Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
A ja dorobie zdjec jak bede w schronisku, mam kupiona nowa piekna niebieska bandanke, bedzie pasowac do Hienki.

kiedy sie wybierasz do schroniska ?

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, tak mysle, czy by JOTPEG lub Akucha nie napisaly jakiegos wyciskacza lez nt. Hienki. Hienia juz tak dlugo czeka, a to taka mila sunia :p

Jasne ze by sie przydał wyciskacz łez, jak tylko coś będzie to to bez problemu pomogę z ogłaszaniem jej gdzie sie da. Chyba że na razie użyć "starych" tekstów??
Wiem że jesteście zawalone psiakami, dlatego chcę pomoc aby w końcu znów coś ruszyło w sprawie Hienki bo jakiś czas była troszkę zapomniana a jest przecież przesłodka:loveu:

Posted

Ewatr,
na razie nie jade, nie ma samochodu zarejestrowanego. Papiery z UC wybieram w poniedzialek, potem skarbowka, wydzial komunikacji. Moze wiec w weekend bede mogla juz jezdzic.

Yvet, jesli mozesz, to prosze pooglaszaj Hienke gdzie sie da. Tylko tekst na stronie jest sprzed roku, wiec trzeba Hience dodac ten rok. Hienka jest sterylizowana. Ja napisze do Akuchy, moze tez cos sama wymysle.

Posted

Wpisałam na zbiorowy wątek psiaków Hienkę i mam nadzieje że ktoś zauważy ten słodki pysio. Niestety nic więcej nie mogę dla niej zrobić oprócz 3mania kciuków za nią.

Posted

yvet napisał(a):
Wpisałam na zbiorowy wątek psiaków Hienkę i mam nadzieje że ktoś zauważy ten słodki pysio. Niestety nic więcej nie mogę dla niej zrobić oprócz 3mania kciuków za nią.

dziekujemy :loveu: Yvet kazda pomoc się liczy !!!!

Posted

Jeżeli będę mogła w czymś jeszcze pomóc to wystarczy napisać ;)
65 wyświetleń ma hienka i ani jednego obserwatora :shake:

• 2 weeks later...
Posted

ponawiam co się skończy allegro hienki, ale przydał by się ten nowy tekst no i zdjęcia jakieś nowe...ma zazwyczaj około 100 wejść ale żadnego obserwującego nawet....:shake:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...