ewatr Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ulka18 napisał(a):A ja dorobie zdjec jak bede w schronisku, mam kupiona nowa piekna niebieska bandanke, bedzie pasowac do Hienki. kiedy sie wybierasz do schroniska ? Quote
yvet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, tak mysle, czy by JOTPEG lub Akucha nie napisaly jakiegos wyciskacza lez nt. Hienki. Hienia juz tak dlugo czeka, a to taka mila sunia :p Jasne ze by sie przydał wyciskacz łez, jak tylko coś będzie to to bez problemu pomogę z ogłaszaniem jej gdzie sie da. Chyba że na razie użyć "starych" tekstów?? Wiem że jesteście zawalone psiakami, dlatego chcę pomoc aby w końcu znów coś ruszyło w sprawie Hienki bo jakiś czas była troszkę zapomniana a jest przecież przesłodka:loveu: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ewatr, na razie nie jade, nie ma samochodu zarejestrowanego. Papiery z UC wybieram w poniedzialek, potem skarbowka, wydzial komunikacji. Moze wiec w weekend bede mogla juz jezdzic. Yvet, jesli mozesz, to prosze pooglaszaj Hienke gdzie sie da. Tylko tekst na stronie jest sprzed roku, wiec trzeba Hience dodac ten rok. Hienka jest sterylizowana. Ja napisze do Akuchy, moze tez cos sama wymysle. Quote
yvet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 allegro hienki 4lapy eoferty.com Na innych jest jeszcze ogłoszenie hienki. Jeżeli coś nie tak to poprawie.:oops: Quote
ewatr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 yvet napisał(a):allegro hienki 4lapy eoferty.com Na innych jest jeszcze ogłoszenie hienki. Jeżeli coś nie tak to poprawie.:oops: dziekujemy w jej imieniu :buzi: i moze wpisz się na ten watek , że załozyłaś jej allegro http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60666 bo tam wstawiamy wszystkie wystawione psiaki z Mielca zeby sie nie pogubić ;) Quote
yvet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wpisałam na zbiorowy wątek psiaków Hienkę i mam nadzieje że ktoś zauważy ten słodki pysio. Niestety nic więcej nie mogę dla niej zrobić oprócz 3mania kciuków za nią. Quote
ewatr Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 yvet napisał(a):Wpisałam na zbiorowy wątek psiaków Hienkę i mam nadzieje że ktoś zauważy ten słodki pysio. Niestety nic więcej nie mogę dla niej zrobić oprócz 3mania kciuków za nią. dziekujemy :loveu: Yvet kazda pomoc się liczy !!!! Quote
yvet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jeżeli będę mogła w czymś jeszcze pomóc to wystarczy napisać ;) 65 wyświetleń ma hienka i ani jednego obserwatora :shake: Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 pory roku sie zmieniają a Hienka dalej w schronie :-( Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='*luthien*']zrobilam bannerek dla sunki:oops: przyda sie?:) jesteś jak zwykle niezawodna :calus: jasne ze sie przyda :multi: Quote
ewatr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tylko sobie go podlinkuje ;) nauczyłam sie juz :eviltong: Quote
Mi. Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='ewatr']tylko sobie go podlinkuje ;) nauczyłam sie juz :eviltong: heheh:evil_lol: hop hienko! Po domek:multi: Quote
yvet Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ponawiam co się skończy allegro hienki, ale przydał by się ten nowy tekst no i zdjęcia jakieś nowe...ma zazwyczaj około 100 wejść ale żadnego obserwującego nawet....:shake: Quote
terra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Do góry Hienko, może teraz ktoś czeka na ciebie! Quote
Recommended Posts