Patikujek Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Moja schroniskowa miłość:loveu: , znaczy się Kujek (pozycja 3636):lol: pierwszy raz trafił do schroniska 12,10,2004r. Został przywieziony z interwencji z Os. Kopernika w Zabrzu. Był cały w rzepach i właśnie dlatego dostał to imię - Kujek. Niedługo po tym jak trafił do schroniska zaczełam zabierać go na spacery:multi: . On jest naprawdę kochany i dla ludzi i dla zwierząt. Nigdy podczas spacerów nie miałam z nim kłopotów. Grzecznie chodzi na smyczy, w ogóle nie ciągnie czasem jedynie lubi sobie poszarpać smycz zębami ale tak delikatnie dla zabawy. Kujuś to pies wesoły i chętny do wszelkiego rodzaju zabaw. Jest również bardzo uroczy:loveu: . W kwietniu 2005r. został adoptowany przez pewna panią, która wydawała się bardzo dobra i wszyscy myśleli, że psiak zmalazł swój dom na zawsze:multi: Niestety:placz: kilka dni temu pani przyprowadziła psiaka spowtotem żeby go oddać. Tłumaczyła się częstymi delegacjami podczas których nie może się psem zajmować. Wcześniej podczas jej nieobecności Kujekiem podobno zajmował się jej przyjaciel:shake: ale teraz się rozstali i została sama:angryy: . Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu Kujusiowi dobrego i stałego domku w którym będzie mieszkał do końca swych dni. On jest naprawdę przekochany:iloveyou: i niechcę by po zbyt długim pobycie nabrał złych nawyków (takich jak załatwianie się w mieszkaniu, nieposłuszeństwo, itd.):stupid: Błagam POMOCY!!!:modla: :modla:Czym szybciej znajdzie dom, tym lepiej!!!:modla: Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierzat w Zabrzu ul. Bytomska 133 tel. 0 32 271 47 97 lub ze mną: tel. 0 513 139 349 e-mail. patikujek@o2.pl Quote
Patikujek Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 I juz tak daleko??? Oj moje ty słoneczko najkochańsze widze że nikt się toba nie interesuje:( Quote
Beata J. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Co jest, nikt nie zagląda do takiej pieknej psinki.... Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hopaj po swego człowieka :multi: ale tym razem takiego co to cię już nie odda za żadne skarby na świecie Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Hop, hop, hop... mój ty naukochańszy, gdyby nie moi rodzice już byś u mnie w domku był, ale nie martw się znajdę ci domek i to taki najlepszy!!! Quote
Mysia_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pati , Kujek jest od dzisiaj w dużym boksie - mam nadzieje, że nie bedzie wojował ;) Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Ja też, ale ja jeszcze nie widziałam żęby się stawiał na jakiegoś psa, ani na spacerze ani w boksie:) Quote
Mysia_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 oj to chyba widzisz tylko co chcesz widzieć :eviltong: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Wy sobie rozmawiajcie tam na górze :evil_lol: a my się przespacerujemy :painting: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 widzisz Pati, a jednak.... w górę Kujek! Szukać domku, ale już :mad: Quote
Recommended Posts