nicole_asiek Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Wybaczcie ze nic nie pisalam, choroba mnie dopadla i w dodatku komp mi sie spalil :/ Aktualnie w sprawie psinki cisza - nie moge sie dodzwonic od dluzszego czasu do wlascicielki ani do jej siostry. Dlatego tez w srode do niej pojade i zobacze, moze zastanę ją w domu. Mam nadzieje że jednak ktoś z rodziny przygarnął psa. Quote
Borówka16 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 nicole_asiek napisał(a):Wybaczcie ze nic nie pisalam, choroba mnie dopadla i w dodatku komp mi sie spalil :/ Aktualnie w sprawie psinki cisza - nie moge sie dodzwonic od dluzszego czasu do wlascicielki ani do jej siostry. Dlatego tez w srode do niej pojade i zobacze, moze zastanę ją w domu. Mam nadzieje że jednak ktoś z rodziny przygarnął psa. Oki , wybaczamy nieobecność :) Jedź koniecznie i daj znać ;) Quote
Marycha35 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 tak, tak, koniecznie daj głos:) oby tylko suńkę ktoś przygarnął!!! Quote
Marycha35 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Halo? Czy są jakieś wieści? Najlepiej DOBRE!!! Quote
nicole_asiek Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 od tygodnia, dzien w dzien jezdze do tego mieszkania, zamkniete na 4 spusty, sasiedzi nic nie wiedza. Sprawa bolesna ale uwazam za zamknieta. mam nadzieje ze sunia znalazla dobry dom. Nic innego jak nadzieja nie pozostaje :( Quote
Borówka16 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 nicole_asiek napisał(a):od tygodnia, dzien w dzien jezdze do tego mieszkania, zamkniete na 4 spusty, sasiedzi nic nie wiedza. Sprawa bolesna ale uwazam za zamknieta. mam nadzieje ze sunia znalazla dobry dom. Nic innego jak nadzieja nie pozostaje :( Cholera :( No nic , pozostaje tylko nadzieja ,że Misia ma fajny dom... Quote
Marycha35 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 o cholera, dzięki za wieści, ech, coś mi to źle wygląda..... Quote
Recommended Posts