trzy m-ce strzyżenie, żywiony eukanubą) do oddania w dobre ręce...
Powody standardowe ... planowane narodziny ludzkiego potomka, brak czasu i takie tam... (powody których ja nigdy nie zrozumiem). Sprawa dość pilan, z tego co słyszałam wchodzi w grę schronisko..."

kazelot szuka teriera rosyjskiego

Posted

dziwczyny napisałam pw do Mona4, ale chyba jej nie ma na dogo - mam zaintersowaną osobę tą wyżliczką (siostrą bliźniaczka poprzedniej;) )
prosze zajmijcie się tym kontaktem!!

Posted

tanitka napisał(a):
dziwczyny napisałam pw do Mona4, ale chyba jej nie ma na dogo - mam zaintersowaną osobę tą wyżliczką (siostrą bliźniaczka poprzedniej;) )
prosze zajmijcie się tym kontaktem!!
miny nie ma , podaj kontakt na moje pw

Posted

wiosna napisał(a):

Ogłoszenie z poprzedniej strony , o CTR jest nieaktualne, dzisiaj dzwoniłam- czy możesz podac mi numer kontaktowy do tego teriera? Może to jest jeszcze aktualne :multi:

Posted

wandul66 możesz sprawdzić na pewnoi czy suczka wyzełkowa jest czy nie, bo ja ja cały czas wystawiam na allegro i znów mam o nią pytanie. Może powinnam ją już zdjąć??:lol:

Posted

Mona4 napisał(a):
czytam i widze ze szukacie Mame:lol: Pani Wando mama bedzie dopiero po 27 sierpnia.

Pawel
WIDZE , ze zostałam na placu broni sama , szkoda tylko ,że urlop już poszedł w zapomnienie , madzialenka , może Ty bys się trochę odezwala , podskoczyła do schroniska , ja nawet córkę musiałam odwieżc do babci , bo nie mam z kim jej zostawiać . Tantka , dowiem się w środę , bo dziś kolejny dzień przydługiego weekendu , pracownicy schroniska nie udzielają żadnych informacji. Ja jestem przez parę dni uziemiona , stanem kotki po sterylce , nawet do pracy jak idę , drże o jej stan , zamieniłam opiekunke do córki , na dochodzącą do kici , niestety mam 12 godzinne dyżury