Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś nie dzwonią, nie piszą....A ja się tak cieszyłam, że Rafcio będzie miał swojego człeka, który go dopieści, dokocha i któremu będzie mógł wpakować swoją łapinę gdzie bądź. Wszyscy moi goście wychodzą następlowani na piersiach odciskiem psiej łapy. Niektórzy z podrapanym dekoltem i wylizaną facjatą. Okulary też Rafiego jęzor obsługuje ;)

Posted

A jakby tak zainteresować redakcję np. Mojego Psa historią Rafika, albo jakąś telewizję ?, ale też kompletnie nie wiem jak by się za to zabrać....

Posted

[quote name='betka']A jakby tak zainteresować redakcję np. Mojego Psa historią Rafika, albo jakąś telewizję ?, ale też kompletnie nie wiem jak by się za to zabrać....

Ja myślę że ładne zdjęcia i kolejne 100 ogłoszeń z nowym tekstem by pomogły... Takie zdjęcia jak np. na tych wątkach :
http://www.dogomania.pl/threads/179871-LEON-owczarek-Leon-psi-zawodowiec-)
http://www.dogomania.pl/threads/174602-ANTEK-staruszek-w-hotelu-szukamy-sta%C5%82ego-domku!!!

Kurcze no już nie wiem... Było tyle zapytań, i z żadnego nic nie wyszło... :( :( :(

Posted

Przelałam Rafikowi 10 zł od Dziewczyny z Wrocławia (zapomniałam nikcka :oops:), która kupiła figurki ze starego bazarku i 50zł deklaracji = 60zł.

Oj Rafi co my z Tobą zrobimy ubogi biedaku :roll:?

Posted

Słuchajcie, przedwczoraj zadzwonił do mnie pan z Gorzowa Wlkp, który chce Rafiego adoptować. Przed rozmową z nim miałam również telefon, ale państwo nie dopatrzyli się, że Rafi nie ma łapy (i jąderek), więc po szoku, że to nie jest 100% psa, tylko jakieś resztki podziękowali...:-? Idioci.
Pana z Gorzowa potraktowałam że tak powiem bardzo nieuprzejmie, ale wziął wszystko na klatę i oferuje Rafiemu dom z ogrodem i swoimi emerytowanymi rodzicami, oraz nocki w domu na legowisku. Pan cały się zrewidował, napodawał mi numeró, adresów, więc proszę o info, komu to wysłać w celu wizyty przedadopcyjnej. Niech już nasza kuterłapa jedzie na swoje ;)