Meeaw Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Jestem i podnoszę Freyje. Imię ma świetne :) Musi znaleźć dom czym prędzej! Edit: Grozi jej eutanazja, bo jest agresywna w stosunku do psów i pracowników schroniska.. Czy ktoś da jej szansę na ciepły dom, czy koniec żywota spędzi na zimnym betonie? :( Podnoście proszę.. Quote
maciaszek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 W takim razie podnoszę. Jakiś dt by się przydał... Tylko skąd go wytrzasnąć? Quote
Blaze Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Dzisiaj dowiedziałam się iż Freji nie grozi żadna eutanazja, przekazano mi złe informacje. Freja ze względu na swoje zachowanie poprostu przestaje wychodzić na dwór . Quote
Blaze Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 4 posty wyżej sprostowałam sytuacje. Quote
Hmmm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 no tak bo najlepiej się wtrącić nie znając sytuacji, i jeszcze nie podpisać się imieniem i nazwiskiem... Quote
Meeaw Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Blaze napisał(a):Dzisiaj dowiedziałam się iż Freji nie grozi żadna eutanazja, przekazano mi złe informacje. Freja ze względu na swoje zachowanie poprostu przestaje wychodzić na dwór . Informacje o groźbie eutanazji były podane oficjalnie na grupie wolontariatu. Nawet dwa razy, bo o to dopytywałam. Mogę poszukać i przesłać wątki albo cytat na pw, jeśli ktoś chce. Jeżeli są błędne - bardzo przepraszam za zamieszanie. Quote
soboz4 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Hmm, mnie to przekazano do oficjalnej wiadomości i nie była to informacja od wolontariuszy tylko od pracownika schroniska, że mam dać taki komunikat. Freja musi znaleźć na szybko dom, grozi jej eutanazja z uwagi na agresję w stosunku do pracowników i pielęgniarzy, bardzo źle się myje jej boks, źle się ją karmi, nie dopuszcza pielęgniarzy, jest agresywna, poza tym zajmuje 1 boks sama, a większe psy od niej są we 2 lub 3... Quote
Istar19 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sprostowanie: Freya nie mieszka sama tylko z Kometą :) Quote
soboz4 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ale dopiero teraz, wcześniej mieszkała sama Quote
Blaze Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Meeaw']Informacje o groźbie eutanazji były podane oficjalnie na grupie wolontariatu. Nawet dwa razy, bo o to dopytywałam. Mogę poszukać i przesłać wątki albo cytat na pw, jeśli ktoś chce. Jeżeli są błędne - bardzo przepraszam za zamieszanie.[/QUOTE] Nie, nie trzeba żadnych wątkow i cytatow, duzo osob mowilo o eutanazji, nic sie nie stalo ;) wazne ze Freja wciaz bedzie miala szanse na dom ;) Quote
soboz4 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Freja odeszła za tęczowy most Była bardzo zestresowana, odeszła do swojej pani Quote
Hmmm Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [*] :-( może to lepiej, ciężko było by jej znaleźć dom Quote
Recommended Posts