Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem i podnoszę Freyje. Imię ma świetne :) Musi znaleźć dom czym prędzej!
Edit:
Grozi jej eutanazja, bo jest agresywna w stosunku do psów i pracowników schroniska.. Czy ktoś da jej szansę na ciepły dom, czy koniec żywota spędzi na zimnym betonie? :( Podnoście proszę..

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dowiedziałam się iż Freji nie grozi żadna eutanazja, przekazano mi złe informacje. Freja ze względu na swoje zachowanie poprostu przestaje wychodzić na dwór .

Posted

Blaze napisał(a):
Dzisiaj dowiedziałam się iż Freji nie grozi żadna eutanazja, przekazano mi złe informacje. Freja ze względu na swoje zachowanie poprostu przestaje wychodzić na dwór .

Informacje o groźbie eutanazji były podane oficjalnie na grupie wolontariatu. Nawet dwa razy, bo o to dopytywałam. Mogę poszukać i przesłać wątki albo cytat na pw, jeśli ktoś chce. Jeżeli są błędne - bardzo przepraszam za zamieszanie.

Posted

Hmm, mnie to przekazano do oficjalnej wiadomości i nie była to informacja od wolontariuszy tylko od pracownika schroniska, że mam dać taki komunikat. Freja musi znaleźć na szybko dom, grozi jej eutanazja z uwagi na agresję w stosunku do pracowników i pielęgniarzy, bardzo źle się myje jej boks, źle się ją karmi, nie dopuszcza pielęgniarzy, jest agresywna, poza tym zajmuje 1 boks sama, a większe psy od niej są we 2 lub 3...

Posted

[quote name='Meeaw']Informacje o groźbie eutanazji były podane oficjalnie na grupie wolontariatu. Nawet dwa razy, bo o to dopytywałam. Mogę poszukać i przesłać wątki albo cytat na pw, jeśli ktoś chce. Jeżeli są błędne - bardzo przepraszam za zamieszanie.[/QUOTE]

Nie, nie trzeba żadnych wątkow i cytatow, duzo osob mowilo o eutanazji, nic sie nie stalo ;) wazne ze Freja wciaz bedzie miala szanse na dom ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...