dorobella Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Te powinno być wyróżnione, trzymam kciuki http://tablica.pl/oferta/rafi-cudowny-pies-szuka-domu-IDm6vL.html Quote
betka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 O Dorobella czaruj :), bo nas Rafi z torbami puści od przyszłego miesiąca :) Quote
nika28 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='dorobella']Te powinno być wyróżnione, trzymam kciuki http://tablica.pl/oferta/rafi-cudowny-pies-szuka-domu-IDm6vL.html Dziękuję :loveu: Quote
Kocurek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Raficzku jestem i ja u Ciebie,przybylam z Owczarka...Jutro na spokojnie poczytam Twoj watek..... Kolorowych snow psino... Quote
Nano Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dziękujemy za podnoszenie i za odwiedziny nowych cioteczek :) Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 W oczekiwaniu na domek Rafcio galopuje po łąkach :) Uczestniczy w naradach. Quote
nika28 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witamy Kocurek na wątku :) Jaki uśmiechnięty Rafi :loveu: Quote
nika28 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dotarło do mnie 205 zł z bazarku Nano na Rafika :) Dziękujemy :) Quote
Kocurek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kolorowych snow Rafisiu:)Ty to masz tam towarzystwo doborowe u Czarodziejki...:) Quote
bela51 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wpadłam w odwiedziny i jhak widze chłopak szczesliwy, choc dalej bezdomny . Egzaltowane paniusie juz nie dzwonią ? Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jakoś nie dzwonią, nie piszą....A ja się tak cieszyłam, że Rafcio będzie miał swojego człeka, który go dopieści, dokocha i któremu będzie mógł wpakować swoją łapinę gdzie bądź. Wszyscy moi goście wychodzą następlowani na piersiach odciskiem psiej łapy. Niektórzy z podrapanym dekoltem i wylizaną facjatą. Okulary też Rafiego jęzor obsługuje ;) Quote
betka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A jakby tak zainteresować redakcję np. Mojego Psa historią Rafika, albo jakąś telewizję ?, ale też kompletnie nie wiem jak by się za to zabrać.... Quote
nika28 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='betka']A jakby tak zainteresować redakcję np. Mojego Psa historią Rafika, albo jakąś telewizję ?, ale też kompletnie nie wiem jak by się za to zabrać.... Ja myślę że ładne zdjęcia i kolejne 100 ogłoszeń z nowym tekstem by pomogły... Takie zdjęcia jak np. na tych wątkach : http://www.dogomania.pl/threads/179871-LEON-owczarek-Leon-psi-zawodowiec-) http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-staruszek-w-hotelu-szukamy-sta%C5%82ego-domku!!! Kurcze no już nie wiem... Było tyle zapytań, i z żadnego nic nie wyszło... :( :( :( Quote
Czarodziejka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Takie jest psie życie tymczasem. Nie traćmy nadziei. Quote
betka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Przelałam Rafikowi 10 zł od Dziewczyny z Wrocławia (zapomniałam nikcka :oops:), która kupiła figurki ze starego bazarku i 50zł deklaracji = 60zł. Oj Rafi co my z Tobą zrobimy ubogi biedaku :roll:? Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Słuchajcie, przedwczoraj zadzwonił do mnie pan z Gorzowa Wlkp, który chce Rafiego adoptować. Przed rozmową z nim miałam również telefon, ale państwo nie dopatrzyli się, że Rafi nie ma łapy (i jąderek), więc po szoku, że to nie jest 100% psa, tylko jakieś resztki podziękowali...:-? Idioci. Pana z Gorzowa potraktowałam że tak powiem bardzo nieuprzejmie, ale wziął wszystko na klatę i oferuje Rafiemu dom z ogrodem i swoimi emerytowanymi rodzicami, oraz nocki w domu na legowisku. Pan cały się zrewidował, napodawał mi numeró, adresów, więc proszę o info, komu to wysłać w celu wizyty przedadopcyjnej. Niech już nasza kuterłapa jedzie na swoje ;) Quote
2010 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 O rany czyżby to był jego długooczekiwany wspaniały domek.... :loveu:Trzymam bardzo mocno kciuki....:loveu:Rafciu... Quote
Recommended Posts